Multi Platform Dead Island 2

سازنده
Dambuster Studios
تاریخ انتشار
April 21, 2023
ناشر
Deep Silver
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
news_e3_dead_island_2_announced-15436.jpg

بازی سرانجام در گیمزکام 2022 باز معرفی شد و در سال 2023 عرضه خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Dambuster Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ عرضه: 21 آپریل 2023 (1 اردیبهشت 1402)
پلتفرم: PC, PS4, PS5, X1, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • بازی در سبک Action/RPG میباشد.​
  • وقایع بازی در لوس آنجلس اتفاق میافتد.​
  • بازی 4 سال است که در دست توسعه میباشد.​

تریلرها
-------------

تصاویر
-------------
IMG_20220823_201541_612.jpg IMG_20220823_201543_752.jpg

آخرین ویرایش:
من اطلاعات فنی ندارم ولی می‌دونم محیط بازی شبیه بازی های قدیمی( مثلاً re کلاسیک) انگار از پیش رندر شده است ، خیلی پویا و قابل تعامل نیست ( حالا نه به اون شدت قدیم ) ولی انصافا خیلی خوشگل و تر و تمیزه و اینکه مثلا تصویر خودتو تو آینه یا یه سطح صیقلی نمی‌بینی یا ری تریسینگ نداره به چشم نمیاد
خلاصه شخصا دوست دارم بازم این سبک گرافیکی رو ببینم

آره بازی واقعا خوشگل و چشم‌نوازه. خیلی خوب پولیش شده و افت فریمم نداره. انیمیشنای نرمش هم همه چیز رو بهتر کردن. منم حقیقتش گرافیک خوشگل رو به گرافیکایی که خیلی سنگین و پر از تکنیکای عجیب غریبن ترجیح میدم. اهل زوم کردن و دنبال شورت بروس‌لی گشتن نیستم. از دور گرافیک رو میبینم و از زیباییش لذت میبرم :D

وای انگار شدن استاندارد! حتی توی ذهن من که دنبال سنگینی اجرایی نیستم ، چیزی که چشمم ببینه قشنگ باشه برام کفایت میکنه!
تو این بازی بازتاب قیافه مون توی آینه و جاهای صیقلی معلوم نیست ، اصلا یه طوری شدم :دی ولی عیبی نداره!
یا مثلا اومده بودن بازتاب محیطی یه اتاق رو توی یه شیشه درست کرده بودن ، من تا جایی که تونستم دکور اتاق رو خراب کردم و عوضش کردم‌ ولی اون بازتابه هنوز همونطوری بود!
...
یه رکب بدی توی این بازی خوردم ، اولاش که کاراکتر انتخاب میکنی من فقط دوتای اولی یه دختر و پسر رو دیدم ، بعدا فهمیدم صندلی های پشتی شون هم بازم چندتا کاراکتر دیگه بوده 😅
بعدا وقت کردم حتما از اول با یه کاراکتر دیگه میرمش.

• Smile
Reactions: pvt.miller

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or