Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
صحنهای که به باس میرسه منو خیلی یاد Deep Down خدابیامرز انداخت که کپکام زیرش زایید واقعا ریمیک این بازی تو یه لول دیگس رسما. چیزی که بیشتر از همه ملت رو هیجانزده کرد همین بازی بود. البته این وسط کسانی که نسخه پلی۳ رو بازی کردن یه جور خاصی لذت میبرن از بازی چون لوکیشنها و انیمیها و باسهای بازی رو با نسخه اوریجینال مقایسه میکنن یه حس جالبی بهشون دست میده. من خودم تنها سولزبورنی که بازی کردم بلادبورن بود و دارک سولز ۳ هم نصفه نیمه. قطعا دیمنز سولز چالش بعدیم خواهد بود
صحنهای که به باس میرسه منو خیلی یاد Deep Down خدابیامرز انداخت که کپکام زیرش زایید
واقعا ریمیک این بازی تو یه لول دیگس رسما. چیزی که بیشتر از همه ملت رو هیجانزده کرد همین بازی بود. البته این وسط کسانی که نسخه پلی۳ رو بازی کردن یه جور خاصی لذت میبرن از بازی چون لوکیشنها و انیمیها و باسهای بازی رو با نسخه اوریجینال مقایسه میکنن یه حس جالبی بهشون دست میده. من خودم تنها سولزبورنی که بازی کردم بلادبورن بود و دارک سولز ۳ هم نصفه نیمه. قطعا دیمنز سولز چالش بعدیم خواهد بود