آقا در مورد یه چیز خیلی مهم بحث نکردیم:biggrin1:
خب اول بازی گفته میشه وقتی آتش به وجود اومد، اینایی که زیر زمین بودن به سمتش کشیده شدن. 3تاشون Lord Soul برداشتن. خب اینجا به نظرتون یه چیزی غیر عادی نیست؟:biggrin1:
اول اینکه چرا فقط این 3 نفر تونستن اینا رو پیدا کنن؟
دوم اینکه از کجا معلوم فقط Lord Souls و Dark Soul توی آتش بوده باشه؟:arrowd:
سوم اینکه گوین وقتی میاد روی زمین، یه ارتش با شوالیه های تا دندون مسلح داره. به نظرتون چجوری تونسته توی این مدت کوتاه، همچین ارتشی بسازه که اینجوری تمرین دیده و باهوش بودن؟ منظورم اینه که به نظر نمیاد یه "روح" های دیگه ای توی آتش بوده باشه و گوین با استفاده از اون، ارتش خودش رو ساخته و نژاد خودش رو بزرگ کرده؟ یه چیزی مثل نژاد انسان که از Dark Soul به وجود اومد.
به نظر من اگر توی DS 3 (با توجه به پایانِ DS 2) بتونیم بریم کنارِ خود First Flame زیرِ زمین، واقعا عالی میشه:biggrin1: کلا باید بیشتر به منشا بازی بپردازن که همچنان مجهوله (مثل همین قضیه که اصلا آتش چجوری و از کجا یه دفعه پیداش شد:biggrin1
یه چیز دیگه هم میتونم با توجه به حرفای بالا با قاطعیت بگم اینه که همه اونایی که زیر زمین بودن، همه از دم مثل هم بودن. یه مشت آدم هم قد و اندازه ولی هر کدوم توی آتش یه چیزی پیدا کردن که باعث شدن یه سریشون غول بشن، یه سری مثل گوین بشن (نیمه غول) و یه سری انسان. چون هیچ جای بازی هم اشاره نمیشه که کنارِ اژدهایان، نژاد دیگه ای بوده باشه، به نظرم این جرفایی که زدم منطقی تر به نظر میاد.
شماها نظرتون چیه؟:biggrin1: من مطمئنم توی Dark Souls 3 همه چیز تموم میشه. یکی از دو حالت برای همیشه اتفاق میوفته:biggrin1:
پ.ن: یه نگاه به روح باس ها بندازین. همشون با هم فرق میکنن
این خودش داره داد میزنه گوین یه غلطی کرده و یه مشت روح پیدا کرده و چپونده توی بدن آدمای زیر زمین
==========================
موضوع مهم بعدی
:
وندریک! همه چیز این بشر مرموزه
از یکیشون شروع میکنم:
گفته شده وندریک وقتی صاحب قبلی Lord Soul ها رو میکشه، اونا رو برای خودش بر نمیداره. خودش هم که زنده و سالم هست. Age of Darkـی هم در کار نیست!
دقیقا چیکار کرده این وسط؟