Devil May Cry 4 نسخه PS3 نيز داراي achievements است!! و ...

Saeed.x360

کاربر سایت
با سلام به همه دوستان
hesstaringatyou.jpg

طبق اخبار رسيده از Reviewer هاي خارجي كه تونستند نسخه ي PS3 اين بازي رو دريافت كنند اونها اطلاعات جالبي از نسخه PS3 اين بازي رو در اختيار گذاشتند كه عبارتند از :
1- DMC4 شايد بيشترين استفاده كننده از هارد PS3 بوده چون طبق گفته اونها 5GB از كل فضاي بازي قابل ريختن بروي هارد PS3 براي ايجاد Loading هاي كوتاه هست.
2- خبر خوب ديگر استفاده از سيستم ranking modes در PSN هست. يعني اين بازي نيز همانند نسخه 360 داراي achievements هست بطوريكه حتي ميتونيد از امتيازات و achievements هاي دوستانتون از طريق PSN مطلع بشيد. (البته اين اولين بازي PS3 هست كه داراي سيستم ranking modes هست.
3- با استفاده از قابليت Sixaxis ميشه نماي دوربين رو همانند بازي Heavenly Sword به گردش درآورد.

آخرین ویرایش:
2- خبر خوب ديگر استفاده از سيستم ranking modes در PSN هست. يعني اين بازي نيز همانند نسخه 360 داراي achievements هست بطوريكه حتي ميتونيد از امتيازات و achievements هاي دوستانتون از طريق PSN مطلع بشيد. (البته اين اولين بازي PS3 هست كه داراي سيستم ranking modes هست.
این کجا و achievements کجا :). بیشتر Boundary Value کردنه بازیه ;).

نمیدونم این سیسم بود یا نه ولی یه همچین چیزی تو یکی بازیهای ps3 هم بود!

این سیستم بود ، ولی به صورت Offline و فقط درون خود بازی .
البته این هم باز به 360 نمیرسه ، چون فقط کسانی میتونن ببینن شما چی کار کردی که خودشون هم DMC 4 رو داشته باشن و وارد بازی بشن .
و این اطلاعات به صورت آنلاین و فقط درون بازی ثبت میشه و در Profile شما در PSN هیچ Score و Achievment ی ثبت نمیشه ....

من هم قبلا یه جا شنیده بودم قراره PS3 هم مثل x360 سیستم گیم اسکور و از این چیز ها داشته باشه(فکر کنم نوشته بود واسه آخر 2007) ولی ظاهرا این اون نیست

آخرین ویرایش:
من امیدوارم بیاد ... خیلی لازمه
واقعا لازمه...! من خودم به جزء متال گیر تو هیچ بازیی سعی نمیکردم که کارای خاصی رو بکنم ولی این Achievement انگیزه ایجاد میکنه.
خدا کنه PS3 تو آپدیت بعدیش یه همچین سیستمی رو اضافه کنه ( البته مثل مالِ X360 قطعا نمیشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or