DLC زامبی برای بخش تک نفره GTA V

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
چند روز پیش بود که کاربری خبر از پیدا کردن کدهای زامبی برای بازی GTA V با نام ZMB داده بود اما تمامی آن ها در حد شایعه بودند.

امروز کاربری با نام Chr0m3xMoDz با تحقیقاتی که بر روی کدها انجام داده ثابت کرده که این DLC واقعی و در کدهای بازی موجود است. او با تغییر کدها به منوی انتخاب DLC دسترسی پیدا کرده که در آنجا کا شاهد بخشی به نام DEAD هستیم. وقتی این گزینه رو انتخاب کنید، بازی به دنبال کدهایی با نام “SPZOMBIES”، برای اجرا خواهد گشت.

اگر این بخش از بازی توسط راک استار به واقعیت تبدیل شود، باید شاهد بخشی همانند چیزی که در RDR دیده بودیم باشیم. در ادامه همین کاربر با تحقیقات اضافی شاهد DLC دیگری با نام Trevor شده است که به نظر میرسد شامل دو بخش CIA و مراحل Assassination خواهد بود. ویدئوی این کدها رو میتوانید در ویدئوی منبع مشاهده کنید.

منبع

oh oh چه عشق و حالیه زامبی مود با طعم gta:x
undead nightmare که عالی بود اینم 100% عالیه... پیش به سوی 20 30 ساعت گیم پلی پر هیجان:d باور کنین اگه به طراحی محیط هم دستی بکشن کل division هم میخوابونه:d

حالا یوبی با واچ بخواست یه مد اینطوری اضافه کنه همه فوشش میدانن راک استار به به و چه چه :دی(البته خودم هم قبول دارم راک استار توی همه کارهایی که انجام میده موفقه)

گذاشتن کی این DLC ها رو بدن..؟ ملت همه کنسولها رو فروختن
کنسولهای نسل هفت رو فروختن و کنسولهای نسل فعلی رو خریدن که البته من نفروختم ولی رو PS4 بازی میکنم .

DLC تروور معرکست . برا بخش زامبی بخش داستانی طولانی مث RDR بزارن عالی میشه . GTA V Nigtmare :d

51797654.jpg

حالا یوبی با واچ بخواست یه مد اینطوری اضافه کنه همه فوشش میدانن راک استار به به و چه چه :دی(البته خودم هم قبول دارم راک استار توی همه کارهایی که انجام میده موفقه)
بخاطر اینکه راک استار یه بازی زامبی دار شاهکار مثل RDR: UN داده, یوبیسافت یه بازی زامبی دار شاهکار مثل ZombieU داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or