Demo بازی Hellgate London فردا ریلیز میشود.

Allurea

کاربر سایت
Single player Demo بازیه Hellgate London فردا Thursday, October 18th ریلیز مشود.نسخه کامل بازی October 31st in North America and November 2nd in Europe ریلیز میشود.تفاوت DX9 ,DX10 رو میتونید تو این بازی ببینید.
Options DX10
25hpq2c.jpg

تصاویر رندر شده با DX10

سیستم مورد نیاز بازی رو میتونید بگید:blushing:
سیستم مورد نیاز فعلا نهایی نیست ولی در سایت رسمی این مشخصات رو نوشتند ممکنه تغییر کنه.
* Processor: 1 .8GHz or faster (2.4GHz for Vista)
* RAM: 1GB or more (2GB for Vista)
* Video: DirectX 9.0c/10 compatible device w/ 128MB RAM or better and Pixel Shader 2.0 support; requires NVIDIA GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset or greater
* Audio: DirectX 9.0c compatible device
* Disc drive: 8x DVD or faster
* Hard drive: 6 GB or more free space
* Input: Keyboard and mouse
* Internet: Connection required for multiplayer

ُسلام

البته اینو بگم که حدود 2 ماه پیش دموی بازی برای حدود 10000 نفر فرستاده شده بود. منم خودم رو Register کرده بودم ولی انگار اصلا ایران رو تحویل نمی گیرن.

در ضمن یه چیزی به نظرم توی این منویی که سمیر جان گذاشته توی چشم می زنه !!!!

اگه گفتین !!!

...

..

.

فونت بازی در منو ...

اگه گفتین شبیه چه بازی هستش !!! ؟؟؟

کلن دیابلو باید بدونه حتما ...

فونت بازی به نظرم کاملا شبیه بازی دیابلو 2 هستش. چون انحصار رسمی فونت بازی دیابلو در اختیار Billـی جون بوده همون فونت رو توی Hellgate به کار برده.

خیلی زبیاس.... ادم دچار نوستالژی میشه ..

یا علی ...

ُاگه گفتین شبیه چه بازی هستش !!! ؟؟؟
فونت بازی به نظرم کاملا شبیه بازی دیابلو 2 هستش. چون انحصار رسمی فونت بازی دیابلو در اختیار Billـی جون بوده همون فونت رو توی Hellgate به کار برده.
خیلی زبیاس.... ادم دچار نوستالژی میشه ..
هائوون؟ چرا این حس اصلاً به من دست نمیده؟ :biggrin1: آخه به نظرم این فونت مال دیابلو نیست! فونت دیابلو خیلی خاص بود، مثلاً توی حرف "O" یه علامت "+" بود. ولی خوب شاید این نوک تیز بودن گوشه های حروف شاید شبیه اون فونت باشه. نمدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or