DirectX 11.2 به صورت انحصاری بر روی Windows 8.1 و X1 منتشر خواهد شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

trainer

کاربر سایت
درود

Microsoft اعلام کرد که DirectX 11.2 به صورت انحصاری بر روی Windows 8.1 و Xbox One منتشر خواهد شد . بر طبق ویدئوی موجود در منبع یکی از ویژگی های جدید این DirectX این است که به کارت گرافیک اجازه میدهد تا از رم سیستم برای بهتر کردن تکسچرها استفاده کند . این بسیار فنی است اما به عبارت دیگر ، این قابلیت چیز جالبی است .

منبع خبر و ویدئو

سپاس و بدرود

آخه کنسول که سخت افزارش مشخصه چه نیازی به dx داره دوستان ؟ این dx برای pc مهم هست فکر کنم

یعنی چی فقط برا pc مهم هستش

اتفاقا برا کنسولا مهم تر هستش

با ویندوز 8 هم که سازگاری داره دیگه .. پی سی بازا خوشحال باشن

تو فروم مجاور بحث مسخره ای در جریانه
من واقعا نمیدونم بعضی ها تو این فرومای بازی سنتر دنبال چین ؟

بحثی که اینجا هست اینه که بر سر GPU ها چی میاد :d

داستان مثل داستان DX11.1 می شه یا نه، زمانی DX11.1 رونمایی شد، بعد از مدتی AMD به طور کامل تمام گرافیک های سری 7700 به بالا که از DX11 پشتیبانی می کردن رو با آپدیت درایو با DX11.1 سازگار کرد اما Nvidia این کار رو نتونست بر روی معماری Kepler انجام بده و فقط بعضی feature ها در دسترس بودن

الانم Nvidia سری جدید کارت هاش رو وارد بازار کرده، اما AMD هنوز حتی نسل جدید کارت هاش رو رونمایی نکرده، در حال حاضر کارت های نسل جدید Nvidia همه به جز Titan از DX11 پشتیبانی می کنن، این در حالی هست که نسل فعلی amd سری 7700 به بالا از dx11.1 پشتیبانی می کنند، اگر nvidia نتونه dx11.2 رو روی کارت های جدیدش بیاره فکر می کنم تفاوت بیشتری بین کارت های AMD و Nvidia ببینیم با توجه به این که هنوز سری جدید کارت های ATI معرفی نشدن، ممکن هست AMD حتی ساپورت DX11.2 هم در سری فعلی کارت هاش اضافه کنه

بحثی که اینجا هست اینه که بر سر GPU ها چی میاد :d

داستان مثل داستان DX11.1 می شه یا نه، زمانی DX11.1 رونمایی شد، بعد از مدتی AMD به طور کامل تمام گرافیک های سری 7700 به بالا که از DX11 پشتیبانی می کردن رو با آپدیت درایو با DX11.1 سازگار کرد اما Nvidia این کار رو نتونست بر روی معماری Kepler انجام بده و فقط بعضی feature ها در دسترس بودن

الانم Nvidia سری جدید کارت هاش رو وارد بازار کرده، اما AMD هنوز حتی نسل جدید کارت هاش رو رونمایی نکرده، در حال حاضر کارت های نسل جدید Nvidia همه به جز Titan از DX11 پشتیبانی می کنن، این در حالی هست که نسل فعلی amd سری 7700 به بالا از dx11.1 پشتیبانی می کنند، اگر nvidia نتونه dx11.2 رو روی کارت های جدیدش بیاره فکر می کنم تفاوت بیشتری بین کارت های AMD و Nvidia ببینیم با توجه به این که هنوز سری جدید کارت های ATI معرفی نشدن، ممکن هست AMD حتی ساپورت DX11.2 هم در سری فعلی کارت هاش اضافه کنه
یه زمان میگفتن سود نویدیا در مقابل ای ام دی مثل فیل و فنجونه ... الان فکر نکنم این طور باشه
AMD شاید بتونه یک روز انویدیا رو کنار بزنه !!

این یک برتری برای XBOX ONE نسبت به PS4 می تونه باشه..

بله میتونه یه برتری باشه نسبت به open clچون مایکروسافت از directx استفاده میکنه

چیزی که کاملا واضحه اینه که قطعا سیستم عامل های نسل بعد کنسول ها Dynamic خواهند بود به منظور دریافت بروزرسانی های میان افزاری .
این جنگ DirectX و OpenGL هم که پایان نداره ، یه مدت دیگه Open GL این ویژگی ها را بکار خواهد برد و اسمشو هم عوض خواهد کرد همون کاری که سر Tesselation و DirectCompute و سایر قابلیت های جدید DirectX انجام داد .
اعلام این خبر که 11.2 در راهه فکر کنم بخاطر عرضه ی Update آبی برای Windows 8 ـه در غیر اینصورت می تونست این خبر رو چند هفته قبل از عرضه ی رسمی عنوان کنه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or