ورود
ثبت نام
صفحه اصلی
اخبار بازی
بررسی بازی
حقایق بازیها
داستان بازی
بررسی سخت افزار
برنامههای ویدیویی
انجمنها
نوشتههای جدید
پرمخاطبها
جستجوی انجمنها
جدیدترینها
ارسالهای جدید
آخرین فعالیتها
کاربران
کاربران آنلاین
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
ورود
ثبت نام
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
Menu
Install the app
Install
صفحه اصلی
انجمنها
گفتگو درباره بازیها و صنعت بازیهای ویدیویی
گفتگوی آزاد پیرامون بازیها
Dishonored(مقایسه نسخه هایXbox360 ،PS3، PC)
ارسال پاسخ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
متن گفتگو
<blockquote data-quote="DieDie" data-source="post: 2331176" data-attributes="member: 44840"><p>یکسری از عکسای مقایسه ای تو پست اول ماله سایت lens of truth هست که من اصلا قبولش ندارم ....</p><p></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>در مورد تفاوت بین کنتراست و گاما (شدت روشنایی) یا حتی اشباع رنگ بین دو تا نسخه این مسئله مهمی نیست هم تو منوی تنظیمات بازی هم از طریق تنظیمات HDTV میشه تنظیمات کاملا یکسانی از دو نسخه گرفت برای همین این تفاوتهارو اصلا ملاک قرار ندین.</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span>ولی مقایسه digital foundry سایت Eurogamer که تکنیکی ترین سایت تو این مقوله هست رو میتونید از اینجا بخونید:</p><p></p><p><a href="http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-dishonored-face-off">Face-Off: Dishonored &bull; Face offs &bull; Eurogamer.net</a></p><p></p><p><strong>خیلی خیلی خلاصه:</strong></p><p>بازی با انجین UE3 ساخته شده بر خلاف بازی قبلی که دقیقا چند وقت قبل از این بازی و با همین انجین ساخته شده بود یعنی Borderlands 2 توی این بازی بعضی افکتها مثل Real time shaft روی PS3 وجود داره.</p><p>تکسچرها روی 360 فشرده سازی بیشتری روشون صورت گرفته برای همین نقاط بنفش و سبز داخلشون دیده میشه و روی نسخه PS3 بهتر هستن.</p><p>رزولوشن روی جفت نسخه ها 720p native هست.</p><p>360 از FXAA و PS3 از MLAA برای از بین بردن دندونه ها استفاده میکنن هر کدومشون مزایا و نقطه ضعفهایی دارن ولی به نظر من مجموعا با اختلاف کمی MLAA بهتر عمل میکنه (نظر شخصیه)</p><p>فریم ریت بعضی جاها 360 بهتر عمل میکنه بعضی جاها PS3 ولی مجموعا 360 گسستگی فریم کمتری مخصوصا وقتی استرس زیادی به سخت افزار وارد میشه داره.</p><p><strong>مجموعا به نظر من <span style="color: #ff0000">بین نسخه های کنسولی</span> توی این بازی PS3 با اختلاف کمی بهتر هست.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DieDie, post: 2331176, member: 44840"] یکسری از عکسای مقایسه ای تو پست اول ماله سایت lens of truth هست که من اصلا قبولش ندارم .... [COLOR=#ff0000][B]در مورد تفاوت بین کنتراست و گاما (شدت روشنایی) یا حتی اشباع رنگ بین دو تا نسخه این مسئله مهمی نیست هم تو منوی تنظیمات بازی هم از طریق تنظیمات HDTV میشه تنظیمات کاملا یکسانی از دو نسخه گرفت برای همین این تفاوتهارو اصلا ملاک قرار ندین. [/B][/COLOR]ولی مقایسه digital foundry سایت Eurogamer که تکنیکی ترین سایت تو این مقوله هست رو میتونید از اینجا بخونید: [url=http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-dishonored-face-off]Face-Off: Dishonored • Face offs • Eurogamer.net[/url] [B]خیلی خیلی خلاصه:[/B] بازی با انجین UE3 ساخته شده بر خلاف بازی قبلی که دقیقا چند وقت قبل از این بازی و با همین انجین ساخته شده بود یعنی Borderlands 2 توی این بازی بعضی افکتها مثل Real time shaft روی PS3 وجود داره. تکسچرها روی 360 فشرده سازی بیشتری روشون صورت گرفته برای همین نقاط بنفش و سبز داخلشون دیده میشه و روی نسخه PS3 بهتر هستن. رزولوشن روی جفت نسخه ها 720p native هست. 360 از FXAA و PS3 از MLAA برای از بین بردن دندونه ها استفاده میکنن هر کدومشون مزایا و نقطه ضعفهایی دارن ولی به نظر من مجموعا با اختلاف کمی MLAA بهتر عمل میکنه (نظر شخصیه) فریم ریت بعضی جاها 360 بهتر عمل میکنه بعضی جاها PS3 ولی مجموعا 360 گسستگی فریم کمتری مخصوصا وقتی استرس زیادی به سخت افزار وارد میشه داره. [B]مجموعا به نظر من [COLOR=#ff0000]بین نسخه های کنسولی[/COLOR] توی این بازی PS3 با اختلاف کمی بهتر هست.[/B] [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
ارسال نوشته
صفحه اصلی
انجمنها
گفتگو درباره بازیها و صنعت بازیهای ویدیویی
گفتگوی آزاد پیرامون بازیها
Dishonored(مقایسه نسخه هایXbox360 ،PS3، PC)
تبلیغات متنی
خدای جنگ ۱
بریکینگ بد
خدای جنگ ۲
اساسین کرید
خدای جنگ ۳
پلی استیشن 5
خدای جنگ
خدای جنگ: روح اسپارتا
ایکس باکس سری اس
خدای جنگ: معراج
نام کاربری یا ایمیل