SaDrA-HhH Loyal Member Aug 30, 2010 #1 واقعاً عجيبه چرا اين بازی تاپيک نداره! شما در اين بازی که حالت MMO دارد وارد دنيای کاميک های DC ميشويد! اين بازی توسط SOE ساخته و عرضه ميشود
واقعاً عجيبه چرا اين بازی تاپيک نداره! شما در اين بازی که حالت MMO دارد وارد دنيای کاميک های DC ميشويد! اين بازی توسط SOE ساخته و عرضه ميشود
Ezio da Firenze کاربر سایت Aug 30, 2010 #2 collector edition برا ps3 نداره؟ آخه من برا کامبیوترش رو دیدم --- اینم بگم تو سایت بازی میتونید برا بتا ثبت نام کنید من 1-2 ماهه کردم خبری نشد
collector edition برا ps3 نداره؟ آخه من برا کامبیوترش رو دیدم --- اینم بگم تو سایت بازی میتونید برا بتا ثبت نام کنید من 1-2 ماهه کردم خبری نشد
Ezio da Firenze کاربر سایت Jan 13, 2011 #3 اینجا که هیچ خبری نیست .. فقط اومدم بگم ریلیز شده. ولی هیچ سایتی review نکرده!! تو یوزر ریتینگ گیم اسبات 8.3... من بازی رو چند روز دیگه می گیرم.
اینجا که هیچ خبری نیست .. فقط اومدم بگم ریلیز شده. ولی هیچ سایتی review نکرده!! تو یوزر ریتینگ گیم اسبات 8.3... من بازی رو چند روز دیگه می گیرم.
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Jan 15, 2014 #5 خوده بازیش فکر کنم حجمش 250 مگ بود بعد از نصب یه اپدیت 60 مگی داد و خوشحال خاستم وارد بازی شم یهو دیدم 21 گیگ دانلود میخاد :-o
خوده بازیش فکر کنم حجمش 250 مگ بود بعد از نصب یه اپدیت 60 مگی داد و خوشحال خاستم وارد بازی شم یهو دیدم 21 گیگ دانلود میخاد :-o