DLC اول 2 Modern Warfare بهار امسال برای X360

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

MW2.jpg

Microsoft امروز اعلام کرد DLC بازی Modern Warfare 2 ابتدا به طور اختصاصی برای X360 عرضه میشود !

همچنین کمپانی اعلام کرد DLC جدید که اطلاعات آن فعلا نا مشخص است در بهار امسال عرضه خواهد شد !
این موضوع پیرو نمایش شرکت در E3 است که در ان اعلام شد دو map pack جدید بر روی ورژن 360 شوتر بزرگ Infinity Ward عرضه خواهد شد !

لازم به ذکره که Infinity Ward از نوامبر سال قبل مشغول کار بر روی این DLC بوده !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
DLC هم شده مسخره بازی البته ، طی صحبت هایی که با یکی از دوستان داشتیم به این نتیجه رسیدیم که چند وقت دیگه اول DLC میاد بعد خود بازی:دی
پیشتاز این DLC ها هم RE5 ـه ، 400 مایکروسافت پوینت برای یک DLC ـه 4 کیلوبایتی! ((:

DLC هم شده مسخره بازی البته ، طی صحبت هایی که با یکی از دوستان داشتیم به این نتیجه رسیدیم که چند وقت دیگه اول DLC میاد بعد خود بازی:دی
پیشتاز این DLC ها هم RE5 ـه ، 400 مایکروسافت پوینت برای یک DLC ـه 4 کیلوبایتی! ((:

خوب عزیز شما باید خودت انتخاب کنی میخوای بگیری dlc را یا نه به نظرم خیلی خوب هست که این dlc ها را میدن البته زمانی که dlc به حدی میرسه که مثل gta iv میتونه یک بازی جدید محسوب بشه و نمره های 9.5 و این چیزا میگیره اهمیت dlc مشخص میشه در ضمن در رابطه با این dlc که میگید 4 کیلوبایت و 400 point میشه دقیقا برام پست خصوصی کنید که چه چیزی را اضاف میکرد و اصلا آیا همچین چیزی وجود داره 4 کیلوبایت من تا حالا ندیدم

DLC هم شده مسخره بازی البته ، طی صحبت هایی که با یکی از دوستان داشتیم به این نتیجه رسیدیم که چند وقت دیگه اول DLC میاد بعد خود بازی:biggrin1:
مونده DLC برای چه بازی با چه سبک و سیاقی بیاد. مثالی که خودتون عرض کردید یکی از بهترین مثال هایی بود که به جز دودره کردن پول کاره دیگه ای ندارن. اما برای بازی هایی مثل MW2 این چیز ها حتما لازمه. الان MW2 به چند تا map pack اساسی نیاز داره.

در رابطه با این dlc که میگید 4 کیلوبایت و 400 point میشه دقیقا برام پست خصوصی کنید که چه چیزی را اضاف میکرد و اصلا آیا همچین چیزی وجود داره 4 کیلوبایت من تا حالا ندیدم
با اجازه،

این جریانش این بود که این قابلیت در خود بازی موجود بود و با پرداخت هزینه فقط قابلیت برات آنلاک میشد.

خوب عزیز شما باید خودت انتخاب کنی میخوای بگیری dlc را یا نه به نظرم خیلی خوب هست که این dlc ها را میدن البته زمانی که dlc به حدی میرسه که مثل gta iv میتونه یک بازی جدید محسوب بشه و نمره های 9.5 و این چیزا میگیره اهمیت dlc مشخص میشه در ضمن در رابطه با این dlc که میگید 4 کیلوبایت و 400 point میشه دقیقا برام پست خصوصی کنید که چه چیزی را اضاف میکرد و اصلا آیا همچین چیزی وجود داره 4 کیلوبایت من تا حالا ندیدم
صحبت منم دقیقا سره همینه ، درسته من نفهم نیستم و تشخیص میدم برای چـه DLC باید پول بدم ، اما حرفه من اینه که خیلی( خیلی بیشتر از خیلی!) از این DLC ها شده " دزدی" و ارزش پول دادن رو نداره. دقیقا 2 روز بعد از انتشار FIFA Street3 یه DLC ـه 300MSPـی براش اومد که فقط 4 تا زمین به بازی اضافه میکرد و مثال های مشابه هم بسیار زیاده.
یکم بخوام این موضوع رو تعمیم بدم باید بگم خیلی از Content هایی که روی XBL قرار میگیره عملا ارزش نداره پولی خرجش بشه. یه GamerPicture میذارن که 4 تا عکس توشه و 200MSP ، شما باشی میخری؟
الان اگر کسی میخواد بیاد بگه که ما ایرانی ها عادت کردیم پول ندیم و ... اصلا بهتره چنین پستی رو نزنه ، چون معلوم میشه کوچک ترین اطلاعی راجب چیزهایی که روی لایو میاد و قیمت های عجیبش نداره دقیقا مثل شما !
وگرنه هستند معدود DLCهایی که واقعا ارزش پول دادن رو دارن مثل GTA IV یا GRAW2 که مطمئنا من هم پول میدم و این DLC ها رو میخرم.

جدا DLC ها هم مسخره شده، میان بازی رو دستکاری میکنند و یک چیزی رو ازش کم می کنند و بعد به اسم DLC میدن بیرون، بله DLC هایی مثل GTA IV واقعا ارزش خریدن داره ولی دیگه وقتی توی AC2 یک منطقه رو قطع می کنند میگن اگر میخوای برو DLC بگیر دیگه صد درصد ضایع است سازنده ها اون ساختن گفتن بزار پول بیشتر بگیریم.

گویا این DLC اولِ ماه مارس برای X360 و یک ماه بعد از اون برای PC و PS3 عرضه میشود.

منبع
به به- یکی از خرید های حتمی از لایو همینه! -امید وارم کارشون درست حسابی باشه و رسما بهمون حال بدن:love:,
پ.ن:I W , و کار بد؟؟؟!!عمرا:دی

اون قدیما BlackCat جون 40$ پول یه بازی کامل بدون DLC میدادیم; خیال راحت.
حالا شما RE4.1/2 رو میگی، بیا AC2 رو ببین که 20 کیلومتر مربع رو دارن با یواش یواش با DLC آنلاک میکنن :laughing:. میدل بروز شده جیب بری یا کیف قاپی.

ظاهرا شایعات قبلی واقعیت داشته و map packـه جدید ابتدا برای X360 در تاریخ 30 مارس و یک ماه بعد از اون برای PC و PS3 عرضه میشه
امیدوارم شایعات مربوط به وجود map های محبوبِ MW در این map pack واقعیت داشته باشه :love:
منبع !!!

Update:
این بسته شامل پنج map است که دوتای اون از CoD4 هستن :love: Crash و Overgrown
به قیمت 1200 پوینت یا 10 پوند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or