Dead Space 3،Army Of Two 3 و یک عنوان معرفی نشده از Visceral Games در دست ساخت

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

Superannuation یک رزومه کاری از کارگردان بازی ، Jeremie Benhamou بدست آورده که بیان می کند او در سه سال گذشته بر روی پروژه های Dead Space 3 ، Army Of Two 3 و یک پروژه معرفی نشده EA در Visceral Games کار می کرده است.

شایعات در مورد Dead Space 3 زیاد بوده است و چندی قبل یک خرده فروشی در آفریقای جنوبی این عنوان را برای پیش فروش قرار داده بود.

همچنین قبلاً نیز شایعه شده بود که عنوان بعدی Army Of Two با نام Army Of Four منتشر خواهد شد.

شاید این رونمایی ها از سوی EA در E3 امسال باشد.باید منتظر ماند و دید.

DS 3 معرفی‌ بشه من به کّل سایت شیرینی‌ میدم :دی فقط تورو خدا مثل اینBF 3 نباشه نشه درست حسابی‌ بازیش کرد

آخرین ویرایش:
اون سومیه حتما دانته هست (حالا میخواد جهنم دانته2 باشه یا بهشت دانته!!!)
راستی بد نیست یاد اوری کنم که این 2 بازی نیز به لیست بازی هایی که شماره 3 میدهند بیرون اضافه شدند(نمونه ها رو از پیش عرض کرده بودم){مثلا ASSASSINS 3} :arrowr: که یکیش بود.

یه دفعه بگو نمیدم دیگه ! :دی من همینجا قول میدم معرفی میشه شما شیرنیت رو بده :دی ! :دی

منم تایید میکنم :دی خیالت جمع بازی رو معرفی شده بدون :دی شیرینی مارو بده :دی
یه تریلر درست حسابی‌ بیاد، بفهمیم بازی اکشن نشده و تو حالت خودش باقی مونده، بعدا یه فکری می‌کنیم :biggrin1:
اگه FPS هم باشه بازم شیرینی میدی؟
yahoo_4.gif

Na
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
DS 3 معرفی‌ بشه من به کّل سایت شیرینی‌ میدم :دی فقط تورو خدا مثل اینBF 3 نباشه نشه درست حسابی‌ بازیش کرد

اگه FPS هم باشه بازم شیرینی میدی؟:d

---------- نوشته در 07:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:30 AM ارسال شده بود ----------

از لوگوی DS 3 تابلوئه با موتور Dice بازی رو میسازن :|.

لوگوش که همیشه همینطوری بوده:d

دمشون گرم همون DS 3 رو که معرفی کنن و در دست ساخت باشه از سر من زیاده...!!!کلی با شمارهای قبلش حال کرم مطمئن هستم که شماره ی 3 این بازی خیلی بهتر و ترسناک تر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or