خوب خوب اول از همه جواب همه شما پیش منه!!!!!!!
در اولین عکسی که pandora tomorrow در بالا گزاشته باید بگم ما در این صحنه در حال بازی با نرو هستیم!!!!!
یعنی الان ما nero هستیم و دانته به عنوان یک باس باهاش داریم مبارزه میکنیم شک نکنید !!!!
خوب از اونجا که این سوال خیلی از بچه ها بوده که وقتی این دو کاراکتر یعنی نرو و دانته هر دو در یک صحنه حضور دارن از کجا میشه فهمید که آقا کدوم نرو و کدو دانته هستش؟؟؟؟
توجه شما رو به نکات زیر جلب میکنم!!! (دارم اخبار میگم:laughing: :laughing: :laughing: )
خوب از اونجا که من فقط با مقایسه دوتا عکس به این موضوع پی بردم همون دوتا عکس هم فکر کنم برای شما کافی باشه.
اگر دفت کنید خطی که نشان دهنده میزان سلامتی و عمر این دو کارکتر هست با هم متفاوته!!!!!!!
این نمایشگر میزان سلامتی دانته هستش .
و این هم سلاحی که دانته در حال استفاده از اون هستش
و این هم عکس اصلی .
و این نمایشگر میزان سلامتی نرو .
و این هم عکس اصلی.
خوب دیگه فکر نکنم که دیگه جای هیچ شک و سوالی باقی بمونه ,حالابا این چیزایی که من گفتم خودتون میتونید دیگه راحت تشخیص بدین وقتی هر دو کارکتر در یک صحنه حضور دارن کنترل کدوم رو در اختیار دارین.
امید وارم استفاده کرده باشید
درمورد روند بازی و این که با چه شخصیتی بازی میکنیم هم اگر خواستید میتونم اطلاعات خوبی بهتون بدم البته اگر بخواهید.
فقط همینو میگم که توی این صحنه یک بار شما با نرو بازی میکنید و دانته حکم باس رو داره و وقتی شکستش دادین اون موقع شما کنترل دانته رو در اختیار میگیرید و نرو حکم باس رو ایفا میکنه دقیقآ عکس دفعه قبل!!!! در این مورد شک نکنید.