Dissidia: Final Fantasy جدید تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283989739.jpg

کم‌کم به برگزاری نمایشگاه TGS نزدیک می‌شویم. به نظر می‌رسد که امسال اسکوار انیکس حضور نسبتا خوبی در این نمایشگاه داشته باشد و اقدامات خود را از هم‌اکنون برنامه ریزی کرده است. دیروز سرانجام اسکوار اعلام کرد که FFXIII در ژاپن برای 360 منتشر می‌شود.

ادامه عنوان زیبای Dissidia: Final Fantasy نیز خبری بود که بسیاری از طرفداران PSP منتظر شنیدن آن بودند.

کاراکتر لایتنینگ از FFXIII و Kain از FFIV به بازی اضافه شده‌اند. اطلاعات دیگری در دسترس نیست.

این بازی در TGS قابل بازی خواهد بود و زمان انتشار آن سال آینده می‌باشد.

Source

علاوه بر این ، SE نسخه ی 360 بازی FF XIII رو برای ژاپن تایید کرد . الاناس که باید منتظر خبرهای خوب از شرکت های ژاپنی باشیم ! Capcom کجایی ؟ :d

دیروز سرانجام اسکوار اعلام کرد که FFXIII در ژاپن برای 360 منتشر می‌شود.
احتمالا اندازه انگشت های یک دست هم نفروشه:dژاپنی باشی،FF فقط واسه کنسول ساخت وطن خودت رلیز شده باشه،خبر خاصی از نسخه X360 ـش نباشه بعدش دست رو دست بذاری و نخری؟:dFF XIII فروش خودش رو کرده:d

احتمالا اندازه انگشت های یک دست هم نفروشه:dژاپنی باشی،FF فقط واسه کنسول ساخت وطن خودت رلیز شده باشه،خبر خاصی از نسخه X360 ـش نباشه بعدش دست رو دست بذاری و نخری؟:dFF XIII فروش خودش رو کرده:d
شاید 13-14 نسخه توی کل اسیای شرقی بفروشه:دی

کاراکتر لایتنینگ از FFXIII و Kain از FFIV به بازی اضافه شده‌اند. اطلاعات دیگری در دسترس نیست.
چرا اینها یه بازی جدید نمی تونن درست کنن؟:d مرده خورها:d من کلا عاشق روش درآمدزایی SE شدم.
باور دارم تو tgs یک دمو از گیم پلی این بازی بدن اما از versus نه!:d
.....................

یه نگاه انداختم: انگار اسم بازی Dissidia Duodecim: Final Fantasy هست.
اسکن Shonen Jump :

البته تو ماه مارس نامورا گفته بود روش کار می کنن!

آخرین ویرایش:
کاشکی برای PS3 این بازی رو می ساختن...
باید لایتنینگ رو با گرافیک PSP تحمل کنیم...:|(کاراکترهای FF X به بعد هم همینطور)
چرا اینها یه بازی جدید نمی تونن درست کنن؟:d مرده خورها:d من کلا عاشق روش درآمدزایی SE شدم.
باور دارم تو tgs یک دمو از گیم پلی این بازی بدن اما از versus نه!:d
معلومه دیگه چون تمام طرفدارهای فاینال این بازی رو می خرن اما versus معلوم نیست چجوری بفروشه...پلتفرمش هم که PSP ـه و لازم نیست هزینه و زحمت زیادی براش متحمل بشن...

به به چه خبر خوبی :d مگه نسخه ی Xbox برای FFXIII توی ژاپن قبل این نبوده ؟؟ یا من درست متوجه نشدم.
نه تو ژاپن فقط برای PS3 منتشر شده بود..!
پ.ن: هیچ سودی نمیکنی از این کار......آخه همینجوری آمار فروش 360 تو ژاپن نصف PS3 هم نیست حالا اینا FF میخوان منتشر کنن...:|

مگه یادتون رفته Blue Dragon رو 360 چجوری فروخت تو ژاپن ؟
این بازی انحصاری 360 بود که بعدا روی DS هم یه نسخه دادن. به همین دلیل مجبور بودن روی 360 بخرن و الا اگر مولتی بود باز هم سراغ نسخه 360 نمیرفتن.

این بازی انحصاری 360 بود که بعدا روی DS هم یه نسخه دادن. به همین دلیل مجبور بودن روی 360 بخرن و الا اگر مولتی بود باز هم سراغ نسخه 360 نمیرفتن.
بله ، آگاهم فردین :دی
اونایی که تو ژاپن فقط 360 دارن همشون میرن FF XIII می خرن ...
البته این پیش مقدمه ای واسه تایید FF Versus XIII برای 360ـه...b-)
هیچ سودی نمیکنی از این کار......آخه همینجوری آمار فروش 360 تو ژاپن نصف PS3 هم نیست حالا اینا FF میخوان منتشر کنن...:|
این کارو میکنن که شاید 360 آمارش بهتر شه تو ژاپن ...

این کارو میکنن که شاید 360 آمارش بهتر شه تو ژاپن ...
بالاخره اونا نمیان کنسول وطنیشون رو ول کنن به همین خاطر همیشه PS3 تو ژاپن جلوتره...

البته این پیش مقدمه ای واسه تایید FF Versus XIII برای 360ـه...b-)
میخواست بشه تا حالا میشد..الان یه ساله میگن هنوز در حال مذاکره با MSــیم..:d

موضوع تاپیک چیه بحث چیه :دی !

بی صبرانه منتظر نسخه ی دومشم ! نسخه ی اول به جرئت میتونم بگم تو مدت زمانی که عرضه شد کاملترین بازی کل PSP بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or