Destiny گلد شد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام رسمی استدیوی Bungie عنوان Destiny گلد شده و برای عرضه آماده می شود، هرچند کار اعضای Bungie اتمام نیافته و خود را برای روز عرضه بازی آماده می کنند و غیر از این در حال کار بر روی DLC آن نیز هستند. Bungie اطمینان داده بازی حتی با تاخیری یک ثانیه ای هم مواجه نخواهد شد و همه علاقه مندان راس ساعت مقرر می توانند Destiny را تهیه کنند. این عنوان در تاریخ 9 سپتامبر برای XONE ،X360 ،PS3 و PS4 عرضه می شود.

منبع

خب از اونجایی که من علاقه خاصی به دیسک های اورجینال و فیزیکی دارم به عنوان یکی از علاقمندان نمیتونم در روز 9 سپتامبر بازی کنم و باید یک ماه صبر کنم تا بازی وارد ایران بشه! :|
حتی دانلودش هم یک شبانه روز کار میبره. :|

خب از اونجایی که من علاقه خاصی به دیسک های اورجینال و فیزیکی دارم به عنوان یکی از علاقمندان نمیتونم در روز 9 سپتامبر بازی کنم و باید یک ماه صبر کنم تا بازی وارد ایران بشه! :|

شما مطمئنی تا حالا بازی تهیه کردی واسه PS4؟ :-/ بازی ها معمولا 1 هفته قبل از ریلیز جهانی تو ایران آماده فروش هستن!!!

میخواستم بگم که آقا فردین گفتن :d

ایران یه جزیره دور افتاده تو مریخ نیست که اینجوری فکر میکنید :))

برعکس همه چیز تو ایران سریع تر میاد XD

طرف اونور دنیا تازه داره بازی رو تست میکنه که نمره بده بهش بچه ها اینجا بازی رو تموم کردن نقدشم تو سایت گذاشتن

اها... باشه. حله آقا. نمیدونستم آمازون به ایران هم ارسال میکنه جدیدا.
مگه به ایران ارسال میکنه؟! :|
هزینه پستیش هم خیلی بره بالا فکر کنم اگه تازگی ها ارسال به ایران گذاشته باشه.......
+
برا اینکه off topic نباشه :
destiny بازی خیلی خوبی به نظر میرسه....
+
معلوم كه به ايران إرسال نمي كنه
yahoo_4.gif
میدونستم به ایران ارسال نداره،گفتم شاید اخیرا ارسال به ایران هم اضافه کرده باشه با قیمت پستی نجومی :| :d
+
نگرفتی قضیه چیه؟
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
الان گرفتم :d

آخرین ویرایش:
مگه به ایران ارسال میکنه؟! :|
هزینه پستیش هم خیلی بره بالا فکر کنم اگه تازگی ها ارسال به ایران گذاشته باشه.......
+
برا اینکه off topic نباشه :
destiny بازی خیلی خوبی به نظر میرسه....
معلوم كه به ايران إرسال نمي كنه:d
تنها راهي كه ميشه از امازون خريد كرد، إرسال به تركيه يا دبي و از اونجا بايد يكي برات بفرسته ايران.

البته یه سری افراد هستن که از آمازون براتون وارد میکنن ولی قیمت بالاتر.

منتها مسلما بدرد همچین مواردی نمیخوره بیشتر برای کسایی کاربرد داره که بازی ریترو آرشیو میکنن و تو ایران یه سری از آیتما کلا نایابه و تنها راهش وارد کردن از طریق آمازونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or