Dice: ما واقعا دوست داریم که بر روی لینوکس کار کنیم!

• Thread starter Thread starter OMG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

OMG

کاربر سایت
Dice علاقه مند است که برای سیستم عامل لینوکس بازی سازی کند, و فکر میکن که یک بازی فوق العاده کافیست که این سیستم عامل تبدیل به سیستم عامل برتر شود.
dice-logo-left.png

Lars Gustavsson در مصاحبه ای که با Polygon داشت گفت که تیم ما دوست دارید که بصورت "جدی" بر روی لینوکس کار کند.

او گفت: " برای Xbox, این Halo بود که باعث شد این پلتفرم بر سر زبان ها بیافتد. معمولا, یک بازی یا برنامه فوق العاده کافیه که مردم دوست داشته باشند که اون چیز رو داشته باشن. رفتن به لینوکس خیلی سخت نیست, برای مثال, یک بازی کافیست تا شما متقاعد شوید که این سیستم عامل را امتحان کنید."

"من فکر میکنم که آن موقع, مشتری ها بیشتر و بیشتر با این سیستم عامل راحت میشوند, پس فقط باید آنها را متقاعد کرد که چطور این چیز را به زندگی روزمره شان پیوند بزنند."

Gustavsson یکی از کسانی است که فکر می کند که سیستم عامل و کامپیوتر های آماده جدید Valve کمک می کند که روشی که بازی ها را استفاده میکنند عوض شود و همچنین بازی سازان مستقل را در وضعیت بهتری قرار می دهد.

"راه های مختلف دسترسی به مشتریان و دادن فرصت بازی کردن به آنها, واقعا هیجان انگیز است." "تنها چیزی که من میدانم این است که تا 5 یا 10 سال دیگر, بازی کردن, مخصوصا روش بازی کردن اینطور نخواهد بود. شاید سرویس های Streaming مانند OnLive و یا شاید کنترل هایی متفاوت آینده گیمینگ خواهد بود, من از همین حالا به این احتمالات فکر می کنم, پس خیلی متعجب نمیشوم اگر در آینده ای نزدیک نیاز به سخت افزار کمتر, و On Demand Gaming بیشتر شود."

" من فکر میکنم که خوشبختانه, رقابت به معنای تحربه بهتر برای مصرف کننده است. من فکر می کنم که رقابت چیز خوبیست. ما رقابت را با آغوش باز می پذیریم, پس میتوانم بازی های بهتری در آینده داشته باشیم. من فکر می کنم که احتمالات بسیار زیادند و بازی سازان مستقل می توانند برای لینوکس بازی بسازند, اگر چه-سیستم عامل- مخاطب زیادی ندارد."

واژه نامه:
On Demand Gaming= گیمینگ با استفاده از سرویس های Streaming مانند OnLive

منبع

هیچ وقت با لینوکس نتونستم خوب کار کنم و اصلا به نظرم یک سیستم عامل کاربر پسند نیست مخصوصا اینقدر تنوع نسخه داره که ادم توش گم میشه

ساخت بازی برای گنو لینوکس کم هزینه تر از ویندوز هستش چون OpenGL انحصاری نیست و استفاده ازش رایگانه ولی فکر کنم شرکتهای بازیسازی برای ساخت بازی با Directx به دلیل انحصاری و تجاری بودنش باید مبلغی را به مایکروسافت پرداخت کنند.(اینو دقیق نیدونم)

ساخت بازی برای گنو لینوکس کم هزینه تر از ویندوز هستش چون OpenGL انحصاری نیست و استفاده ازش رایگانه ولی فکر کنم شرکتهای بازیسازی برای ساخت بازی با Directx به دلیل انحصاری و تجاری بودنش باید مبلغی را به مایکروسافت پرداخت کنند.(اینو دقیق نیدونم)

DirectX و OpenGL کلا رایگان هستند ، اون XDK مایکروسافته که باید بابتش هزینه پرداخت بشه .

در مورد خبر هم اینکه الان valve (درود بر باعث و بانیش:دی ) داره به این امر جامه عمل می پوشونه ، تنها چیزی که Linux از این به بعد نیاز داره Driver های بهتر گرافیکیه . بازدهی و کارایی درایور های گرافیکی لینوکس همین الانشم چنگی به دل نمیزنه ...

DirectX و OpenGL کلا رایگان هستند ، اون XDK مایکروسافته که باید بابتش هزینه پرداخت بشه .

در مورد خبر هم اینکه الان valve (درود بر باعث و بانیش:دی ) داره به این امر جامه عمل می پوشونه ، تنها چیزی که Linux از این به بعد نیاز داره Driver های بهتر گرافیکیه . بازدهی و کارایی درایور های گرافیکی لینوکس همین الانشم چنگی به دل نمیزنه ...

البته دایرکست اگر رایگان هم باشه متن بسته و انحصاری برای ویندوز هستش به همین خاطر من ازش بدم میاد،در مورد درایورها هم درایور Nvidia تقریبا خوبه،کیفیت و بازدهی بالایی داره،بازیهای آینده گنو لینوکس هم به احتمال بسیار بالا برای Steam OS بهینه و عرضه میشند.

open gl سازگار با همه توزیع ها .. درایور سخت افزار سازگار با همه توزیعها .. پشتیبانی چند بازیساز قوی .. خداحافظ مایکروسافت

لینوکس یا Steam OS شیطون !؟ :دی
من هنو تو کفم استودیو First Party ه EA داره از Valve حمایت میکنه:|
یکی کامنت داده بود که احتمالا الان CEO ه EA داره Hitman سفارش میده:دی
@13 Fat chance. The only thing you pay for to deliver a PC game today is bandwidth, which is dirt cheap.
فک کنم اینا اگه بدونن ما واسه هر گیگابایت 5000 تومن میدیم میرن خود کشی میکنن:|

من هنو تو کفم استودیو First Party ه EA داره از Valve حمایت میکنه:|
یکی کامنت داده بود که احتمالا الان CEO ه EA داره Hitman سفارش میده:دی

فک کنم اینا اگه بدونن ما واسه هر گیگابایت 5000 تومن میدیم میرن خود کشی میکنن:|
استیم دونی بیگیره ، EA هم جذبش میشه :-" :دی

واسه جذب گیمرها و کلاً یوزهای ویندوز، باید ولو یه نسخه از لینوکس رو کاستومایز کنه، به طوری که نرم‌افزارهای کاربردی Out of Box به راحتی کار کنن، درایور مناسب برای کارت گرافیک و باقی قطعات هم که جز بدیهیات هست. در کل ویندوز به قدری استفاده ازش جا افتاده که بعید می‌دونم حالا حالاها سیستم عاملی بتونه جاشو بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or