DJ Hero / X360 Ver

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
سلام به همه : :biggrin1:

DJ-Hero_X360_BOX-tempboxart_160w.jpg

Published by: Activision
Developed by: FreeStyleGames
Release Date: October 27, 2009
Genre: Music

این بازی هم یک عنوان ریتمیک مثل گیتار هیرو هست ولی با این تفاوت که تو این بازی نقش DJ رو ادا میکنید (تنهایی گفتم ...) :biggrin1:

گرافیک بازی از عکس های منتشرشده معلومه که بالایه و در سطح خوبی قرار داره .

بجای 5 دکمه که در گیتار هیرو بود تو این بازی 3 دکمه وجود داره که البته این بازی کنترلش کلا فرق میکنه و معلوم نیست چجوریه ... :-"

بازی تقریبا 2 ماه و نیم دیگه میاد ... :biggrin1:

تریلر های بازی :

عکس های بازی :

كمك

سلام.
آقا من موندم كه پك كامل گيتار هرو بخرم يا صبر كنم دستگاه dj hero رو بخرم!!!:confused:
راستي كسي قيمت dj بازي dj hero (دستگاهش) رو مي دونه؟
بعد كسي مي دونه حالت Free هم داره؟
يعني مثل درام Guitar hero كه تو قسمت ركورد مي توني آزاد بزني!

سلام دوستان بالاخره اومد ؟ ...
نمیشه کلا هیچ جوری بیت هاش رو اپدیت کرد ؟ :confused:
برای تمام پلتفرم هاش در یه زمان میاد ؟ یا اومده ؟ ... اینجا چرا اینقدر خلوت هست !!! ....
من که دستگاهش رو میخرم چون در پی سی هم می شه استفاده کرد ....

اگه الیگیتور هم توی ترک هاش باشه من پایه خرید هستم ؟
چنده ؟!!!!:biggrin1:
چه خوش اشتهایی:biggrin1:دوست داری برات تیستو هم بزارن.:biggrin1:
اگه اینجوری باشه که فروش بازی سر به فلک میکشه.اما تو خواب هم نمیتونی همچین چیزی ببینی.
مطمئنا استاد ALIGATOR امکان نداره اجازه همچین کاری رو بده البته بعید میدونم خود سازنده هاش هم سراغش برن چون میدونن غیرممکن هست.من لیست دی جی ها این بازی رو خوندم و اسم هیچ کدومشون رو حتی در عمرم نشنیده بودم.
البته به نظر من باید صبر کرد ببینیم شماره اول این بازی چی کار میکنه.اگر بتونه مثل گیتار هرو موفق عمل کنه قطعا در شماره های بعدی شاید بتونن یکی دو آهنگ هم از تیستو و یا علی عزیز هم بزارن ولی مطمئنا در شماره اول غیر ممکن هست.
جون گیتار هرو هم شماره های اولش آهنگهای زیاد معروف نداشت ولی شماره های بعدی دیدیدم که حتی مایکل جکسون هم تونستن بیارن.تیستو و الیگیتور هر چقدر بزرگ باشن که دیگه به گرد مایکل هم نمیرسن.(البته با تمام عشق و احترامی که به علی و تیستو دارم ولی باید حقیقت رو قبول کرد)
در کل باید صبر کرد ببینیم این بازی میتونه مثل گیتار هرو موفق عمل کنه یا نه.
به نظر من میتونه.

با دسته هم میشه بازی کرد این سوال خیلی وقته تو ذهن من بر عکس گیتار هیرو خیلی از خواننده های مورد علاقم تراکاش تو بازی هست که میشه باهاشون MIXTAPE درست کرد :biggrin1:
EMINEM 50CENT JAYZ BLACK EYE Peace RIHANA و بقیه توشن :love:
خدا کنه با دسته بازی کنی اینم COVER بازی
http://www.imagebam.com/image/4c97bf50734764
این کاور رو فردین جان تو قسمت کاور آپلود کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or