Dead Rising 3 از نسخه های قبلی بزرگ تر است، Inafune می خواهد یک بازی بزرگ تر بسازد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود بر بازیسنتری ها

deadrising3_2013-06-01_19-18-45-41.jpg

Shin Ohara، که برروی Dead Rising 2 کار می کرده و تهیه کننده آن بوده و الان با Keiji Inafune برروی Yaiba: Ninja Gaiden کار می کند نظر خود را در مورد بازی انحصاری Xone یعنی Dead Rising 3 گفته است.

و زیاد مثبت نیستند.:"بازی Open World است و چون Dead Rising است عنصرهای زیادی از سری را در خود دارد. ولی فقط بزرگتر است. هنوز گیمپلی جدیدی معرفی نشده، تا جایی که من می دانم. و آن شکاف را برای من پر نمی کند. مطمئنا آنرا بازی می کنم و لذت می برم، ولی باز هم فقط یک بازی Single Player است.

او همچنین گفت که او میخواهد " یک بازی بزرگِ بزرگ در مورد زامبی ها ببیند که مردم زیادی در آن هستند. شاید یک مولتی پلیر یا یک بازی زامبی خیلی بزرگ. شاید یک طغیان از یک محیط شروع می شود و بازی ادامه دادن بازی آن محیط بزرگتر می شود. شاید یک گروه از مردم باشند که تلاش می کنند از شیوع زامبی ها جلوگیری کنند. شاید یک گروه از بازی کنان وجود دارد که می خواهند شیوع را نگه دارند ولی یک گروه دیگر می خواهند آنرا گسترش دهند. اگر اینجوری باشد جالب می شود.

Infune هم می خواهد یک بازی همینجوری بسازد." نه یک بازی مخصوص در ژانرا زامبی، ولی یکی از کارهایی که می خواهم انجام دهم اینست که یک بازی با ژامبی ها با یک بودجه زیاد بسازم. چیزی که شما در آخر کنفرانس مایکروسافت و سونی می بینید. خیلی بزرگ."

چون مایکروسافت State of Decay را دارد، شاید چیزی برای PS4 هم در آینده باشد؟ زمان این را مشخص می کند.

Source

2 نسخه قبلی Spin-Off بودن و سری رو نابود کردن برای همین اگه به قول کپکام اگه مایکروسافت نمیخواست,ساخت این بازی غیر ممکن بود.
درسته که مایکرو این بازی رو نخریده ولی پشتیبانی و مارکتینگ بازی رو به عهده گرفته,برای همین احتمال اینکه برای کنسول های دیگه عرضه بشه.
با آرزوی موفقیت...

دیگه از این وعده پوچ بزرگ شدن بازی بدم میاد
همه چیز فقط اینکه محیط رو گنده کنند و بگند برای حمل نقل باید ماشین سوار شی نیست
گیم پلی با محتوا بده.نه اینکه مثل Dead Island هرجای جزیره میری فقط یک کار برای انجام باشه اون کشتار زامبی ها فقط ختم شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or