Devil May Cry 4 نسخه PS3 و XBOX360 در حالت 640P اجرا میشود !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

همانطور که شما دوستان هم حتما به یاد دارید شرکت Capcom در اوایل سال 2007 رسما اعلام کرد که XBOX360 - PS3 و PC ( البته به دلایلی نسخه PC این بازی تاخیر خورده و در این تاریخ منتشر نخواهد شد ) سه پلتفرمی هستند که قرار هست بازی Devil May Cry 4 برای انها در تاریخ February 5 2008 عرضه شود .
نسخه PC این بازی به طور کامل DX9 و DX10 را ساپورت خواهد کرد .
یکی دیگر از ویژیگی مثبت نسخه ی PC هر بازی نسبت به نسخه های کنسولی این هست که شما میتوانین بازی ها را در resolution های بالا اجرا کنید . این در حالی هست که بازی DMC4 در نسخه Ps3 و XBOX 360 در حالت ( 640P ( 1024 * 640 و 60FPS اجرا میشود .
به گفته ی شرکت بازیسازی Capcom اگر شما این بازی را با DX10 اجرا کنید به خوبی متوجه تکنولوژی های جدید گرافیکی و همچنین فیزیک خارق العاده بازی خواهید شد .

logo.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
حالا سیستم مورد نیاز برای بازی کردن با بهترین کیفیت رو اعلام کردن آخه این کپکام شاهکار بازیاش اجرا شدن با سیستم های معمولیه
سیستم من:
CPU:AMD 4000 64X2
VGA: ASUS 8600 GTS 512mb
RAM: 1gb Crusial
من با این سیستم میتونم با High بازی کنم اونم با 40-50 فریم

سلام .

همانطور که شما دوستان هم حتما به یاد دارید شرکت Capcom در تاریخ February 8 2007 رسما اعلام کرد که PS3 - XBOX360 و PC سه پلتفرمی هستند که قرار هست بازی DMC4 برای انها عرضه شود .
نسخه PC این بازی به طور کامل DX9 و DX10 را ساپورت خواهد کرد .
یکی دیگر از ویژیگی مثبت نسخه ی PC هر بازی نسبت به نسخه های کنسولی این هست که شما میتوانین بازی ها را در resolution های بالا اجرا کنید . این در حالی هست که بازی DMC4 در نسخه Ps3 و XBOX 360 در حالت ( 640P ( 1024 * 640 و 60FPS اجرا میشود .
به گفته ی شرکت بازیسازی Capcom اگر شما این بازی را با DX10 اجرا کنید به خوبی متوجه تکنولوژی های جدید گرافیکی و همچنین فیزیک خارق العاده بازی خواهید شد .

logo.jpg

موفق باشید .
مهدی ...
میشه بگی منبع این مطلبی که گذاشتی کجاست؟ چون به هیچ وجه درست نیست. DMC4 توی رزولوشن 720p اجرا میشه.

حالا سیستم مورد نیاز برای بازی کردن با بهترین کیفیت رو اعلام کردن آخه این کپکام شاهکار بازیاش اجرا شدن با سیستم های معمولیه
سیستم من:
CPU:AMD 4000 64X2
VGA: ASUS 8600 GTS 512mb
RAM: 1gb Crusial
من با این سیستم میتونم با High بازی کنم اونم با 40-50 فریم

به نظر من که می شه !!!:-"
cpu من هم مثله مال تو هست (am2 + socket) و اینکه vga و RAM من هم قوی تر است ....
ولی به احتمال زیاد سیستم تو می تونه چون گرافیک و cpu نسبتا قوی ای داره :biggrin1:

همه چیز تو نسخه کنسولی خوبه ولی حیف که گیم پلی نسخه pc به انداره نسخه کنسولی خوب نیست یعنی نمیتونه که خوب باشه.
حیف:(

بله که میشه .

منبع
اون PR ای که توی اون سایت گذاشته شده ساختگیه و اینو به راحتی میشه تشخیص داد. هیچ شرکتی اونقدر ابله نیست که بیاد و خودش، بازی خودشو 640p اعلام کنه (حتی در صورتی که 640p باشه، در مورد DMC4 که من گفتم این بازی توی رزولوشن 720p اجرا میشه. Fact)
فقط کافیه نگاه کنی ببینی شرکت ها چجوری بازی هایی که حتی 600p هستن رو به جای 720p یا حتی 1080p تبلیغ می کنن.

ویرایش:
ظاهرا خود نویسنده هم دوزاریش افتاده که اون PR ساختگی بوده:
[UPDATE]
Apparently this PR has turned out to be fake. Although I can’t google up confirmation of DMC4 being full 1080p - rather 720p with 2x AA OR 640p with 2x AA. But still, we have to wait for the pixel counting crowd.
So for gods sake, stop threatening to kill my cat.

فکر نمی کنم یه بلاگ که معلوم نیست مال چه آدم .... یه، منبع مناسبی برای اینجور خبر ها (یا هر جور خبری) باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or