DLC جدید برای عنوان Resident Evil : ORC

Mohammad®eza

کاربر سایت
zoggemmr6ghs9pxsiwmi.jpg
با سلام
این DLC با عنوان Resident Evil: Operation Raccoon City Spec Ops در تاریخ 10 آپریل برای دانلود روی دو شبکه XBL , PSN قرار میگیره که شامل 7 مرحله اضافی برای حالت داستانی و 4 مرحله اضافی برای حالت Versus بازی هستش کاراکترهایی هم که قابل بازی و برداشتن هستن در این پک Harley, Dee-Ay, Tweed, Willow, Shona or Party Girl هستن این رو هم اضافه کنم که از 7 مرحله ای که وجود داره در حالت داستانی 1 مرحله رایگان هستش و همه میتونن از این مرحله بعد از دانلود استفاده کنن ولی بقیه 6 مرحله داستانی و 4 مرحله Versus برای بازی کردن باید خریداری بشن
تاریخ ریلیز 10 آپریل 2012 ، 22 فروردین 91
خلاصه داستان : شما در نقش تیم Spec Ops در این DLC ظاهر میشید و ماموریت شما پیدا کردن مدارکی هستش که نشون بده Umbrella در زامبی شدن مردم و شیوع این بیماری دست داشته ، پیدا کردن افرادی که نجات یافتن از این بیماری هم یکی دیگه از این ماموریت ها هستش ، در این DLC علاوه بر زامبی ها با گروه های Umbrella هم درگیر میشید ...
تریلر SD HD

آخرین ویرایش:
من خودم اول بازی رو که شروع کردم کلی زد حال خوردم اصلا توقع نداشتم البته Slant Six همینه دیگه سبک بازی شده Socom ولی بعد از یه ذره وقت گذاشتن بازیش به مقدار کم چسبندگی برام ایجاد کرد حالا شاید برای این بود که میخواستم تمومش کنم ولی فکر کنم بازیش چند نفری خوب که نه ولی بدک نباشه

خوب مثلا از اول اینکار میکردن چی میشد!!:|حتما کپکام باید این 11 تا مرحله رو به صورت DLC عرضه میکرد!!/:)البته همونطور که دوستان گفتن این بازی چیه که بخواد براش DLC هم عرضه بشه.

اگه سطح توقعاتو پایین بیاریم میشه کمپین رو تموم کرد
ولی انصافا دیگه ارزش DLC نداره، بعید هم میدونم از نظر فروش موفقیتی کسب کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or