ارسال پاسخ

نه اتفاقا تنها چیزی که از کل بازی من به شخصه نگرفتم گالاهورن از تیم اصلی که ما بازی میکنیم فقط 3 نفر گالاهورن دارن از گوره اول که خودم جزوش بودم که اوسیریس زدیم فقط 1 نفر گالاهورن داشت .

چیزی که ما بهش امید داریم نه گالاهورن نه چیزی بلکه بازی تیمی هستش وقتی وظیفه ای کسی داره درست انجامش بده ببین اوسایریس من دفعه اولم بود میدیم بچه ها قبلا ترای کرده بودن اما من حتی همون رو هم نکرده بودم رفتیم زدیمش خیلی هم ترای کردیم تا دستمون بیاد روش های مختلف اما بازی روش داره دستت که بیاد راحت میشه .

برای مثال همین 32 خیلی راحته باسش یه راه داره شما همه باید برین طرف راست بعد همه باید شاتگان اتوماتیک مثل swordbreaker یا universal remote همراه داشته باشین برای زدن شیلد دورتون میاد یکی باید کلین کنه یکی هم باید ساپورت کنه یکی هم باس بزنه به صورت ثابت اون که ساپورت میکنه باید دنبال یه وکس نقره ای بگرده الان اسمش یادم نیست خونش کم کنه تا زمان قبل اینکه قراره شیلد بیاد اون میکشین همه باید کنار هم باشین اون کسی که لولش و شاتگان بهتری داره وکس میکشه تا با یک تیر شلید از بین بره بعد شیلد که زدین روز از نو روزی از نو انقدر این کار انجام میدین تا باس بزنین معمولا اون کسی که داره کلین میکنه میتونه بعد اینکه یکم جلوتون خلی شد باس اونم بزنه حالا اون شخصی که داره باس میزنه باید black hammer همراهش باشه یا Ice barker  یا vision of confluence و hunger of crota و dragon breath باید اینها رو اپدیت شده داشته باشه هر کدوم که بتونه سریعتر باس بزنه .

اوسیریس هم انقد راحت بود وقتی روشش پیدا کردیم خودمون خندمون گرفت انقدر راحت شد و بچه ها بعدم زدنش سریعر و سریعتر از زمان قبلی بدون اون حرکات فقط یکم زمان بر هستش تا راه بیفتین همین اول باید کلین کنید خودش کاری نداشته باشین بعد کلین کردن میزنینش وقتی ویو جدید میاد فقط کلین میکنید و بعدش میزنیدش تا خونش پر نشه بعدش چلیس میده بهتون که اگه قبل 10 ثانیه به نفر بعدی ندین اون شخص میمیره از این بخش باید در کنار هم حرکت کنید و همش دور مپ بچرخین و دست به دست کنید و کلین کنید و بخش ها رو کپچر کنید دقیقا هماهنگی میخواد فقط اینجوری که آخرین نفری که قبل کپچر چلیس دستش بوده و تازه چلیس به کس دیگه ای داده میتونه دورترین بخش مپ کپچر کنه بعدش هم اون دو نفر دیگه با هم دونه دونه جلو میره بیشتر میتونن Aو B کپچر کنن و بعدش بزنیدش سخت ترین بخش وقتی که به 20% آخر خونش میرسه که تارگت میفرسته بهترین روش همون شاتگان کلین میکنید و با شاتگان طرف میکشید تمام بعدش بر میگردین و باس میکشید در طول این زمان باید چلیس بینتون دست به دست بشه فقط هماهنگی میخواد همین .

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or