حالا اینکه مونده تا بازیش بیاد ولی بعضی بازیها دموشون بعد از خود بازی میاد ! چون توی فرنگ , مثل ما برای هر بازی 1000 تومن ( یا حتی کمتر ) نمیدن و باید 40000 تومن خرج یه بازی بکنن. برای همین سرشونو نمیندازن پایین و بازی بخرن. میرن دمو رو امتحان میکنن و بعدش تصمیم میگیرن.این چه سیقه ایه ؟! چند روز قبل از انتشار بازی دموش رو میدن بیرون ! یه ماه قبل بدن برای اشکال گیری وقت باشه
حالا اینکه مونده تا بازیش بیاد ولی بعضی بازیها دموشون بعد از خود بازی میاد ! چون توی فرنگ , مثل ما برای هر بازی 1000 تومن ( یا حتی کمتر ) نمیدن و باید 40000 تومن خرج یه بازی بکنن. برای همین سرشونو نمیندازن پایین و بازی بخرن. میرن دمو رو امتحان میکنن و بعدش تصمیم میگیرن.
حالا اینکه مونده تا بازیش بیاد ولی بعضی بازیها دموشون بعد از خود بازی میاد ! چون توی فرنگ , مثل ما برای هر بازی 1000 تومن ( یا حتی کمتر ) نمیدن و باید 40000 تومن خرج یه بازی بکنن. برای همین سرشونو نمیندازن پایین و بازی بخرن. میرن دمو رو امتحان میکنن و بعدش تصمیم میگیرن.
بابا فرخ تو خيلی تابلو فن بوی فجيعی هستی
ديگه هرکی ببينه اين تصاوير رو ميتونه بفهمه که اين از gow بهتره
به خدا شبيه اون قضيه هست که يارو مياد ميگه گرافيک fifa از Pes بهتره
پسر جان من در حالت كلي ميگم گرافيك gears of war از ut3 بيشتره البته براي هر دو نسخه pc منظورم هست .
فرخ جان درود
این دفعه دیگه کاملا مخالف هستم.
این رو مطئن باش که وقتی شرکت سازنده بازی Epic هست و بازی جدیدش یعنی UT III قراره چیزی حدود 1 سال و نیم بعد از GOW عرضه بشود دیگه هر چی هم نداشته باشه _که همه چی هم داره_ گرافیکش از اون بازی کاملا فراتر خواهد بود.
من نمی دونم چه اصراری داری بگی این سری GOW بهترین گرافیک تاریخ رو داره.حتی نسخه PC بازی UT3 هم نسبت به نسخه PC بازی GOW باید کاملا دارای برتری باشه.چون داران بازی رو از X360 به Pc پورت می کنند.ولی UT3 کاملا از ابتدا برای هر سه نسخه طراحی شده.پس یقینا شاهد گرافیک بیشتری در UT3 خواهیم بود.
البته نکته غیر قابل انکار این است که هر دو بازی یعنی GOW for PC و UT3 for PC دارای بهترین و بزرگترین افکت های گرافیکی هستند.که مطمئنا برای دریافت بیشترین و حداکثر بازده از گرافیک به سیستم فوق تصوری نیاز هست.ولی نکته مهم این است که این دو بازی در Pc های mid range چه می کنند چون مهمترین قشر Pc باز ها از این قشر هستند.