Days Gone و Persona 5 توسط امازون فرانسه برای PC لیست شدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
https___pbs.twimg.com_media_EVqFTfSX0AAYVAH_format=jpg&name=large.jpg

https___pbs.twimg.com_media_EVqKXioUEAYcfAY_format=jpg&name=medium.jpg

دفعه قبلی دقیقا به همین سبک HZD توسط امازون برا PC لیست شد باید این دفعه دید قضیه به کجا ختم خواهد شد

ویرایش :
سگا اومدن بازیش رو برا PC تکذیب کرد به احتمال زیاد بقیه لیست هم راهی به جایی نمیبره :

Sega says Persona 5 listing for PC on Amazon France is 'an error'

آخرین ویرایش:
فک کنم این بازیی باشه که هیچکس مخالف اومدنش نباشه:D
ولی برای انتخاب دوم واقعا عجیب بود.
من فکر میکردم سراغ GOW برن

بهتر :دی
اصن از قدیم گفته می شد که GOW جزو DNA پلی استیشن ـه. چه احتیاجی هست به بیرون دادنش :-"
هر کی پشت این قضیه بوده انتخاب درستی کرده :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
اتفاقا با احتمال بسیار بالا بازی برا PC عرضه خواهد شد. از عملکرد کترین pc، سگا راضی بوده و تنها یک انتقاد بهش شد که چرا در حالی که قرار بود کترین فول بادی عرضه بشه اینا نسخه کلاسیک را آوردن روی pc. برای همین احتمالا منتظر این نسخه بودن که بیارنش روی pc و ایکس باکس. بازی هم اصلا ارتباطی به سونی به لحاظ مالی نداره و تماما امتیاز و حقش مال آتلوس و سگاست.

از این نکته بگذریم باید بگم نزدیک 80 ساعت گذاشتم پای نسخه اصلی و یکی از بهترین بازی های نسلمه. ولی خب دیگه جدا حسش نیست برم سراغ این. :D

چیزی که در مورد Persona Royal پیشبینی میکردم گویا زودتر داره اتفاق می افته.

ولی از سمت سونی من بیشتر انتظار Bloodborne را دارم چون به شدت میتونه فروش خیلی خوبی تجربه کنه روی PC.

از این خبر متعجب شدم چون قبلا خونده بودم که یکی از سونی گفته بود ما به سخت افزارمون وفادار میمونیم (یا همچین چیزی) در کل امیدوارم به جاهای خوبی ختم بشه

خبر کاملا عادی یکی دو سال کلا تا لحظه تایید تمام کمال کل بازیای سونی و عرضه هم زمان با pc بیشتر فاصله نداریم

• Like
Reactions: ps3_360_wii
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or