Nintendo Donkey Kong Bananza

heres-the-key-art-for-donkey-kong-bananza-v0-mm5k14cirfse1.jpg

Donkey Kong Bananza

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: اکشن، ادونچر، پلتفرمر
تاریخ عرضه: 17 جولای 2025
پلتفرم ها: Switch 2

جدیدترین بازی سری Donkey Kong، این گوریل دوست داشتنی را دوباره بعد بیش از بیست سال به وادی پلتفرمرهای سه بعدی باز می گرداند. جایی که او با یار خود که سنگی بنفش و عجیب و غریب است باید لایه به لایه و طبقه به طبقه زمین و زمان را کنده تا گنجینه سنگ های موزی را پیدا کند. بازی ای که علی رغم سبک پلتفرمر آن، گیم پلی ای متمرکز بر تخریب محیط و شکافتن راه به وسیله بازیکن دارد. اکثر سطوح بازی تخریب پذیر اند و طراحی مراحل لایه به لایه در میان تمامی این سطوح رسوخ کرده.
دانکی کونگ جدا از قابلیت تخریب توانایی کندن تکه هایی از هر زمین و پرتاب آن ها را هم دارد که بسته به جنس هر سنگ، واکنش های مختلفی بین آن ها رخ می دهد.

اسکرین شات ها:

donkey-kong-bananza.large.jpg donkey-kong-bananza.large (4).jpg donkey-kong-bananza.large (3).jpg
donkey-kong-bananza.large (2).jpg donkey-kong-bananza.large (1).jpg

تریلرها:

اینستاگرام بازی: کامنت اول پین بشه لطفا! :D
اگر این نبود، حتی برای ماریو کارت World هم فعلا نمیگرفتم سوییچ 2 رو. ولی با دلی آرام و قلبی مطمئن عرض میکنم که کنسول و ایشون رو خواهم خرید. فقط امیدوارم تا اون روز شرایط زیر و رو بشه و نفس بکشیم کمی. نه اینکه ما زیر و رو بشیم.

خیلی با نمایش این بازی حال کردم و بدجور دلم می خواد تجربه اش کنم ولی یک عالمه گیم تاپ روی سوییچ مونده که هنوز تموم نکردم و مدت زیادی وقتم رو میگیره . امیدوارم همه کسانی که با این بازی حال کردن بتونن تجربه اش کنن.

اینستاگرام بازی: کامنت اول پین بشه لطفا! :D
اگر این نبود، حتی برای ماریو کارت World هم فعلا نمیگرفتم سوییچ 2 رو. ولی با دلی آرام و قلبی مطمئن عرض میکنم که کنسول و ایشون رو خواهم خرید. فقط امیدوارم تا اون روز شرایط زیر و رو بشه و نفس بکشیم کمی. نه اینکه ما زیر و رو بشیم.
دقیقا منم بخاطر همین موقع لانچ کنسولو میگیرم. البته اگر قیمت باندل ماریو کارت به اندازه همون ۵۰ دلار گرون تر باشه و ۸۰ دلار حسابش نکنن اونو هم میگیرم. ولی خب این بانانزا که واقعا اسم باحالی داره یه چیز دیگه س و حس میکنم اینا برای اینکه این به چشم بیاد ماریو سه بعدی رو فعلا رو نکردن تا ملت پتانسیل این رو دریابن:D

وب سایت نینتندوی کره، به صورت سهوی یکی از شخصیت های جانبی بازی رو لو داده. البته بعدا عکس رو جایگزین کرد. شخصیت Pauline
سن کم این شخصیت، میتونه نشونه ای از این باشه که Donkey Kong Bananza در واقع یک پیش درآمد داستانی هست.
paulin.jpg

وب سایت نینتندوی کره، به صورت سهوی یکی از شخصیت های جانبی بازی رو لو داده. البته بعدا عکس رو جایگزین کرد. شخصیت Pauline
سن کم این شخصیت، میتونه نشونه ای از این باشه که Donkey Kong Bananza در واقع یک پیش درآمد داستانی هست.
View attachment 374097

میخواستم بذارم این رو :دی
حقیقتا از این بازی انتظار هیچ داستانی نداشتم

ولی بازم اسپویل شدیم :|
HOW :دی

اگه این شخصیته پاولینا، مینی پاولینا یا دختر پاولینا باشه در کل دوست دارم بدونم چجوری با DK مچ میشه :دی چون از دست بندش برمیاد همون Odd Rock ـه انگار
بامزه میشه :D
و خب بعیده بازی پیش درآمد باشه چون Cranky Kong رو نشون دادن که کامل همچین تئوری ای رو به هم میریزه

میخواستم بذارم این رو :دی
حقیقتا از این بازی انتظار هیچ داستانی نداشتم

ولی بازم اسپویل شدیم :|
HOW :دی

اگه این شخصیته پاولینا، مینی پاولینا یا دختر پاولینا باشه در کل دوست دارم بدونم چجوری با DK مچ میشه :دی چون از دست بندش برمیاد همون Odd Rock ـه انگار
بامزه میشه :D
و خب بعیده بازی پیش درآمد باشه چون Cranky Kong رو نشون دادن که کامل همچین تئوری ای رو به هم میریزه
شما که نینتندو فن قدیمی هستی، بهتر میدونی.
این از اون کلاه های جادویی نینتندوئه که هم خرگوش میتونه از توش در بیاد هم خر :D
میتونن همه چی رو به زیبایی بچپونن داخلش که همه جوره لذت ببریم. مثلا میشه تغییر زمان یا مراحل جانبی و وورتکس و ....داشته باشیم که بشه از شخصیت های زیادی استفاده کرد.
خلاصه که میتونه به شدت سورپرایز کننده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or