Daylight اولین عنوان Unreal Engine 4 خواهد بود که از PhysX پشتیبانی میکند

MOH3N_Dark

کاربر سایت
Daylight-feature-672x372.jpg

بنا بر اطلاعاتی که از بازی Daylight در سایت رسمی Geforce منتشر شده است، این عنوان بر روی نسخه PC از PhysX و HBAO+ پشتیبانی خواهد کرد. این به آن معنا خواهد بود که Daylight
اولین بازی ساخته شده با Unreal Engine 4 می باشد که از این قابلیت و ویژگی ها پشتیبانی خواهد کرد.
Daylight یک بازی اول شخص با تمی روان شناسانه و Survival Horror است و بازی از آنجا آغاز می شود که کاراکتر بازی در بیمارستان متروکه ای از خواب برمی خیزد و تنها یک موبایل به همراه دارد تا از آن به عنوان منبع نور استفاده کند.
بنا بر اطلاعات قبلی،این عنوان دارای مراحلی خواهد بود که هیچ سر نخی به بازیکن برای اتمام مرحله نمی دهد!

Daylight در 8 آپریل منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
این بازی امسال خیلی رو اعصاب بود اسمش که با یه بازی دیگه قاطی میشه دمو از گیم پلیشم با outlast قاطی میشه!
اصلا اسم این بازی میاد من هنگ میکنم !!

به به به انریل 4 چه شود...
خداوکیلی انریل 3 موتور عالی ای بود خیلی بهینه بود
خداکنه 4 هم به نسبت خودش بهینه باشه و اما Daylight ...به شدت از این جور بازی ها خوشم میاد!!!

فکر نمی کنم موتور بازی Unreal 4 باشه،چیزهایی که از این موتور در دموهای تکنیکی دیدیم وحشتناک به CG می خورد اما این عکس اینطور به نظر نمیاد،من که بیشتر دلم می خواد هموم دموی Samaritan تبدیل به بازی بشه و اولین بازی Epic Games باشه که از U4 استفاده می کنه چون اگر تبدیل به بازی بشه چیز جذابی از آب در میاد

فکر نمی کنم موتور بازی Unreal 4 باشه،چیزهایی که از این موتور در دموهای تکنیکی دیدیم وحشتناک به CG می خورد اما این عکس اینطور به نظر نمیاد،من که بیشتر دلم می خواد هموم دموی Samaritan تبدیل به بازی بشه و اولین بازی Epic Games باشه که از U4 استفاده می کنه چون اگر تبدیل به بازی بشه چیز جذابی از آب در میاد
اون که Tech Demo بود اگه این جور بود الان کرایتیک CG رو هم باید رد می کرد (به خاطر Tech Demo هاش میگم)

همون unreal 3 هم دمو داره در حد cg اما کدوم بازی گرافیکی در اون حد داره.

گرافیک بالای یه بازی صرفا به خاطر موتور اون نیست، اون asset های گرافیک (مثل کاراکترها، مدلها و بافت‌ها و...) که توسط تیم سازنده طراحی میشن کیفیت بصری بازی رو رقم میزنند. این بازی هم یه بازی مستقله و انتظار کیفیت گرافیکی AAA از این غیر منطقیه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or