ارسال پاسخ

اینم صحبت های فایرکیپر هنگام لول آپ کردن که بصورت یک زمزمه ی خفیف به گوش میرسه :

Let these souls, withdrawn from their vessels,

Manifestations of disparity

Elucidated by fire,

Burrow deep within me,

Retreating to a darkness beyond the reach of flame,

Let them assume a new master,

Inhabiting ash, casting themselves upon new forms."

بگذار این ارواح , که برگرفته از صاحبانشان اند , تجسم هایی از بی نظمی , تطهیر شده توسط آتش , درون من سکنی گزیده و به سمت تاریکی دور از دسترس آتش راهی شوند , بگذار فکر کنند ارباب تازه ای دارند , اربابی از جنس خاکستر , که آنهارا برای کالبدی جدید فرا میخواند.

»» هدف ترجمه کردن بود نه معنی :D انصافاً چیز تمیزی دراومد..

------------------

فایر کیپر این شماره رو دوست دارم..البته به اندازه ی فایرشماره 1 مظلوم نیست ولی خب همیشه یه آه ناراحتی تو صحبت ها و رفتارش هست و البته گیسوی کمندی که داره:D برای من تبدیل به یکی از دوست داشتنی ترین شخصیت های دنیای گیمینگ کرده...اگر میشد تو دنیای گیمینگ زندگی کرد :Dعاشق این فایرکیپر میشدم:)):)) ذهن مالیخولیا زده س..بیخیال:D

علاوه بر ماجرای این اهالیه Londor که از اول بازی برام سوال بود اینا که نوشته لوندور سرزمین Hollow هاست چرا این یوریا و یئول اینقدر حرف میزنن؟ :D دوباره شروع کردم به Dark Souls 1 بازی کردن.... اون وسایل فروشی که نزدیک اولین بونفایر Undead Burg هست و هی میخنده :D اشاره ای به یک جنس مونث به نام Yulia میکنه...البته میشه گفت منظور شمشیرشه یا یک وسایل فروش با ریخت و شمایل خودش که پشت یه در نزدیک اون باس Caprice Demon هست میتونه اون باشه..... سوال اینجاست که ممکنه Yulia و Yuria باهم فامیلی چیزی باشن؟ :D:-?خواهر مثلا؟ :D

دوست دارم تو DLC هاش ؛ یه سفری به Londor داشته باشیم و یه کم بیشتر درمورد Ember و تفاوتش با Humanity و Dark Sigil توضیح بدن و مثل آرتوریاس تو شماره 1 , یک مبارزه ی به یادموندنی آخر سر بزارن و بازی بره تو ویترین خاطرات...:x

---------

پ.ن : Namelessking هم همون Sen هست:Dبحثم نکنید:D

---------------

سوال : تو یکی از پایان ها نمیدونم میدونستید یا نه... فایرکیپر رو احظار میکنیم که بیاد First Flame رو برداره...دقیقاً چندلحظه بعدازینکه دیالوگهاش تموم میشه میتونید بهش حمله کنید و بکشیدش...یه کات سین نشون میده و اون راویه معروف میگه :

nameless, accursed undead, unfit even to be cinder

اینجا با این جمله رسمن فحش میده به گیمر و Ashen one که از روی حرص و طمع به اولین شعله هم رحم نکرده =)):)) یه کم گنگ بود این پایان برام...

ویرایش

[SPOILER="Twin Princess Greatsword"]

NG++ رو بااین شمشیر شروع کردم..یه کم بیش از حد فوق العاده س.\m/\m/\m/\m/..هم ضربه آتش داره هم رعدوبرق...Ludex Gundyr تو 20 ثانیه بدون دمیج کشته شد:D ست لباس Nameless King هم که لامصب بهم حس خدا بودن رو دست داده تو بازی^:)^ اون شمشیرو ولی حتماً امتحان کنید..راحت 500 تا دمیج میده..البته گویا با Str برسه به 40 این میزان میرسه به 600 تا :D

لحظاتی قبل 734 تا دمیج گرفتم ازش..\m/الان Str ام 35 عه...تا 40 برسونمش فکر کنم 800 تا بشه.

Confirmed : موقع ضربه از پشت یا همون Critical hit ها 1200 تا دمیج میده.

و اما تنها نقطه ضعف بازی؟؟ :D هرچی فکر میکنم این تیکه چرا اینقدر گرافیکش بده چیزی به ذهنم نمیرسه..این چهارتا میخ که به دیوار خوردن موقع DLC باز نشن و نریم اون سمت دیوار صلوات:Dاین چهارتا تیکه چوب خیلی عجیبن... پشتشون نردبانی چیزیه احتمالن:D

[/SPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or