Just like a real boy
Get green checks for all goals and presents on all planets in the full game.
نکته : برای این تروفی نیازی به داشتن قسمت های DLC نیست.
این تروفی یکی از سخت ترین است ، زیرا بسیار وقت گیر و اعصاب خورد کن است .وقتی شما قسمت داستانی بازی رو تمام کنید و همه سیاره ها رو 100% کنید و به اتمام برسونید سپس تمام چک های سبز و هدایا رو گرفتید ، اما بعد از اون باید شروع به دریافت چک های قرمز بکنید .
راستش ...
Family Reunion
Unlock the story ending.
تمام سیاره ها رو کارهاشو به اتمام برسونید تا قسمت اصلی و داستانی بازی تموم بشه .
It's all my fault
Knock 30 characters down with World Tilts!
این کار در PS4 با لرزاندن دسته انجام میشه و شما باید 30 بار 30 کاراکتر مختلف رو با قدرت RUMBLE خودتون بزنید .
Nothing up my sleeve
Collect 250 summonables.
250 تا از اشیائی که در بازی از آن ها برای انجام دادن کار دیگران استفاده میکنید پیدا کنید ، این هارو توجه داشته باشید که در هر سیاره پشت خونه ها درخت ها گل ها و ... موارد مخفی رو پیدا کنید .
Enough about me...
Discover all the preferences of a single character.
یکی از کاراکتر ها رو تمام مواردی که جزء علاقه مندی هاش و چیز هایی که ازش بدش میاد رو بفهمید . برای اینکار هرچی میخواهید بهش بدید و بعد هی باهاش حرف بزنید .
من خودم اوایل بازی انقدر با یکیشون حرفیدم این تروفی رو آزاد کردم .
Shut up and take my bunny!
Use up dust bunnies (Reach zero bunnies
این تروفی ساده ایست اما هنوز نگرفتمش خودم ، باید در یک سیاره به مرز دیوانگی برسی، Rumble راه بندازی ، مردم رو پرت کنی و خونه ها و درخت ها و هرکاری که باعث شه مردم از شما بدشون بیاد .
There's no place like home
Place a decoration on your home planet.
سریع ترین تروفی ! دکمه
رو بزنید و از میان دکور ها انتخاب کنید و بر روی سیاره قرار بدید ... پس از چند انتخاب تروفی ازآن شماست .
Dear QT3,
Read a letter from any character.
اولین بار برای شما که نامه ای ارسال میشود به صندوقتون به محض اینکه بخونیدش این تروفی آزاد میشه .
چه سخت !
Lay down on the couch
Get your quiz evaluation from Dr. Therapist.
پس از اینکه چند تا از تست های روانشناسی رو انجام دادید زمانی که در فضا هستید در سکت چپ صفحه یک عکس گوشی که توش تصویر دکتر هست میاد ، اونو بزنید و برید دکتر شما رو بررسی کنه
تروفی آزاد میشه
Out standing in his field
Help Scarecrow throw a party for Persephone.
در سیاره ERT به Scarecrow کمک کنید تا برای Persephone مهمانی بگیره .
A Cactus with a porpoise
Help Cactus get a dolphin.
به کاکتوس از قسمت اشیاء خود یک عکس هست که توش دلفین هایی توی آب میپرند ... بهش اون رو بدید .
You're just a love machine...
Blow kisses to 20 different characters.
زمانی که کنار کاراکتری میروید و
میزنید یا بر روش میزنید با دسته یک دایره درست کنید و دسته رو تکون بدید تا برای اون شخصیت ها بوس پرت کنه :d
برای 20 شخصیت مختلف انجام دهید .
Hello world... again
Greet 50 different characters.
با 50 تا شخصیت متفاوت داخل بازی سلام کنید . همین !
And how does that make you feel?
Complete 25 quiz asteroids.
25 تا از تست های روانشناسی رو که تو فضا هست رو انجام بدید تا آخر .
پایان ...
سوالی هست درخدمتم ...
AhN 4 EveR