Doodle jump!رکورد های اعضای بازی سنتر

• Thread starter Thread starter A-L-I
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

A-L-I

El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant
Loyal Member
سلام خدمت تمام دوستان ایفونی بازی سنتر
مطمئنم اکثر دوستان با بازی محبوب Doodle jump اشنا هستین،

دوستانی هم که این بازیرو ندیدن میتونن از اینجا دانلود بکنن
لینک دانلود
از دوستان هرکی میخواد یه عکس از رکورد خودش بزاره اینجا تا بهترین Doodle jumper بازی سنتر انتخاب بشه
bv.gif
bv.gif

اولین عکسو خودم میزام :d
من تازه بازی رو نصب کردم ، ولی زیاد حوصله رکورد زدن رو ندارم به همین خاطر sumbit this score in world نمیکنم :

08660120836582749790.jpg

من 101 هزارتا رفته بودم که آیپادم به دیار باقی شتافت.البته 100 هزار تا خیلی زیاد نیست.رکورد های جهانی بالای یک میلیونهb-)

من 101 هزارتا رفته بودم که آیپادم به دیار باقی شتافت.البته 100 هزار تا خیلی زیاد نیست.رکورد های جهانی بالای یک میلیونهb-)
میتونی از این حرفت سند بدی ؟!
=====
درضمن دوستان اصلا طرف حرفم با شما نیست اما کلی میگم ، ممنون میشم از کارایی مثل ادیت کردن عکس و فتوشاپ کمک نگیرید ، اینجا چه 1 هزار تا بزنید یا که 1000هزار تا نه به شما امتیاز میدن نه مسابقه هست و نه محکوم ـتون میکنند ، یه جمع صمیمی هست دوستان .
با تشکر از همه دوستان عزیز که من رو همراهی میکنند ;)

آخرین ویرایش:
من که زیاد بازیش کنم اما چند باری که رفتم آخرین امتیازم 30 هزار بود
شاید این چند روزه رفتم دوباره بازی کنم و رکورد های بالاتر ...

میتونی از این حرفت سند بدی ؟!
=====
درضمن دوستان اصلا طرف حرفم با شما نیست اما کلی میگم ، ممنون میشم از کارایی مثل ادیت کردن عکس و فتوشاپ کمک نگیرید ، اینجا چه 1 هزار تا بزنید یا که 1000هزار تا نه به شما امتیاز میدن نه مسابقه هست و نه محکوم ـتون میکنند ، یه جمع صمیمی هست دوستان .
با تشکر از همه دوستان عزیز که من رو همراهی میکنند ;)
گفتم که آیپادم سوخته.:(.ولی آخه 100 هزار تا عکس دادن که نداره،;).الان فصل doodle jump گذشته.الان رکورد ها تو tiny wings داغه.

هک Doodle Jump

کافیست فقط در فولدرش کپی کنید و رسپرینگ و پرمیشن هم مثل قبل

----Doodle Jump----

پاهاتون دیگه نمیشکنه
به سوراخ های سیاه نمی افتید
Pauses نامحدود
حمایت هیولا

لینک دانلود
(من تست کردم ، بازی کرش میکنه، شما هم تست کنید خبر بدید ، آخه خیلی ها نتیجه گرفتند !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or