Devilmay Cry و اطلاعات تکمیلی

• Thread starter Thread starter WILDCAT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

WILDCAT

کاربر سایت
Devil may Cry 4 و اطلاعات تکمیلی

همه شما این بازی زیبا را میشناسید . دانته نقش اصلی را ندارد . اسم شخص اصلی بازی نرو است و ترش شماره یک همان کسی که در آخر از شیطان بودن خودش ناراحت بود و ماری ( لیدی ) دختر آرخام که برای انتقام کشتن پدرش که مادرش را به قتل رسانده بود حضور دارند . ظاهرا هنوز مشخص نشده چیزی که سازندگان درباره حضور ورجیل و داشتن نقش کلیدی چیزی منتشر نشده . این موضوع و داستان بازی را همه میدانستید و اما :

capcom دو تصویر دیگر از شیطانهای بازی منتشر کرده است . این بازی در 2008/1/31 منتشر خواهد شد . این بازی تولید بزرگ nero در قلب یک داستان خواهد بود تا جائیکه دانته را با ظاهری فراموش نشدنی خواهد ساخت . محیطها در بازی طعم خوش و زیبایی پیدا کرده اند تا جائیکه تاخیر را کمی پوشانده است . در پایین عکس دو شیطان جدید را ببینید .

FCHIDNA

6hdeur9.jpg

ASSAULT

2rhnwaa.jpg

آخرین ویرایش:
این عکسها فکر کنم برا دیروز هست که اینجا میزارم و از این به بعد خبری یا عکسی یا دمویی دیدم اینجا میزارم . هر وقت هم خبری از ورجیل پیدا کردم براتون میزارم . ( از همین لحظه من کارمو برا سایت شروع میکنم ) . :cool: عکسهایی از بازی .

خدا کنه تکراری نباشه پدرم در آمد آپ کردم

آخرین ویرایش:
capcom جزئیات را روی بسته های چاپ شده و بازی برای ps3 و xbox360 را 79.99 دلار اعلام کرد .
سال اخیر اعلام شد که devil may cry 4 را علاوه بر ps3 بر روی 360 و pc نگارش خواهد کرد .( هیچکدام از نسخه های 360 و ps3 پورت نیستند و کوچکترین تفاوتی را ندارند ( خبر داخل پرانتز خیلی وقت هست اعلام شده )
و خبرهایی در خصوص دوستداران بازی که خبری را اعلام که بازی را خرید نکنند شنیده شد که قصد این گروه تضعیف روحیه شرکت (capcom ) بود . که بیشتر از 12000 مردم اسمهایشان را اضافه نمودند.
http://www.gamespot.com/news/6182327.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2

16asck8.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or