Dead Space بازی جدید از سوی EA فاش شد!

rezaigi2004

کاربر سایت
در تیتر اصلی مجله Game Informer مربوط ماه اکتبر که یکی از مهمترین و برترین مجله عصر بازی های رایانه ای میباشد از بازی جدید EA به نام Dead Space به صورت مخفی پرده برداری شده و در آن تصویر ریمارک شخصیت Big Daddy بازی Bioshock قرار گرفته که البته میتواند کارکتر جدید بازی باشد که تنها شبیه به آن میباشد البته این نام سال گذشته توسط P. J. McNealey فاش شده بود و هم اکنون اعلام شده این بازی بر پایه موتور Unreal Engine 3 در سبک horror بر پایه FI-SCI در حال ساخت میباشد.
منتظر واکنش EA و خبر رسمی از سوی خود این کمپانی هستیم!

gioct.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی چی( در آن تصویر ریمارک شخصیت Big Daddy بازی Bioshock قرار گرفته که البته میتواند کارکتر جدید بازی باشد که تنها شبیه به آن میباشد؟)یعنی این یارو تو عکس شبیه Big Daddy ه؟

EA تو این جند وقته هر چی داده بیرون :sick: از اب در امده ( از Army of two دیگه مشخص شد چه خبره ). خدا کنه این یکی حداقل خز در نیاد:biggrin1:.

Army Of two مگه بد شده ؟! من چند تا Gameplay ازش دیدم خیلی خوب بود ...
جریانش چیه ؟
خودم هم نمیدونم :biggrin1:. جدن میگم یه طوریم میشه وقتی نگاه میکنم.

پ.ن. خدا کنه اشتباه کنم:biggrin1:

فقط به نظر شما چند درصد احتمال داره واسه Pc بیاد ؟! . آیا ممکن است این بازی واسه ps2 هم بیاد !؟!
شما چقدر احتمال میدی این بازی خوب از آب در بیاد ؟
هر چقدر که هست x یه عدد صد رقمی بکن حساب که دستت اومد همونقدر احتمال داره که واسه PC بیاد! :)

Last edited by a moderator:
یعنی چی( در آن تصویر ریمارک شخصیت Big Daddy بازی Bioshock قرار گرفته که البته میتواند کارکتر جدید بازی باشد که تنها شبیه به آن میباشد؟)یعنی این یارو تو عکس شبیه Big Daddy ه؟

رضا بایوشاک بازی کردی؟ اصلا شبیه بیگ ددی نیست....

دقیقا نظر خود GI که اینطوری توصیف کرده شاید من بد نوشتم اعلام شده تصویر از قطعات تشکیل شده بدن و کارکتر بندی خیلی شبیه اون شخصیت

پ.م: بابا Bioshock بازی نمیکردم که هیچی تعطیل بودم:biggrin1:

این ها هم یه گفته های مربوط به بازی اضافه کنید: (البته با اجازه رضا جان :) )

"Fans of the cult-classic film Event Horizon and straight-up horror aficionados aren't going to want to miss this one",

"In the far reaches of space, humanity brings to light a forgotten alien scourge. Can one man cut through the darkness?"

همچنین EA's UK اعلام کرده به زودی جزییات بازی منتشر خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or