Dead or Alive برای pc

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
یه خبر خیلی خوب برای pc بازها :love:
امروز اعلام شده که Dead or Alive online سال بعد برای pc منتشر میشود
این اولین بازیه درست حسابیه فایتینگ که قرار برای pc بیاد
6bykld1.jpg

ممنون که تاپیک تکراری میزنی:love:
dead or alive" online for pc"
:eek::eek:خواستم همون اول که زدید بهتون بگم گفتم ناراحت میشید نگفتم دیگه شما میاید میگید تکراریه:-" این هم پست شما که کاملتره

سال آینده و قبل از شروع بازیهای المپیک بازی dead or alive در چین، هنگ کنگ و ماکائو عرضه خواهد شد. تکمو پیش بینی کرده که 5 میلیون گیمر فقط توی چین به سراغ این بازی بیان. ign میگه بازی با طراحی یه شخصیت از طرف گیمر آغاز میشه. اما gs چیزی از این موضوع ننوشته اما چیزی که میشه پیش بینی کرد اینه که dead or alive online یه بازی mmorpg خواهد بود که اعضای gs هم به این نکته اشاره کردن. بازی در بقیه نقاط دنیا هم بعد از اون عرضه خواهد شد که تاریخش مشخص نیست.

آخرین ویرایش:
من شرمنده ام عذر میخوام. من دیروز اینو ندیدم بخاطر همین فکر کردم جدیده:blushing:
بازم معذرت میخوام
im so sorry
سال آینده و قبل از شروع بازیهای المپیک بازی dead or alive در چین، هنگ کنگ و ماکائو عرضه خواهد شد. تکمو پیش بینی کرده که 5 میلیون گیمر فقط توی چین به سراغ این بازی بیان. ign میگه بازی با طراحی یه شخصیت از طرف گیمر آغاز میشه. اما gs چیزی از این موضوع ننوشته اما چیزی که میشه پیش بینی کرد اینه که dead or alive online یه بازی mmorpg خواهد بود که اعضای gs هم به این نکته اشاره کردن. بازی در بقیه نقاط دنیا هم بعد از اون عرضه خواهد شد که تاریخش مشخص نیست.
لینکا رو یادم رفت :d
gamespot
ign

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or