Destiny می تواند پرخرج ترین بازی ساخته شده شود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Destiny-cover-pic-logo-560x282.jpg

Destiny می تواند پرخرج ترین بازی ساخته شده تا به امروز باشد. Activision قصد دارد برای ساخت و مابقی مخارج این پروژه، مبلغی نزدیک به 500 میلیون دلار هزینه کند. این موضوع را Bobby Kotick در کنفرانس هفته پیش اعلام کرد.
این مقدار بودجه تنها برای ساخت بازی مصرف نمی شود. به تمام مراحل ساخت یک عنوان; بازاریابی، بسته بندی، زیرساخت، پشتیبانی، حق امتیاز و... باقی موارد مربوط می شود.
به نظر میرسد Activision و Bungie با مشارکت هم دست به یک ریسک بزرگ زده اند. آنها با سرمایه گذاری فراوان انتظار یک IP موفق را دارند. یک IP جدید که تمام این مخارج را جبران کند و به یک فرانچایز بزرگ تبدیل شود. طبق محاسبات فروش 15 الی 16 میلیونی این بازی که 500 نفر مشغول ساخت آن هستند، می تواند انتظارات ناشر و سازنده این بازی را براورده کند.

همان طور که می دانید، competitive multiplayer بازی در ابتدا قابل دسترس نیست و خبر خوش این هست که میتوانید سیوهای خود را از PS3 و Xb360 به PS4 و Xb1 انتقال دهید.
Destiny در تاریخ { 9th September 2014 } برای PlayStation 3 ،PlayStation 4 ،Xbox 360 ،Xbox One عرضه خواهد شد.
منبع

در موفیتش کمترین تردیدی ندارم و تجربش از واجباته ولی خب با توجه به اسم اکتی نگران دنباله های مکرر و پی در پیش هستم!!

آخرین ویرایش:
این مقدار بودجه تنها برای ساخت بازی مصرف نمی شود. به تمام مراحل ساخت یک عنوان; بازاریابی، بسته بندی، زیرساخت، پشتیبانی، حق امتیاز و... باقی موارد مربوط می شود.
اکتیویژن نون عقلو بازاریابی و تبلیغاتشو میخوره دقیقا مثل راکستار
یه عده فکر میکنن همه چی فقط خوده بازیه برا همین هر بازی که میخواد بهCODخودشو نزدیک کنه کله پا میشه تنها رقیب فقط راکستاره باGTA
این بازی هم از نظر فروش میترکونه ببینید کی گفتم

بازی رو 4تا پلتفروم میاد توی سال اول 15 میلیون کپی میفروشن. اکنی هم راه پول ساختن از طریق DLC رو خوب بلده.
هیچ ضرری درکار نیست.

من هر جوري دارم حساب مي كنم نمي فهمم چه جوري و چه مدلي 500 ميليون دلار خرج كردن ؟!:|
اخه اصلا" بازي چند سال مگه توي پروسه ساخت بوده كه اين همه خرجش بشه ؟! يا مگر چندتا استوديو روش كار كردن كه اين همه خرجش بشه !؟

فكر كنم فقط تبليغاتي باشه :|

اگر هم نباشه و اين جريان راست باشه بايد منتظر انواع DLC ها ! MICROTRANSATION ها و هر نوع كوفت ديگري كه بتوان به ملت فروخت خواهيم بود :|:d

این همه هزینه برای یک IP جدید خیلی جالبه !

حالا DLC و MicroTransaction ها هرچی دلشون میخواد بدن همین که بازی Subscription نداره بسه برای ما ! :|

ظاهرا قراره اینشکلی بشه:
2014- Destiny1
15 - expansion1
16 - Destiny2
17 - Expansion2
و...

هزینه بازی اول 500 تاست ولی اکتی گفته بقیه نسخه ها هم قیمت بقیه بازیهای AAA در میاد.

سه تا سناریو پیش میاد:
1- نسخه اول >600m$ درآمد داره => همه به خوبی و خوشی ختم به خیر میشن.پروژه هزینه ساختش رو در اورده و هزینه نسخه بعدی رو هم روش
2- نسخه اول ~600m$ درآمد داره=> پروژه هزینش درنیومده و acti باید از جیب خودش برای نسخه بعدی بزاره
3- نسخه اول <600m$ درآمد داره=> RIP Bungie ...

اگه فرض کنیم شایعات درست باشه و از هر بازی 60$ ـی بعد کسر هزینه صاحب پلتفرم و ریتیل 30$ برای ناشر میمونه :
600m$ / 30=20m
یعنی اکتی باید 20m نسخه بفروشه تا سرمایه گذاریش توجیح بشه:|

ببین اکتی لعنتی چ معدن الماسی پیدا کرده ک اینقدر با اطمینان و تمایل داره هزینه میکنه
تا اینجای کار بنظر بنده در کنار تایتان فال بزرگترین مولتی نسل بعد همین بازی هست ک ادامه رقابت acti و EA میشه
اکتی خیلی با تجربه داره عمل میکنه ک این نسل رو با دیستینی ادامه حیات بده
با اعلام هزینه ای ک شد انتظارم از بازی چن برابر شد:|

من هر جوري دارم حساب مي كنم نمي فهمم چه جوري و چه مدلي 500 ميليون دلار خرج كردن ؟!:|
اخه اصلا" بازي چند سال مگه توي پروسه ساخت بوده كه اين همه خرجش بشه ؟! يا مگر چندتا استوديو روش كار كردن كه اين همه خرجش بشه !؟

فكر كنم فقط تبليغاتي باشه :|

اگر هم نباشه و اين جريان راست باشه بايد منتظر انواع DLC ها ! MICROTRANSATION ها و هر نوع كوفت ديگري كه بتوان به ملت فروخت خواهيم بود :|:d
همچين چيزي وجود نداره حداقل فعلا.ولي خوب DLC كه حتما داره.

عدد رو دیدم فکم چسبید زمین:d جالب شد ببینیم چی در خواهد آورد با یه همچین مبلغی، اینقدر هم سورپرایز نشید راجع به اینکه چرا اینقدر خرج بازی میشه و اینکه چجوری این خرج جبران میشه، Halo 3 همین شرکت Bungie توی هفته اولش 300 ملیون دلار فروش داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or