DICE LA بر روی پروژه BF4 تمرکز کرده است_ Danger Close = DICE LA

HoR!ZoN

کاربر سایت
Battlefield-4-2.jpg

اخیرا اطلاعاتی در مورد بسته شدن استدیو Danger Close توسط EA به گوش می رسید، استدیویی که کار ساخت سری Medal of Honor را بر عهده داشت. بعد از عملکرد نا امید کننده بازی Medal of Honor Warfighter، این تصمیم قوت گرفت. اخبار حاکی از آن است که استدیو تازه تاسیس DICE در لس آنجلس همان Danger Close می باشد.

همچنین EA نشان داد که شرکت DICE LA پیشوند ای از استدیو DICE کشور سوید است و 100% بر روی پروژه Battlefield 4 تمرکز کرده است. این دو استدیو همواره با یکدیگر بر روی یک مدل از بازی ها کار می کنند. بنابراین وقتی پروژه ای مثل بازی Star Wars بر روی کار آید و با مشکارت همکار جدید EA یعنی شرکت Disney(دارنده IP)، این بازی برای ساخت به این دو استدیو محول خواهد شد.

بازی Battlefield 4 برای پاییز 2013 برای PS3، XBOX360 و PC در نظر گرفته شده است.

موندم DA چه گلی جمال سری MoH که یک زمانی پرطرفدارترین سری FPS بود، زده که گذاشتنتش روی BF4 کار کنه؟ چقدر منتظر MoH WF بودیم که افتضاحی بیش نشد. حالا تازه میخوان روی سری SW هم کار کنن:((

سینگل MOH WF عالی بود، بیخود بهش گیر دادن.
این چند وقته EA دوتا بازی خوب داشت یکی MOH WF بود یکی AoT بود که جفتشو به خاطر بی معرفتی منتقد ها فکر میکنم کنسل کنه :|.
سینگل MOH WF مخصوصا در مقابل سینگل افتضاح BF3 پادشاهی میکرد. اتفاقا اون روز که گفتن اینا پیوستن به Dice همش خدا خدا میکردم روی سینگل BF4 کار کنن.

این چند وقته EA دوتا بازی خوب داشت یکی MOH WF بود یکی AoT بود که جفتشو به خاطر بی معرفتی منتقد ها فکر میکنم کنسل کنه :|.
سینگل MOH WF مخصوصا در مقابل سینگل افتضاح BF3 پادشاهی میکرد. اتفاقا اون روز که گفتن اینا پیوستن به Dice همش خدا خدا میکردم روی سینگل BF4 کار کنن.
دقیقا MOH2010 واقعا افتضاح به تمام معنا بود اما WFخوب بود اتفاقا مولتی پلیرش هم قشنگ بود
اما در کل اصلا در حد اندازه مدال های قدیم نیستن کاش به عنوان یهIPجدید معرفی میشدن

دقیقا MOH2010 واقعا افتضاح به تمام معنا بود اما WFخوب بود اتفاقا مولتی پلیرش هم قشنگ بود
اما در کل اصلا در حد اندازه مدال های قدیم نیستن کاش به عنوان یهIPجدید معرفی میشدن
اتفاقا MOH 2010 مولتيش خيلي از اين MOH WF چرت بهتر بود، حداقل باگ هاي زياد و هزار تا مشكلات مثل WF نداشت.

یعنی اون همه باگ رو توی سینگلش ندیدی؟ مراحلی که آخرشون بازی هنگ میکرد؟ بیرون پریدن از بازی؟ فریز شدن دشمنان؟ چک پوینت وسط درگیری؟ مشکلاتش اونقدر زیاده که آدم خسته میشه فقط میخواد اسم ببره. بری یوتیوب بزنی MoH WF Bug آدم کف میکنه چقدر بازی باگ و مشکل داشته اون هم سینگلش. همون مرحله ی معروفی که آخرش بازی هنگ میکرد (Finding Faraz)، یکی روی 360 صحنه ای که اون بدبخت (جناب فراز) کشته میشد، قبلش یه دیوار بود که باید از روش میپریدی تا کان سین شروع میشد، دیوار لود نمیشد و دنیا براش Open World میشد. طرف نیم ساعت حرکت میکرد به لبه ی محیط میرسید و وقتی میپرید پایین وسط هوا گیر میکرد.
یکی روی PS3 در آخر مرحله براش لود نمیشد و وقتی از ساختمون میرفت بیرون ماشین بود ولی کات سین نمیومد تا مرحله تموم بشه. من هم روی PC وقتی کات سین آخر بازی برام اجرا میشد، بازی هنگ میکرد. به این میگی سینگل عالی. اگه منظور داستان هست، آره داستانش بد نبود ولی سینگلش یکی از مزخرف ترین سینگل های تمام عمرم بود بس باگ داشت. من که طرفدار سر سخت MoH بودم و حتی MoH 2010 رو بهتر از CoD BO میدونستم میگم این یکی از بدترین و مزخرف ترین بازی های عمرم بود و اگه جای مدیر عامل EA بودم کلا DA رو می بستم و یه استودیوی جدید با افراد درست و حسابی برای نسخه های بعدی MoH میزدم نه اینکه بزارم همچین کسایی که از یه فرنچایز بسیار بزرگ مثل MoH افتضاحی مثل WF میسازن بیان و روی سری STAR WARS (:(() کار کنن!
یعنی هیچکی Allied Asualt و Pacific Asualt و یا حتی AirBorne یادشون نیست که به همچین چیزی میگن عالی؟

آخرین ویرایش:
بازی متوسطی بود.خدائیش نمیشه گفت عالی بود.اما داشتن باگ یه چیزه و طراحی ضعیف بخش سینگل یه چیزه دیگه.سینگل بازی به نظر من خوب طراحی شده بود.وگرنه اگه به باگ باشه اسکایریم خدای باگه.همه چیو با هم قاطی نکنین.
در ضمن این باگها کجا بود؟ چرا ما ندیدیم؟ حتی 1 دونشم من ندیدم.میخوای بگی این سلسله از باگها همش برات اتفاق افتاده؟ یا رفتیو کلیپشو دیدی فقط؟

بازی متوسطی بود.خدائیش نمیشه گفت عالی بود.اما داشتن باگ یه چیزه و طراحی ضعیف بخش سینگل یه چیزه دیگه.سینگل بازی به نظر من خوب طراحی شده بود.وگرنه اگه به باگ باشه اسکایریم خدای باگه.همه چیو با هم قاطی نکنین.
در ضمن این باگها کجا بود؟ چرا ما ندیدیم؟ حتی 1 دونشم من ندیدم.میخوای بگی این سلسله از باگها همش برات اتفاق افتاده؟ یا رفتیو کلیپشو دیدی فقط؟
منم همین سوال را دارم چرا ما این باگها رو نمیبینیم نه من حتی رفیقهام همه ما رو pc بازی کردیم هیچکدوم از دوستام این مشکل رو نداشتند حتی مدال قبلی زیاد باگ نداشت در حد 3-4 تا ک من اونو رو اکس باکس بازی کردم .
البته نمیگیم شما اقای K3l!0$ دروغ میگی اما خب برای ما این اتفاقات نیافتاده . ی بازی دیگه همین هیتمن از پشت دیوار به من شلیک میکنه چرا کسی از این بازی بد نمیگه ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or