alirahati کاربر سایت Aug 25, 2009 #1 سلام این هم یک شماره دیگه از سری محبوب و بیاد ماندنی Def jam اطلاعات چندانی هنوز فاش نشده طبق سنت Def jam این سری هم به مسابقات زیر زمینی و hip hop میرود.این بازی فعلا برای X360/PS3 تایید شده و تاریخ انتشار آن Q1 2010 هست
سلام این هم یک شماره دیگه از سری محبوب و بیاد ماندنی Def jam اطلاعات چندانی هنوز فاش نشده طبق سنت Def jam این سری هم به مسابقات زیر زمینی و hip hop میرود.این بازی فعلا برای X360/PS3 تایید شده و تاریخ انتشار آن Q1 2010 هست
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 26, 2009 #2 ممنون ... :biggrin1: من خیلی با این بازی حال میکنم ... هنوز عکسی ازبازی نیومده ؟
alirahati کاربر سایت Aug 26, 2009 #3 نوشته شده توسط a.REWER: ممنون ... :biggrin1: من خیلی با این بازی حال میکنم ... هنوز عکسی ازبازی نیومده ؟ بیشتر... خواهش میکنم http://www.gamespot.com/xbox360/puz...convert&om_clk=gsimage&tag=images;header;more این هم عکس
نوشته شده توسط a.REWER: ممنون ... :biggrin1: من خیلی با این بازی حال میکنم ... هنوز عکسی ازبازی نیومده ؟ بیشتر... خواهش میکنم http://www.gamespot.com/xbox360/puz...convert&om_clk=gsimage&tag=images;header;more این هم عکس
Dr.Freeman کاربر سایت Aug 27, 2009 #4 Icon که به هیچ عنوان نتونست موفقیت بزرگ Fight for NY رو به دست بیاره . امیدوارم این یکی بهتر باشه .
NaViiDii God Of War کاربر سایت Aug 27, 2009 #6 واقعا نسخه قبل همون آیکون به نظر من خیلی ناامید کننده بود برعکس Fight for NY که عالی بود !
triple h کاربر سایت Aug 27, 2009 #8 شماره 1 این بازی خیلی خیلی قشنگ بود ولی 2 خیلی خراب امیدوارم اینیکی خوب باشه
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 27, 2009 #11 یک چیز دیگه ... :biggrin1: تو این بازی شما دیگه همدیگرو کتک نمیزنید بلکه مثل Lips و Singstar آهنگ میخونید وسبک بازی ریتمیک شده ...
یک چیز دیگه ... :biggrin1: تو این بازی شما دیگه همدیگرو کتک نمیزنید بلکه مثل Lips و Singstar آهنگ میخونید وسبک بازی ریتمیک شده ...
Dr.Freeman کاربر سایت Aug 27, 2009 #12 به حق چیزای ندیده و نشنیده !!!!! فکر کنم این EA راستی راستی یه چیزی خورده تو سرش .:biggrin1:
Noirique کاربر سایت Aug 27, 2009 #13 !!!!! اگه EA یه IP جدید میزد خیلی بهتر بود !!! Spoiler بچه ها یکی از شماره های این سری New York Fight بود ؟ درسته ؟
!!!!! اگه EA یه IP جدید میزد خیلی بهتر بود !!! Spoiler بچه ها یکی از شماره های این سری New York Fight بود ؟ درسته ؟
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 27, 2009 #14 نوشته شده توسط amir_hossein: !!!!! اگه EA یه IP جدید میزد خیلی بهتر بود !!! Spoiler بچه ها یکی از شماره های این سری New York Fight بود ؟ درسته ؟ بیشتر... آره ... NYF هم شاهکار این سری ...
نوشته شده توسط amir_hossein: !!!!! اگه EA یه IP جدید میزد خیلی بهتر بود !!! Spoiler بچه ها یکی از شماره های این سری New York Fight بود ؟ درسته ؟ بیشتر... آره ... NYF هم شاهکار این سری ...