ارسال پاسخ

دقیقا مورد بعدی اینکه این توضیح که دادی اول از همه برای Lightswich و اون اوایل که burn on بود بدرد نمیخورد این چیزی که شما توضیح دادی برای الان نه برای اون هفته های اول مورد بعدی اینکه تمام اینها به این برمیگرده که یکی در تیم شما Hunter داشته باشه و توضیح من برای تیمی بود که Hunter ندارن تازه برای بار اولی بود که رفته بودیم الان دیگه هیچ کدام از اون توضیحات انجام نمیشه تازه نیازی هم نیست یه هانتر باشه تا بتونه با نامرئی شدن حتما بخش ها رو کپچر کنه تا بتونین راحت بازی تمام کنید .





خیر اگه شما سیزن پس بگیری به دوتا DLC بازی یعنی House of wolves و the Dark below فقط میتونی دسترسی داشته باشی .

چند وقت دیگه نسخه the taken king میاد که جدا از این دوتا DLC هستش البته بگم بهترین کار اینکه منتظر نسخه فیزیکی the taken king بشی اینجوری هم قبلی ها رو میگیری هم the taken king اینجوری به نظر من به صرفه تر هستش اگه تا الان قبلی ها رو نخریدی .

اگه بازی شما R2 هستش پس شما باید یه اکانت برای Region 2 بسازی مثل UK یا ... بعد از طریق این اکانت DLC بازی دانلود کنی وگرنه DLC کار نمیکنه و پول دور ریختی .

بستگی به خودت داره اگه قبلا بازی کردی و تیم داری و بچه هاتون همیشه بازی میکنن و اینجوری نیست که تنها باشی و تازه بخوای شروع کنی حتما اما اگه نه و تنهایی شاید زیاد بهت حال نده کلا این بازی گروهیه نیاز داره چندتا دوست باشین که همیشه با هم بازی کنید .

به نظر خود من محتوای زیادی اضافه نمیکنن میتونست با توجه به پولی که خرج میکنیم خیلی بهتر از اینها امکانات بگیریم اما شاید اینجوری بهتر باشه توضیح بدم House of wolves یه بخش های جدید اضافه میکنه با quest های جدید و یک Raid و چندتا مرحله فرعی the Dark below چندتا Quest جدید اضافه میکنه و چندتا مرحله فرعی و 4 تا چلنج راند که باید توش زنده بمونین و 3 نفری باس های بخش های مختلف بکشید حالا بسته به level که مشخص کرده سختر میشه و نیاز به هماهنگی بیشتری بین بچه ها هستش .


پایتخت ایران
Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or