Death In Candlewood اثری از نوابغ دنیای ترس!

U n i t e d

کاربر سایت
Death-in-Candlewood-feature-672x372.jpg

بازیهای ترسناک مدت هاست که به Action Adventure های FPS یا TPS گونه تبدیل شده اند و هیچ گونه ترسی ندارند! حتی می شود به آنان خندید! ولی آماده باشید که سازندگان سابق F.E.A.R ، Silent Hill و The Witcher بزودی ترس را به شما هدیه خواهند داد! در همین راستا ، استدیو بازیسازی Rosebud Games از شروع کمپین Kickstarter این عنوان ترسناک نقش آفرینی و روانشناسانه که به صورت FPS نیز خواهد بود خبر داد.این عنوان ترسناک تحت تاثیر رمان تخیلی Edgar Allan Poe و فیلمهای کلاسیک سبک ترس ساخته شده است.

13918132604001894328.jpg

آقای Jay Kyburz (ایشون Environment Lead بازی بایوشاک بوده اند) می گوید :
"این عنوان ترکیبی از گیم پلی خلاقانه و روایت داستان رمانتیک است و این دو در دنیایی باورپذیر اتفاق می افتند. یک شوتر زیبا و بی رحمانه!"

12436805386898141608.jpg

داستان این عنوان روایت مردی است به نام Ray Dune که باید پسرخوانده خودش یعنی Rizzo که به طور ناگهانی غیب شده است ، را پیدا کند!به این منظور او باید در کوهستان تاریک Candlewood و هجوم موجودت غیر انسانی آن به دنبال وی بگردد و بتواند جان خود و پسر خوانده اش را از دسیسه خونین یک دیوانه نجات دهد.این داستان در دهه 1940s و در آمریکا رخ می دهد.

33924835099054740484.jpg

97977394664646578580.jpg

هدف این تیم بازیسازی جمع اوری 60,000 دلار در 29 روز آینده است.این بازی فعلا برای پلتفورم PC در نظر گرفته شده است
تریلر(4 دقیقه): https://d2pq0u4uni88oo.cloudfront.net/projects/915627/video-365742-h264_high.mp4

64597195916818890131.png

آخرین ویرایش:
که به صورت FPS نیز خواهد بود خبر داد

اقا به کی قسم ؟ دیگه حالم از fps ترسناک بهم میخوره .بابا حداقل برید یه چیز متنوعی بسازید بعد چند سال یه تجربه ایی مثل رزیدنت اویل ریمیک بهمون دست بده .اخه این به چه دردی میخوره؟

این همه بازی اول شخص ترسناک گرفته از شوتر تا غیر شوترش حداقل برید سوم شخص بسازید مثل dead space یا دوربین ثابت مثل اویل های سابق یا شبیه دوربین کد ورونیکا .بخدا کف کردیم دیگه .

اینا هم یه چیزی یاد گرفتن (کلاسیک) . به شخصه دوس دارم رزیدنت ایول 2 و 3 نمسیس با همون شکل دوربین ، از نوع با موتور گرافیکی جدید (کپکام) بازسازی بشه صدبار بازم بازیش میکنم ولی حاضر نیستم یک بار این اراجیفو بشنوم .

کپکام واقعا خاک بر سرت که دیگران باید بیان واست شاخوشونه بکشن . واقعا بی بخارن همشون .

اینا هم یه چیزی یاد گرفتن (کلاسیک) . به شخصه دوس دارم رزیدنت ایول 2 و 3 نمسیس با همون شکل دوربین ، از نوع با موتور گرافیکی جدید (کپکام) بازسازی بشه صدبار بازم بازیش میکنم ولی حاضر نیستم یک بار این اراجیفو بشنوم .

کپکام واقعا خاک بر سرت که دیگران باید بیان واست شاخوشونه بکشن . واقعا بی بخارن همشون .
نیازی به کپکام نیست. استاد میکامی امسال دست پر می اید. پدر سبک ترس را فراموش کردی!

چیزی که من تو تریلر دیدم بیشتر یه عنوان فانتزی با تم تاریک بود نه یه بازی ترسناک! کاراکتر های بازی کاملا فانتزی بودن.
ولی در کل اتمسفرش منو یاد alan wake انداخت.

تو این ژانر فعلا به غیر از The Evil Within بقیه آش دهن سوزی نیستند رزیدنت اویل 7 هم بعید میدونم ترسناک باشه حالا باید صبر کرد و دید ولی خیلی بعید میدونم احتمالا باز چند سناریو هست مثل 6!

تو این ژانر فعلا به غیر از The Evil Within بقیه آش دهن سوزی نیستند رزیدنت اویل 7 هم بعید میدونم ترسناک باشه حالا باید صبر کرد و دید ولی خیلی بعید میدونم احتمالا باز چند سناریو هست مثل 6!

الان خيلي بازيها توي اين چند سال اخير عرضه شدن كه ترس رو به سطح جديد رسوندن.نمونش Amnesia و ...

امسال هم بازي هاي خوبي باز عرضه ميشه كه معروف ترينش Alien Isolation هستش كه اگه كسي واقعا به دنبال ترسيدن باشه بايد بره سراغ اين بازي ها نه The Evil Within.

عضو Gameradars ميگه بعد از 15 دقيقه بازي كردن دموي Alien Isoaltion چند دقيقا دستام داشت مي لرزيد.نميشه انتظار چنان ترسي از The Evil Within رو داشت.

الان خيلي بازيها توي اين چند سال اخير عرضه شدن كه ترس رو به سطح جديد رسوندن.نمونش Amnesia و ...

امسال هم بازي هاي خوبي باز عرضه ميشه كه معروف ترينش Alien Isolation هستش كه اگه كسي واقعا به دنبال ترسيدن باشه بايد بره سراغ اين بازي ها نه The Evil Within.

عضو Gameradars ميگه بعد از 15 دقيقه بازي كردن دموي Alien Isoaltion چند دقيقا دستام داشت مي لرزيد.نميشه انتظار چنان ترسي از The Evil Within رو داشت.
مقایسه این دو بازی بی پایه و اساس! کیفیت evil within کجا و alien کجا! بازی ترسناک فقط نباید ترسناک باشه. همه چی از جمله داستان قدرتمند، گیم پلی بی نظیر و.... که من مطمئنم اویل ویتین همه را یکجا با هم داره.
این که یک منتقد از یک سایت یک حرفی زده و بعد ما تعمیم بدیم که کلا اشتباه است. معروف ترین بازی تو این سبک alien:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or