DirectX 11 comes in 2009

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سايت fudzilla نوشته كه ما متوجه شديم كه ماكروسافت DirectX 11 در اخر سال 2008 و يا اوايل
2009 به پايان ميرسونه و خب نشون ميده كه DirectX 10 چه قدر زود ميخواد جاشو تحويل بده
ما هنوز زياد در مورد API جديد چيزي نميدونيم ولي ميدونيم كه DirectX 11 در سال 2009 مياد
و گيم هاي خوبشم در سال 2010
اينم متن اصلي
We found out that Microsoft plans to finish up DirectX 11 in late 2008 or early 2009. This means that it will move rather quickly from DirectX 10 and 10.1, but it might take some time for hardware to go the same way.

We still don’t know many things about the new API, but at least we have the rough plan that it is coming. It is clear that 2009 will be the year or DirectX 11, and the way the market works we should see some good DirectX 11 games by 2010.
موفق باشيد

فکر نکنم همچین چیزی بشه dx 10 از dx 9 حدود 5 سال دیر تر عرضه شد تازه هنوز بازی که dx 10 رو کامل پشتیبانی کنه نیومده بعد چجوری dx 11 میخواد بیاد:confused:

اقا براي بيشتر افراد مهم نيست من كه 15 هم بياد باز دارم با 9 كار مي كنم
يعني 9 انجام ميده
حالا بخواي بري 10 بايد ويستا بريزي سخت افزار تقويت كني و هزار تا كوفت و زهر ماره ديگه
لپ كلوم عشق است dx9:cheesygri

اقا براي بيشتر افراد مهم نيست من كه 15 هم بياد باز دارم با 9 كار مي كنم
يعني 9 انجام ميده
حالا بخواي بري 10 بايد ويستا بريزي سخت افزار تقويت كني و هزار تا كوفت و زهر ماره ديگه
لپ كلوم عشق است dx9:cheesygri

مثل اینه که بگید من تا 70 سالگی هم جورابهای زمان نوزادیم رو میپوشم!

این سایت هم توی هوا سیر میکنه...:-"

هنوز کارت گرافیکی نیامده که درست حسابی از قابلیتهای بیشماره DX10 پشتیبانی کامل رو بکنه ;).
پ.ن. DX11 ای در کار نیست :cheesygri.

چی میگه؟ الان سری 8 nvidia و r600 ATI بطور کامل از DX 10 پشتیبانی میکنند و سری 9 nvidia هم قراره از DX 10.1 پشتیبانی کنه
شاید منظورت بازی بود؟

سايت fudzilla نوشته كه ما متوجه شديم كه ماكروسافت DirectX 11 در اخر سال 2008 و يا اوايل
2009 به پايان ميرسونه و خب نشون ميده كه DirectX 10 چه قدر زود ميخواد جاشو تحويل بده
ما هنوز زياد در مورد API جديد چيزي نميدونيم ولي ميدونيم كه DirectX 11 در سال 2009 مياد
و گيم هاي خوبشم در سال 2010

اصولا در دنیای کامپیوتر و مخصوصا بازی از نوع این توجهات زیاد وجود داره... :laughing:
شما زیاد جدی نگیر...

بابا بيخيال دوستان گير ندين همش الكيه اينا به قول دوستمون فقط درآمد زاييه واسشون بزارين دلشون خوش باشه مردمم برن بگيرن رو ويندوز ويستا نصب كنن حالشو ببرن . اونا هم به نون و نوايي برسن :cheesygri

من بودم كه فرت و فرت 1 ماه يه بار يه برنامه ميدادم همه مجبور شن استفاده كنن پولدار شم
اين dx 11 كه اسونه تا حالا 28 هم درست كردهخ بودم :p

بنظرم خبرش صحت نداره ! اگه داشته باشه هم مثل ویندوز ویستا ان بار تاخیر می خوره ! که میشه 2015 ! شاید خواستند برای Dx جدید یه سیستم عامل جدید هم بنویسند !
چون الان هیچ نوع بازی نیومده که فقط و کاملا از Dx10 استفاده کنه ! پس Dx11 اونم به این زودی معنی نداره !
بهرحال به منابع بیشتری درمورد این موضوع نیاز هست!

من الان 4 بار متن خبر رو خوندم :دی هنوز نفهمیدم اینا از کجا متوجه شدن!
ساخته شدن dX11 اصلا چیز عجیبی نیست!عجیب ترش اینه که الان دروغ نگم 95% بازی ها اصلا ورژن dx10 ندارن :laughing: پس تا وقتی که dx9 کاملا بازنشسته نشه و Dx 10 کاملا جا نیوفته،زیاد به این خبر ها توجه نکنید؛که اینا متوجه شدن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or