DICE: بازی Battlefield: Bad Company 3 ساخته خواهد شد

Breaking Down

کاربر سایت
آقای Lars Gustavsson مدیر خلاق DICE به تازگی اعلام کرد که بازی Battlefield: Bad Company 3 اتفاق خواهد افتاد و ساخته خواهد شد. او در یک

مصاحبه مطبوعاتی گفت: احساسم به من می گوید که من دوست دارم این کار را ( ساخت نسخه سه Battlefield: Bad Company ) انجام دهم. زمانی

که ما شروع به ساخت company 1942 کزدیم واقعا شور و اشتیاق داشتیم و این کار به ما شور و اشتیاق داد سپس ما راه خود را با ارائه دوره های متفاوت

جنگ ادامه دادیم اما Bad Company یه آزادای خلاقیت حساب می شد . او در ادامه گفت همانطور که می دانید Battlefield: Bad Company 2 بعد از نسخه

اورجینال در سال 2010 برای PS3 PC و X360 عرضه شد. این دو بازی گیمرهارا با شخصیت هایی همچون پرستون مارلو جورج گوردون نحیف جونیور و... آشنا کردند

و این یک تجربه خوبی بود که من دوست دارم دوباره اتفاق بیفتد چون من این نسخه را واقعا دوست دارم. Battlefield: Bad Company 3 می تواند همراه بازی

هایی مانند Mirrors Edge 2 و Star Wars: Battlefront و... عرضه شود اما نگران نباشید چون این بازی ساخته خواهد شد. EA قبلا گفته بود که بازی

Battlefield: Bad Company 3 در حال توسعه نیست اما به من اعتقاد کنید شرکت Battlefield: Bad Company را فراموش نکرده است بلکه این بازی فقط

به یک مسافرت طولانی مدت رفته است.

Battlefield_Bad_Company.png

gamespot

بنظرم Battlefield:BC2 بهترین بتلفیدی است که تا حالا ساخته شده و خاطرات خیلی خوبی داشتم باهاش! از ساخت شماره سومش هم بشدت استقبال میشه!:bighug:

عالیه! بعد از BF3 همش منتظر بودم از مدرن در بیان و برگردن به همون قدیم و جنگ های زیبای قدیمی ولی BF4 معرفی شد و معیوس شدم :( ولی با این خبر دوباره امیدوار شدم :x
بشدت منتظرم! بنظر منم بهترین نسخه از نظر سینگل BFBC2 بود که واقعا عالی کار شده بود! مولتی هم چون زیاد نزدم نظری نمیدم ولی BFBC2 مولتی خیلی زیبایی داشت!

BFBC 2 بالانس بود نه مثل BF3 هر بار اپديت ميدادن يه چيزي OP ميشد تا اپديت بعدي...:d طراحي مپ هاي BFBC2 خيلي نسبت به Bf3 بهتر بود.
فعلا هم نميخواد BFBC3 بسازن اين گندي كه به BF4 (كنسول) زدن رو درست كنن.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or