Deus Ex: The Fall توسط Eidos Montreal معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
DETF-Domains.jpg

بازی Deus Ex: The Fall توسط سازنده بازی قبلی آن یعنی Eidos Montreal در تویئتر معرفی شد.متن پیغام از طرف @eidosmontreal :

Are YOU ready for The Fall

اولین صحبت ها پیرامون صحت وجود عنوانی با نام Deus Ex: The Fall در ماه مارس بود زمانی که یک برند تجاری با این نام ثبت شد.
حال نظر شما چیست؟این بازی یک دنباله است و یا چیز دیگر؟
VG247
----------

آپدیت خبری :
پلتفرم این بازی ipod و ipad خواهد بود
قیمت آن $6.99/£4.99/€5.99 خواهد بود.
EGM

آخرین ویرایش:
با اینکه آگمنت های مکانیکی رو دوست داشتم ولی اگه به همون نانوتک برگردن خیلی جالبتر میشه.
(باس فایت های لیم رو هم درست کنند بی زحمت)

خدای اتمسفره این بازی.... :x

DETF-Domains.jpg

اون سیگار کشیدن داراماتیکت با دودهاش تو حلقم...!!!!
دومین Smoker محبوب من توی بازیا بعد از اسنیک همین شخصیته...!:-*

بازیش شاهکار بود ولی خدای اتمسفر هرگز!!!
شاید بهترین نبود ولی بی شک از بهترینهای نسل بود. تم زرد رنگ بازی و داستان خوب اون به همراه آهنگسازی فوق العاده ای که داشت واقعا اتمسفر بی نظیری رو وجود آورده بود.

یعنی 2011 بهترین سال زندگی من بود با Witcher 2، Skyrim و Deus Ex. یعنی حاضرم هیچ بازی دیگه ای نگیرم جز این. قسمت قسمت DEHR شاهکار به تمام معنا بود. داستان، شخصیت پردازی، صدا گذاری، گیم پلی. حتی به نظر من گرافیکش هم بی نظیر بود. درسته که BF3 نبود ولی ریزه کاری هاش خارق العاده بود. صدای Adam باور نکردنی بود. هنوز هنوزه تریلر DXHR - They Can't Stop The Future - Director's Cut رو میبینم به اندازه ی کل بازی لذت میبرم. هر چی بگم کم گفتم. لحظه های دارای بار سنگین احساسی هم که کم نداشت. خیلی خیلی خوشحالم که خود Eidos Montreal درستش میکنه. امیدوارم انجین رو UE4 یا همون Crystal Dynamics Engine ولی درست و حسابی ارتقا یافته اش رو استفاده بکنن.
من یکی که خیلی دوست دارم ادامه ی DXHR باشه. اصلا دوست دارم یه بار دیگه Adam باشه. ولی باز هم هرچی که بسازن من راضیم و ندیده فن دو آتیشه اش هستم.
Viva Deus Ex. Viva Edios Montreal

---------------------------------------------------------------------------------------

موسیقی رو یادت رفته بود که دوست عزیز گفتن. میدونین ضایع بودنش کجاست؟ اینه که Icarus (تم اصلی) Ringtone گوشیمه:p

/\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\​

آخرین ویرایش:
یعنی 2011 بهترین سال زندگی من بود با Witcher 2، Skyrim و Deus Ex. یعنی حاضرم هیچ بازی دیگه ای نگیرم جز این. قسمت قسمت DEHR شاهکار به تمام معنا بود. داستان، شخصیت پردازی، صدا گذاری، گیم پلی. حتی به نظر من گرافیکش هم بی نظیر بود. درسته که BF3 نبود و ریزه کاری هاش خارق العاده بود. صدای Adam باور نکردنی بود. هنوز هنوزه تریلر DXHR - They Can't Stop The Future - Director's Cut رو میبینم به اندازه ی کل بازی لذت میبرم. هر چی بگم کم گفتم. لحظه های دارای بار سنگین احساسی هم که کم نداشت. خیلی خیلی خوشحالم که خود Eidos Montreal درستش میکنه. امیدوارم انجین رو UE4 یا همون Crystal Dynamics Engine ولی درست و حسابی ارتقا یافته اش رو ببینیم.
من یکی که خیلی دوست دارم ادامه ی DXHR باشه. اصلا دوست دارم یه بار دیگه Adam باشه. ولی باز هم هرچی که بسازن من راضیم و ندیده فن دو آتیشه اش هستم.
Viva Deus Ex. Viva Edios Montreal

همه رو گفتی غیر از موسیقی فوق شاهکار Michael Mccann :d

شاید بهترین نبود ولی بی شک از بهترینهای نسل بود. تم زرد رنگ بازی و داستان خوب اون به همراه آهنگسازی فوق العاده ای که داشت واقعا اتمسفر بی نظیری رو وجود آورده بود.
بازم می گم شاهکار بود بازیش ولی به قول اون دوستمون خدای اتمسفر نبود!! اتمسفر گیراتر از این بازی خیلی میشه نام برد!

بازم می گم شاهکار بود بازیش ولی به قول اون دوستمون خدای اتمسفر نبود!! اتمسفر گیراتر از این بازی خیلی میشه نام برد!
اتمسفر گیرا رو تبیین میکنی ؟
مرسی
پ.ن : من فن این بازی نیستم ، بازی رو هم تموم نکردم .

نسخه قبلی اسمش Human Revolution بود این نسخه اسمش the Fall هست که کاملا با معنی نسخه قبل متضاد هست.
پس مشخصه دنباله نسخه قبل هست. حالا میبینید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or