Dante vs Nero (تصاویر جدید)

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
کپکام بالاخره یه دسته عکس از دوئل دانته و نرو منتشر کرده:

979_0006.jpg

امین جان دستت درد نکنه فقط خدا کنه این کپکام نامرد (به خاطر از انحصار در اوردن بازیش):mad: نیاد یکی از این دو جوون رو جوون مرگ کنه اخر بازی چون از این کپکام هیچی بعید نیست:):):):):)

تابلوئه كه اوني كه دستش اون نيرو رو نداره دانته هستش و اوني كه نيرو رو داره نرو از شمشير هاشون هم ميتونيد بفهميد

سپهر , فدات شم كي گفت ما دانته رو از نرو چه جوري تشخيص بديم ؟ ؟‌ ؟ :biggrin1:

امين بابت عكسا ممنون .

------------------

اين طور كه معلومه اوج بازي نبرد اين دو عزيزه ...

البته ببخشیدا.
ولی میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که ما جای دانته هستیم تو این عکس ها یا نرو؟:(
شما با نرو بازی می کنی
و بعد از اینکه دانته رو شکست دادی یه نیرو به دستت وارد میشه
لادن خانوم فکر کنم هیچ راهی واسه فهمیدنش نیست البته متاسفانه;)

به قول مدیرا اگه جواب سوالی رو نمیدونی لازم نیست پست بدی

آخرین ویرایش:
تابلوئه كه اوني كه دستش اون نيرو رو نداره دانته هستش و اوني كه نيرو رو داره نرو از شمشير هاشون هم ميتونيد بفهميد
به قول مدیرا اگه جواب سوالی رو نمیدونی لازم نیست پست بدی

میخوام بدونم شکا چطور از روی عکس فهمیدی که با کدوم داری بازی میکنی؟!
در ضمن خودم میدونم کپکام گفته شخصیت قابل بازی نرو هست نه دانته!

تو بعضی تریلر ها با دانته بازی میکنی ( که تعدادشون کمه ) تو بعضی دیگه با نرو
من که تمام تریلر های Gt دانلود کردم
چیزی که از تریلرها دستگیرک شد اینه که با جفتشون بازی میکنی

خوب خوب اول از همه جواب همه شما پیش منه!!!!!!!

در اولین عکسی که pandora tomorrow در بالا گزاشته باید بگم ما در این صحنه در حال بازی با نرو هستیم!!!!!

یعنی الان ما nero هستیم و دانته به عنوان یک باس باهاش داریم مبارزه میکنیم شک نکنید !!!!

خوب از اونجا که این سوال خیلی از بچه ها بوده که وقتی این دو کاراکتر یعنی نرو و دانته هر دو در یک صحنه حضور دارن از کجا میشه فهمید که آقا کدوم نرو و کدو دانته هستش؟؟؟؟

توجه شما رو به نکات زیر جلب میکنم!!! (دارم اخبار میگم:laughing: :laughing: :laughing: )

خوب از اونجا که من فقط با مقایسه دوتا عکس به این موضوع پی بردم همون دوتا عکس هم فکر کنم برای شما کافی باشه.

اگر دفت کنید خطی که نشان دهنده میزان سلامتی و عمر این دو کارکتر هست با هم متفاوته!!!!!!!

این نمایشگر میزان سلامتی دانته هستش .

dante%20helth.JPG

و این هم سلاحی که دانته در حال استفاده از اون هستش

dante%20gun.JPG

و این هم عکس اصلی .

screen15_large.jpg

و این نمایشگر میزان سلامتی نرو .

nero%20helth.JPG

و این هم عکس اصلی.

screen7_large.jpg

خوب دیگه فکر نکنم که دیگه جای هیچ شک و سوالی باقی بمونه ,حالابا این چیزایی که من گفتم خودتون میتونید دیگه راحت تشخیص بدین وقتی هر دو کارکتر در یک صحنه حضور دارن کنترل کدوم رو در اختیار دارین.

امید وارم استفاده کرده باشید

درمورد روند بازی و این که با چه شخصیتی بازی میکنیم هم اگر خواستید میتونم اطلاعات خوبی بهتون بدم البته اگر بخواهید.

فقط همینو میگم که توی این صحنه یک بار شما با نرو بازی میکنید و دانته حکم باس رو داره و وقتی شکستش دادین اون موقع شما کنترل دانته رو در اختیار میگیرید و نرو حکم باس رو ایفا میکنه دقیقآ عکس دفعه قبل!!!! در این مورد شک نکنید.

فقط همینو میگم که توی این صحنه یک بار شما با نرو بازی میکنید و دانته حکم باس رو داره و وقتی شکستش دادین اون موقع شما کنترل دانته رو در اختیار میگیرید و نرو حکم باس رو ایفا میکنه دقیقآ عکس دفعه قبل!!!! در این مورد شک نکنید.

والا مگه میشه به این مطلب شک نکرد یکم بیشتر توضیح بده که چه جوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟؟:confused:

در مورد بقیه حرفات واقعا ممنون شما خیلی تیز بین هستی:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or