ارسال پاسخ

یه چیزی که خیلی توی بازی غم انگیزه و احتمالا خودتون دیدین این صحنست[SPOILER] [/SPOILER]عنکبوت که صد البته شباهت زیادی به fair lady بیچاره داره اون جنازه ای که جلوشه هم میتونین ازش quelena pyromancy tome رو بردارید که یجورایی اشاره میکنه که این جسد quelenaست:-SSداستان خواهران chaos خیلی غم انگیزه واقعا.

یه چند جا هم شنیدم که خواهرانی که Sable Church رو بنا کردن درواقع خواهر سوم و بزرگتر از همه همون velka هست که به نظرم جالب اومد حیف دقیقا یادم نیس دلایلشون برای این نظریه چی بود.

اتفاقا برای منم عجیب بود ولی هرطوری فکر میکنم اصلا نمیتونم قبول کنم که این شوالیه ها به خانواده گوین خیانت کنن یادمون نره که همینا توی ds1 با گوین حتی توی اتش هم رفتن.درکل به نظرم اینا کلا وظیفشون مراقبت از انور لاندو هست حالا چه خانواده گوین باشن چه نه.

این خیلی جالب بود تا حالا نشنیده بودم:D

یه چیزی که خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه که siegward چطوری زندس؟توی دارک سولز یک اخرش کشته میشد ولی اینجا زندس.

وقتی بار اول وارد انور لاندو شدم میخواستم از شادی گریه کنم:Dاما هیچ نشونی از اون انور لاندوی دارک سولز یک نداره انگار دیگه کاملا خالی از هر موجودی شده.اون اهنگر giant هم دیدم مرده خیلی ناراحت شدم چه شمشیرایی میساخت توی ds1 :D

در ضمن اگه اخر بازی لینک کنین بانفایرو فکر کنم میشین یه بخشی از soul of cinder چون معلومه که خیلیا فایر رو لینک کردن ولی ایشون همه تواناییای ممکن رو داره و به نظر میاد اگر اتش رو لینک کنید هم ایشون نمیمیره و شما بخشی ازش میشین:Dالبته ممکن هم هست که این حرف درست نباشه.

[SPOILER] اشنا نیس؟[/SPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or