Dead island بر روی استیم

Destruction

The Death Fleet Descends
Loyal Member
Deep Silver اعلام کرد بازیDead island هم اکنون قابل پیش خرید از استیم هست. نسخه خرید شده از طریق استیم همراه با بازی یک سلاح به نام را درRipper اختیار خریدار می‌گذرد. البته اگه خرید نسخه فیزیکی‌ را ترجیح می‌دهید. با پیش خرید بازی ازgamestop میتوانید صاحب این سلاح شوید.
از دیگر محتوا که با پیش خرید نسخه بازی در اختیار خریدا قرار می‌گیردBloodBath DLc می‌باشد.
اینDLc برای کسانی‌ که بازی را پیش خرید نکرده اند بعد از یک ماه از عرضه بازی ‌ قابل خرید خواهد شد،
بازیDead island ششم سپتامبر منتشر خواهد شد.
deadcoverartisland.jpg

• Like
Reactions: $Dante$ and Kasra-M
این از اون بازی های خیلی خوب هست نمیدونم چرا کسی بهش اهمین نمیده !!!!!!!!!!!!

مگه بازی کردید شما؟ به خاطر این اهمیت میدن که زیاد نه تبلیغات خاصّی براش انجام گرفته و نه تریلر گیم پلی زیادی ازش میدن! یا به خاطر شاهکار جدید این استودیو یعنی CoJ: The cartel باشه.

ساخت این بازی فکر کنم بیش از 3 سال بوده، انتظارها ازش بالا رفته.
فقط نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه تقلید از Dead Rising رو شاخ بازی هست.:|

مگه بازی کردید شما؟ به خاطر این اهمیت میدن که زیاد نه تبلیغات خاصّی براش انجام گرفته و نه تریلر گیم پلی زیادی ازش میدن! یا به خاطر شاهکار جدید این استودیو یعنی CoJ: The cartel باشه.
من همچین حرفی زدم :|اتفاقا گیم پلی ازش دیدیم که این حرف زدم حدودا 10 دقیقه از همه لحاظ عالی بود
ساخت این بازی فکر کنم بیش از 3 سال بوده، انتظارها ازش بالا رفته.
فقط نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه تقلید از Dead Rising رو شاخ بازی هست.:|
وحید خو واقعا هم ردیف هست و هم از لحاظ گیم پلی و هم از لحاظ گرافیک و زیبای های بازی >:d<

این از اون بازی های خیلی خوب هست نمیدونم چرا کسی بهش اهمین نمیده !!!!!!!!!!!!
Bcuz it's a trashy game!:دی
وقتی گیم پلیش رو دیدم حس کردم هزار بار تمومش کردم.
تا اینا اومدن این بازی رو درست کنن کپکام تا تونست دد رایزینگ بیرون داد و ازون ور هم Valve تیر خلاص رو با Left 4 Dead زد. اصلا مشخص نیست که با چه هدف و امیدی این بازی رو ساختن؟

به خاطر همین طولانی شدن مدت ساخت و بازی هایی مثل dead rising , left for dead و مشابه های زیادی که داشت به نظر تکراری میاد اما واقعا با اون گرافیک بی نظیرش و سبک کشتنش باید خیلی جذاب باشه. ما که منتظریم زودتر ببینیمش .

اتفاقا جز بازیهای بزرگ امسال هست.
چون ساخت بازی حدود 3 سال طول کشیده و کاملا در خفا می ساختنش.

هر بازی که مدت ساختش طولانی باشه مبنی براین نیست که خوب باشه عزیز!
اتفاقا این بازی هیچ چیز جدیدی برای عرضه نداره و تماما یک تقلید به تمام معناست!
خود تو واقعا قبول میکنی بازی هایی مثل L4D یا DR جزو بازی های بزرگ سال باشن؟!

هر بازی که مدت ساختش طولانی باشه مبنی براین نیست که خوب باشه عزیز!
اتفاقا این بازی هیچ چیز جدیدی برای عرضه نداره و تماما یک تقلید به تمام معناست!
خود تو واقعا قبول میکنی بازی هایی مثل L4D یا DR جزو بازی های بزرگ سال باشن؟!
من منظورم از بزرگ بودن، مهم بودن بازی هست.
اگه اولین پستو تو این تاپیک رو خونده باشی من هم گفتم بیم این رو دارم که بازی تقلید باشه، اما باز هم با این اوصاف میگم Dead Island بازی مهمی هست.

• Like
Reactions: hosein me
من که امیدی به این عنوان ندارم اون چیزایی هم که ازش نشون دادن چیزی نبود جز یکسری کار تکراری لگد بزن یه چاقو
فرو کن دوباره لگد بزن ایندفعه با چوب بزن کل بازی هم تو استفاده از همین مکانیزم خلاصه شده پس به احتمال
زیاد با توجه به گیم پلی که داره دچار تکرار میشه و اصلا هم تنوع زامبی کشیش در حد dr نیست از همین الان ه
امتیاز 8 یا فوقش 8/5 رو براش پیش بینی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or