darksiders 1 یا 2

• Thread starter Thread starter mesi08
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mesi08

کاربر سایت
دوستان ببخشید من هیچکدوم از نسخه هارو بازی نکردم و الان برای اولین و آخرین بار میخوام بازیش کنم شما دوستانی که بازی کردین کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنین؟ ۱ رو بازی کنم یا ۲ رو؟ کدومش بهتره؟

دوستان ببخشید من هیچکدوم از نسخه هارو بازی نکردم و الان برای اولین و آخرین بار میخوام بازیش کنم شما دوستانی که بازی کردین کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنین؟ ۱ رو بازی کنم یا ۲ رو؟ کدومش بهتره؟
هر دو واجباه بازی کردنش..

اول احساساتم رو بگم درباره کرکتر نسخه ی دوم یعنی Death (لامصب برای من خییللیی ابهت:x داشت از اسمش گرفته تا شخصیتش توی بازی)
توی نسخه اول بازی یه خوبی هایی داشت تو نسخه دوم هم یه خوبی هایی داره. داستان بازی هم یه جوریه که اگه میخوای درک کاملی ازش داشته باشی دو نسخه رو بری بهتره.
مبارزات هر دو نسخه قشنگه. یکی از ویژگی های این بازی زیاد از حد بودن دشمناس (ینی داری با یه Boss خفن مبارزه میکنی خود اون Bossهه برا خودش چندتا سرباز خفن ظاهر میکنه)
محیط نسخه 2 واقعا تاثیر گذار هست:x. شخصی سازی توی بازی هست شامل تغییر اسلحه فرعی و زره ها.
روند بازی خیلی طولانی هست (به خصوص نسخه دوم) و ممکنه وسطای بازی، از بازی زده بشی پس اگر میخوای بازی کنی اشتیاق داشته باش:)
چقد حرف زدم :دی
درکل اگر یکم حوصله داری دو نسخه رو بازی کنی بهتره.:)

با تشکر از همه دوستان من دو دل بودم بین 1 و 2 اومدم اینجا بپرسم شکم برطرف بشه و چون زیاد وقت ندارم یکیشو بازی کنم اما تقریبا یه جورایی همه گفتین که هر دو خوبن و دوتاشو بازی کن . حالا موندم وقت از کجا پیدا کنم :-/ لامصب چه انتخاب سختی :((

قسمت اول بهتر بود چون...
خوب اول بود دیگه
اما نسخه دوم رو اگه کسی بدون بازی کردن اولی انجام میداد نه گیج میشد نه زیاد داستان از دستش خارج میشد تازه از هر نظرم بهینه شده بود
کلا به شخصه نسخه 2 رو ترجیح میدم
صدا پیشه death خوب کارش رو انجام داده بود
هنوز صداش تو گوشمه

یه سری از بازی ها هستند که فقط بهشون علاقه دارم و برام زودگذرن ولی دارکسایدرز جزو اون بازی هایی برام قرار گرفت که عاشقشم .. هر دو نسخه رو چند بار تموم کردم و واقعا هنوز هم مشتاقم که یه بار دیگه برم ..
خب بدون شک نسخه دوم کامل تر و حرفه ای تر و بسیار گسترده تر بود.
ولی شماره 1 از لحاظ داستان و شخصیت پردازی کمی بهتر بود .. مخصوصا شخصیت وار که هنوز عاشقشم .. عاشق اون ابهت و خونسردی آخرالزمانیش و مرموز بودنش ... با اون صداگذاری شاهکار که هنوز آخرین دیالوگش توی دارکسایدرز 1 توی گوشمه ... Not alone ...
ولی محیط و اتمسفر نسخه دوم بهتر بود و البته "مرگ" هم شخصیت کمی نبود .. واقعا دلم براش تنگ شده ...
دارکسایدرز جزو بهترین بازی های این نسلم بود ...

نکته جالب اینجاست که این تقریبا اولین بازی هست که همه متفق القول میگن شاهکاره و باید هردوتاشو بازی کرد . بیصبرانه منتظرم 16 ام کنکورمو بدم و شروع کنم از نسخه 1 بازی کنم . فقط ایکاش مثل نسخه 2 که دوستان تک تک دیالوگ هاشو ترجمه کردن چنین کاری واسه نسخه 1 هم انجام میشد . امیدوارم خاطرات تکرار نشدنی GOW2 واسم زنده بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or