DEMO بازی UT3 Beta PC بزودی.

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
Mark Rein یکی از ADMIN های epicgames اعلام کرد DEMO این بازی به مدت 2 هفته بزودی برای PC عرضه میشود.
73047_hs.jpg

این چه سیقه ایه ؟! چند روز قبل از انتشار بازی دموش رو میدن بیرون ! یه ماه قبل بدن برای اشکال گیری وقت باشه
حالا اینکه مونده تا بازیش بیاد ولی بعضی بازیها دموشون بعد از خود بازی میاد ! چون توی فرنگ , مثل ما برای هر بازی 1000 تومن ( یا حتی کمتر ) نمیدن و باید 40000 تومن خرج یه بازی بکنن. برای همین سرشونو نمیندازن پایین و بازی بخرن. میرن دمو رو امتحان میکنن و بعدش تصمیم میگیرن.

حالا اینکه مونده تا بازیش بیاد ولی بعضی بازیها دموشون بعد از خود بازی میاد ! چون توی فرنگ , مثل ما برای هر بازی 1000 تومن ( یا حتی کمتر ) نمیدن و باید 40000 تومن خرج یه بازی بکنن. برای همین سرشونو نمیندازن پایین و بازی بخرن. میرن دمو رو امتحان میکنن و بعدش تصمیم میگیرن.

من دیگه حساب دفعاتی که این قضیه Demo توضیح داده شده از دستم در رفته :biggrin1:

البته این ریخت بازیها چند ماهی طول میکشه که اسلحه هاش درست حسابی Balance بشند .خوب چه ربطی داشت.

گرفتم ... اصلا حواسم به این یه نکته نبود :blushing:

omg سمير ، چی ساختن ، holyy shit
ميگم مطمئنی اين ut3 هست ، gow رو که ميخوره
البتمن خيلی وقت بود رو اين بازی زياد حساب نميکردم اما وقتی دموش اين باشه ..

نميدونم چرا همش احساس مينم كه gears of war بهترين بازي از نظر گرافيكي بين بازيهاي epic هست .
همين gears of war براي pc گرافيكش بهتر از اين ut3 هست .
بازي gears of war يه بازي تبليغاتي گرافيكي براي epic محسوب ميشه :biggrin1:
دو تا تصوير از اين دو بازي كنار هم بزاريد تا ببينيد gears of war گرافيك خيلي بهتري داره .
من اصلا با گرافيك ut3 حال نميكنم .
يا هم ممكنه گرافيك نهايي بازي را رو نميكنن .

بابا فرخ تو خيلی تابلو فن بوی فجيعی هستی
ديگه هرکی ببينه اين تصاوير رو ميتونه بفهمه که اين از gow بهتره
به خدا شبيه اون قضيه هست که يارو مياد ميگه گرافيک fifa از Pes بهتره

بابا فرخ تو خيلی تابلو فن بوی فجيعی هستی
ديگه هرکی ببينه اين تصاوير رو ميتونه بفهمه که اين از gow بهتره
به خدا شبيه اون قضيه هست که يارو مياد ميگه گرافيک fifa از Pes بهتره

حالا اين نظر من چه ربطي به فنبوي بودنم داشت ؟!
لابد حتما اسم از gears of war بردم نه ؟
پسر جان من در حالت كلي ميگم گرافيك gears of war از ut3 بيشتره البته براي هر دو نسخه pc منظورم هست .
برو دوتا تصوير كنار هم از اين دو بازي بزار تا متوجه بشي .
تصاوير جديد از gears of war نسخه pc را ببين بد اين حرف را بزن .

پسر جان من در حالت كلي ميگم گرافيك gears of war از ut3 بيشتره البته براي هر دو نسخه pc منظورم هست .

فرخ جان درود
این دفعه دیگه کاملا مخالف هستم.
این رو مطئن باش که وقتی شرکت سازنده بازی Epic هست و بازی جدیدش یعنی UT III قراره چیزی حدود 1 سال و نیم بعد از GOW عرضه بشود دیگه هر چی هم نداشته باشه _که همه چی هم داره_ گرافیکش از اون بازی کاملا فراتر خواهد بود.
من نمی دونم چه اصراری داری بگی این سری GOW بهترین گرافیک تاریخ رو داره.حتی نسخه PC بازی UT3 هم نسبت به نسخه PC بازی GOW باید کاملا دارای برتری باشه.چون داران بازی رو از X360 به Pc پورت می کنند.ولی UT3 کاملا از ابتدا برای هر سه نسخه طراحی شده.پس یقینا شاهد گرافیک بیشتری در UT3 خواهیم بود.

البته نکته غیر قابل انکار این است که هر دو بازی یعنی GOW for PC و UT3 for PC دارای بهترین و بزرگترین افکت های گرافیکی هستند.که مطمئنا برای دریافت بیشترین و حداکثر بازده از گرافیک به سیستم فوق تصوری نیاز هست.ولی نکته مهم این است که این دو بازی در Pc های mid range چه می کنند چون مهمترین قشر Pc باز ها از این قشر هستند.

حالا يه طوري هم هست مثل اينكه سازنده ي هر دو بازي فرق ميكنه ! هر دوشو epic ميسازه ديگه منم منظورم هر دو بازي نسخه pc كه به نظر من gears خيلي بهتره دليلشم كاملا مشخصه بازي gears گيم پليش و محيطهاش به اندازه ut3 گسترده نيست .

فرخ جان درود
این دفعه دیگه کاملا مخالف هستم.
این رو مطئن باش که وقتی شرکت سازنده بازی Epic هست و بازی جدیدش یعنی UT III قراره چیزی حدود 1 سال و نیم بعد از GOW عرضه بشود دیگه هر چی هم نداشته باشه _که همه چی هم داره_ گرافیکش از اون بازی کاملا فراتر خواهد بود.
من نمی دونم چه اصراری داری بگی این سری GOW بهترین گرافیک تاریخ رو داره.حتی نسخه PC بازی UT3 هم نسبت به نسخه PC بازی GOW باید کاملا دارای برتری باشه.چون داران بازی رو از X360 به Pc پورت می کنند.ولی UT3 کاملا از ابتدا برای هر سه نسخه طراحی شده.پس یقینا شاهد گرافیک بیشتری در UT3 خواهیم بود.

البته نکته غیر قابل انکار این است که هر دو بازی یعنی GOW for PC و UT3 for PC دارای بهترین و بزرگترین افکت های گرافیکی هستند.که مطمئنا برای دریافت بیشترین و حداکثر بازده از گرافیک به سیستم فوق تصوری نیاز هست.ولی نکته مهم این است که این دو بازی در Pc های mid range چه می کنند چون مهمترین قشر Pc باز ها از این قشر هستند.

ولي تا اونجا كه من اطلاع دارم بازي gear of war پورت شده از xbox360 به pc نيست همينطور كه بازي pc چند مرحله بيشتر داره .
به جاي اينكه مخالفتهاي شديد كنيد !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or