DiRT 3 | FirsT LooK

Dire Wolf

کاربر سایت
pl3necbl0c89311f665f.jpg

سازنده : Codemasters
ناشر : Codemasters
سبك : Racing
سري : Colin McRae Rally
موتور بازي : EGO
تاريخ عرضه : US: TBA
پلتفرم ها : PS3 , PC , X360

esrb_rp-t+.gif

36fdi6i20na59p1tu6ym.jpg
Dirt-3_PC_BOX-tempboxart_160w.jpg
Dirt-3_PS3_BOX-tempboxart_160w.jpg

DiRT 3 | First Look
سبك بازي به ريشه ي خود بازگشته است .

DiRT بازي off-road شركت Codemasters تا به حال تا به حال در دو شماره اي كه از آن ديديم ، موفق بوده است . حال آن ها به دنبال هوادارن بيشتر هستند اما بعضي از طرفداران بازي سبك قديمي Rally بازي را ترجيح ميدهند . براي Dirt 3 شركت Codemasters تمام يادداشت ها را جمع آوري كرده است و ميخواهد با ساخت اين بازي به تمام هوادارانش پاسخ دهد . " اين بزرگ ترين بازي racing است كه تا به حال توسط يك استديو ساخته شده است " ادعاي Matt Horsman سازنده ي بازي . معلوم شد كه تيم سازنده ي اين بازي ادعا ي زيادي دارند مانند بازي TOCA: Race Driver 3 كه همچين ادعاي مشابهي داشته بود . و البته مانند آن بازي DiRT3 هدف بزرگ و وسيعي دارد . ليست ماشين هاي موجود در بازي نشان ميدهد همه چيز از Mini Cooper S كه توسط Pat Moss و Paddy Hopkirk در دهه ي 60 ساخته شده بود و ماشين ساخته شده توسط Kris Meeke يعني Peugeot 207 S2000 وجود دارد . چيز هاي بيشتري نسبت بين اين نسخه و نسخه ي دوم بازي وجود دارد . ماشين هاي موجود در DiRT 3 شامل بهترين ماشين هاي بنزين سوز هر زمان هستند . از ماشين هاي دهه ي 70 ميتوان از Lancia Stratos نام برد . ماشين معروف دهه ي 80 كه به Quattro S1 معروف است و يا حتي RS2000 و Peugeot 205 نيز چند ماشين موجود در بازي از دهه هاي گذشته ميباشند . در دهه ي 90 ماشين Celica كه Carlos Sainz آن را به طور جادويي ساخته بود ، ماشين Lancia Delta Integrale و البته ماشين Colin McRae يعني iconic 555 Subaru نيز در بازي وجود دارد . اين قسمت كوچكي از بهترين ماشين هاي تاريخ نيست . !​

v26drprl8lcvp4gtrcqc.jpg

اين گونه كه به نظر ميرسد سبك بازي به سمت به سري هاي قبل -- بازي هاي Colin McRae -- با اضافه كردن Finland و Norway و Monte Carlo باز گشته است . همچنين licence شدن WRC نيز به بازي پيشرفت بازي كمك كرده است . اين كمك ميكند Ken Block ستاره ي آمريكايي رالي كم كم بتواند جاي McRae را در اين سري بازي ها بگيرد . بازگشت Codemasters به ريشه ي اصلي Rally كمك مي كند كه بازي به بيشتر رشد كند . محيط بازي وعده ي يك بازي تماشايي را مي دهد . يكي از افكت هاي بازي برف ميباشد . البته كه تنها محيط برفي نميتواند يك بازي را تكميل كند . باران نيز يكي ديگر از افكت هاي محيط هست كه اهميت زيادي هم دارد . يكي از افكت هاي بازي برگزاري بعضي از بازي ها در محيط شب است . جنگل پوشيده شده از برف وعه ي يك ماجراجويي پر هيجان را ميدهد . multiplayer بازي وعده ي يك point to point پر هيجان را ميدهد كه اين بخش با ضافه شدن splitscreen براي اولين بار در اين سري جهش خوبي داشته است .

dirt-3-20100806034854932-000.jpg

تمام ويژگي هاي بازي كه در بالا به آن اشاره شد اسكلت يك بازي خوب را به نمايش ميگذارند كه ميتواند مانند دو نسخه ي قبلي خود موفقيت كسب كند . و اين باعث ميشود ما انتشار زيادي از Codemasters و بازي ريسينگ او داشته باشيم . از مطالب مي توان فهميد بازي در سبكي متعادل بين دو نسخه ي قبلي خواهد بود . مسلما مطالبي كه به آن اشاره تمام ويژگي هايي نخواهند بود كه بازي در بر دارد و بايد منتظر ويژگي هاي منحصر به فردي در زمان عرضه ي بازي يا در آينده اي نزديك باشيم . همچنين بايد از Codemasters به خاطر بازگرداندن سبك بازي به Crash تشكر كرد و البته تبديل DiRT به يك عنوان تجاري اعتبار بيشتري به اين بازي خواهد بخشيد . اين نسخه ي بازي با اين خصوصيات همان چيزي است كه هواداران قديمي را علاوه بر هواداران جديد بسياري جذب خواهد كرد . همچنين لايسنس شدن WRC در بازي قدم بزرگي است كه ميتوان بازي را پر هيجان تر كرد . در كل پس از عرضه ي DiRT 3 در سال آينده نميتوان براي بازي كردن يك بازي رالي لحظه اي صبر كرد .

DiRT 3 | IMAGES

ممنون,معرفی خوبی بود از بازی,ولی فکر کنم دیگه بازی زیادی تکراری خواهد شد :D ولی باید انتظار یک فیزیک و گرافیک فوق العاده ای رو شاهد باشیم...
باید دید که آیا میتونه به موفقیت های نخسه ی قبلی برسه یا خیر؟

نمیدونم چرا احساس میکنم گرافیکش اومده پایین:(
مازیار حالت خوبه؟:-o(پارسام تو GL)
یه نگاه به تصاویر بنداز به نظرم گرافیک بازی تا حد قابل توجهی پیشرفت کرده,در ضمن بازی هنوز 1 ماه نیست تایید شده باید صبر کرد و دید,من بیشتر نگران تکراری شدن بازی هستم!
پ.ن:راستی این لوگوی جدید DIRT 3 هم خیلی خیلی باحال شده:دی

کدمسترز خیلی قبول دارم .بنظر من بهترین ریسینگ ساز این نسل هست.dirt2 با grid بهترین ریسینگ هایی بوده که تا حالا بازی کردم.فقط اگه این 2011 بیاد پس grid2 کی میاد.

کدمسترز خیلی قبول دارم .بنظر من بهترین ریسینگ ساز این نسل هست.dirt2 با grid بهترین ریسینگ هایی بوده که تا حالا بازی کردم.فقط اگه این 2011 بیاد پس grid2 کی میاد.
این وسط Forza Motorsport کجا میره یا سری بازی های Project Gotham Racing ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or