اینم صحبت های فایرکیپر هنگام لول آپ کردن که بصورت یک زمزمه ی خفیف به گوش میرسه :
Let these souls, withdrawn from their vessels,
Manifestations of disparity
Elucidated by fire,
Burrow deep within me,
Retreating to a darkness beyond the reach of flame,
Let them assume a new master,
Inhabiting ash, casting themselves upon new forms."
بگذار این ارواح , که برگرفته از صاحبانشان اند , تجسم هایی از بی نظمی , تطهیر شده توسط آتش , درون من سکنی گزیده و به سمت تاریکی دور از دسترس آتش راهی شوند , بگذار فکر کنند ارباب تازه ای دارند , اربابی از جنس خاکستر , که آنهارا برای کالبدی جدید فرا میخواند.
»» هدف ترجمه کردن بود نه معنی
انصافاً چیز تمیزی دراومد..
------------------
فایر کیپر این شماره رو دوست دارم..البته به اندازه ی فایرشماره 1 مظلوم نیست ولی خب همیشه یه آه ناراحتی تو صحبت ها و رفتارش هست و البته گیسوی کمندی که داره
برای من تبدیل به یکی از دوست داشتنی ترین شخصیت های دنیای گیمینگ کرده...اگر میشد تو دنیای گیمینگ زندگی کرد
عاشق این فایرکیپر میشدم
ذهن مالیخولیا زده س..بیخیال
علاوه بر ماجرای این اهالیه Londor که از اول بازی برام سوال بود اینا که نوشته لوندور سرزمین Hollow هاست چرا این یوریا و یئول اینقدر حرف میزنن؟
دوباره شروع کردم به Dark Souls 1 بازی کردن.... اون وسایل فروشی که نزدیک اولین بونفایر Undead Burg هست و هی میخنده
اشاره ای به یک جنس مونث به نام Yulia میکنه...البته میشه گفت منظور شمشیرشه یا یک وسایل فروش با ریخت و شمایل خودش که پشت یه در نزدیک اون باس Caprice Demon هست میتونه اون باشه..... سوال اینجاست که ممکنه Yulia و Yuria باهم فامیلی چیزی باشن؟ 
خواهر مثلا؟ 
دوست دارم تو DLC هاش ؛ یه سفری به Londor داشته باشیم و یه کم بیشتر درمورد Ember و تفاوتش با Humanity و Dark Sigil توضیح بدن و مثل آرتوریاس تو شماره 1 , یک مبارزه ی به یادموندنی آخر سر بزارن و بازی بره تو ویترین خاطرات...
---------
پ.ن : Namelessking هم همون Sen هست
بحثم نکنید
---------------
سوال : تو یکی از پایان ها نمیدونم میدونستید یا نه... فایرکیپر رو احظار میکنیم که بیاد First Flame رو برداره...دقیقاً چندلحظه بعدازینکه دیالوگهاش تموم میشه میتونید بهش حمله کنید و بکشیدش...یه کات سین نشون میده و اون راویه معروف میگه :
nameless, accursed undead, unfit even to be cinder
اینجا با این جمله رسمن فحش میده به گیمر و Ashen one که از روی حرص و طمع به اولین شعله هم رحم نکرده 
یه کم گنگ بود این پایان برام...
ویرایش
[SPOILER="Twin Princess Greatsword"]

NG++ رو بااین شمشیر شروع کردم..یه کم بیش از حد فوق العاده س.

..هم ضربه آتش داره هم رعدوبرق...Ludex Gundyr تو 20 ثانیه بدون دمیج کشته شد
ست لباس Nameless King هم که لامصب بهم حس خدا بودن رو دست داده تو بازی
اون شمشیرو ولی حتماً امتحان کنید..راحت 500 تا دمیج میده..البته گویا با Str برسه به 40 این میزان میرسه به 600 تا 
لحظاتی قبل 734 تا دمیج گرفتم ازش..
الان Str ام 35 عه...تا 40 برسونمش فکر کنم 800 تا بشه.
Confirmed : موقع ضربه از پشت یا همون Critical hit ها 1200 تا دمیج میده.
و اما تنها نقطه ضعف بازی؟؟
هرچی فکر میکنم این تیکه چرا اینقدر گرافیکش بده چیزی به ذهنم نمیرسه..این چهارتا میخ که به دیوار خوردن موقع DLC باز نشن و نریم اون سمت دیوار صلوات
این چهارتا تیکه چوب خیلی عجیبن... پشتشون نردبانی چیزیه احتمالن

[/SPOILER]