Dan Greenawalt و صحبت‌های او در مورد anti-aliasing

Fire Light

کاربر سایت
h25fyu1gkp6jqdd44h.jpg

به گفته Dan Greenawalt بازی Fortza 5در صفحه نمایش های بزرگ بسیار روان و لذت بخش خواهد بود اما انتظار نداشته باشید مشکلات anti-aliasing به طور کامل حل شوند، مگر اینکه بازی را در یک صفحه نمایش 4K بسازیم.
در صحبتی که VG با آقای Greenawalt داشت او در مورد مشکلات anti-aliasing و بهبود آن در Forza 5 سخن گفت.
"بله در Forza 5 این مشکل تا حدی کمتر شده است اما دلیلی که باعث شده نتوانیم کاملا این مشکل را از بین ببریم ماشین‌ها هستند، مخصوصا آن ماشین‌هایی که دارای بادگیر در عقب خود هستند. وقتی شما واقعا یک آسمان درخشان دارید باعث می‌شود خط‌ها دندانه داشته باشند. پس چیزی که ما در Forza 4 داشتیم بازی‌ای بود که در وضوح 720p اجرا می‌شد و حالا با Forza 5 ما وضوح 1080p با فریم ریت 60 داریم که همراه با آن بسیاری از چیزهای دیگه در حال پردازش هستند.
پس آیا مشکل دندانه ها کاملا حل می‌شود؟ من فکر می‌کنم آن‌ها همچنان در بادگیرهای عقب ماشین وجود داشته باشند، زیرا حتی با دوربین‌های دیجیتالی هم به همان گونه به نظر می‌رسد. در حالی که ما شاهد جهش بزرگی با تکنولوژی بودیم، اما برای از بین بردن کامل دندانه ها نیاز به وضوح تصویر 4K یا چیزی شبیه به آن است."
منبع

اگر بخوان وضوح و روی 4K تنظیم کنن ، قاعدتا باید یا از فریم ریت بازی کم کنن یا اینکه رزولوشن بازی رو روی 720P تنظیم کنن ! البته روی تلویزیون ( مانیتور ) های مثلا 20 یا 24 یا حتی 32 این دندونه ها از لحاظ دیداری قابل شناسایی نیست و این مورد روی TV های 4K قابل رویته که فکر کنم از 62 اینچ شروع میشن !

اگر بخوان وضوح و روی 4K تنظیم کنن ، قاعدتا باید یا از فریم ریت بازی کم کنن یا اینکه رزولوشن بازی رو روی 720P تنظیم کنن ! البته روی تلویزیون ( مانیتور ) های مثلا 20 یا 24 یا حتی 32 این دندونه ها از لحاظ دیداری قابل شناسایی نیست و این مورد روی TV های 4K قابل رویته که فکر کنم از 62 اینچ شروع میشن !

نه اتفاقا! من forza horizon رو روی یه مانیتور 20 اینچ سامسونگ بازی کردم لبه ها خیلی تو چشم میزد! البته بازیهایی مثل Nfs most wanted هم همینطور هستند ولی مثلا تو grid 2 البه ها خیلی کم تره و تو GT5 هم که خیلی خیلی کم دیده می شدند
کلا تو بازیهای ریسینگ پیاده سازیش سخته مخوصا حاشیه چراغ اتومبیل ها که بیشتر از هرجای دیگه نیاز به AA داره

نه اتفاقا! من forza horizon رو روی یه مانیتور 20 اینچ سامسونگ بازی کردم لبه ها خیلی تو چشم میزد! البته بازیهایی مثل Nfs most wanted هم همینطور هستند ولی مثلا تو grid 2 البه ها خیلی کم تره و تو GT5 هم که خیلی خیلی کم دیده می شدند
کلا تو بازیهای ریسینگ پیاده سازیش سخته مخوصا حاشیه چراغ اتومبیل ها که بیشتر از هرجای دیگه نیاز به AA داره

من اصلا forza horizon و قبول ندارم ! بازی ای که TURN 10 نسازه اصلا ارزش نام گذاری به اسم " ریسینگ " و نداره و حتی خودشون هم برای اینکه زیر سوال نرن ، گفتن بازی ما آرکیده ! شما برو بازی فورزا 4 رو بذار و بعد برو forza horizon و بذار و بعد مقایسه کن و دوباره بیا تو این تایپیک ، بهت قول میدم نظرت عوض میشه .

forza horizon حتیاز استاندارد 720P هم پایین تره . فقط به واسطه یه سری تکنیک برنامه نویسی از جلوه های بصری زیبایی بهرمنه . همین .

ONE که از FXAA پشتیبانی میکنه که کیفیت خیلی مناسبی هم داره هر چند در TV های سایز بالا باز هم گوشه تا یه مقداری تو چشه حتی با این تکنیک.

من اصلا forza horizon و قبول ندارم ! بازی ای که TURN 10 نسازه اصلا ارزش نام گذاری به اسم " ریسینگ " و نداره و حتی خودشون هم برای اینکه زیر سوال نرن ، گفتن بازی ما آرکیده ! شما برو بازی فورزا 4 رو بذار و بعد برو forza horizon و بذار و بعد مقایسه کن و دوباره بیا تو این تایپیک ، بهت قول میدم نظرت عوض میشه .

forza horizon حتیاز استاندارد 720P هم پایین تره . فقط به واسطه یه سری تکنیک برنامه نویسی از جلوه های بصری زیبایی بهرمنه . همین .

اما این که سری فورزا خوب عمل نکرده مخصوصا روی مانیتورهای کوچیک فقط حرف نیست! ولی خوب بالاخره بازی forza h هم خوب بود و گرافیک بالایی داشت ولی در کل یکی از مشکلات سری فورزا AA هست که امیدوارم تو این نسل جدید بهتر بشه
اما سعی میکنم برم F4 رو ببرم بازی کنم;)

شما ماشالا با اطلاعات دقیق و از همه مهمتر اعتماد به نفس خیره کننده تمام تاپیک ها رو منور کردی.

Forza Horizon رزولوشن 720p با 4xAA به همراه FXAA داشت.
List of Rendering Resolutions + basics on hardware scaling, MSAA, framebuffers - Beyond3D Forum

شما خودم قبول نداشته باش.هورایزن یکی از بهترین گرافیک های این نسل بود.درسته گرافیک ماشین هاش از فورتزا4یه کم پایین تر بود ولی تو سبک خودش بهترینه.گرافیک محیط هم که رقیب نداره

شما ماشالا با اطلاعات دقیق و از همه مهمتر اعتماد به نفس خیره کننده تمام تاپیک ها رو منور کردی.

Forza Horizon رزولوشن 720p با 4xAA به همراه FXAA داشت.
List of Rendering Resolutions + basics on hardware scaling, MSAA, framebuffers - Beyond3D Forum

حالا من یه اشتباه کردم ، میگی کل تایپیک ها !!!!! خیلی دوست دارم برای حرف های دیگه ای که فکر میکنی اشتباه نوشتم تو تایپیک های دیگه هم منبع بذاری !

شما خودم قبول نداشته باش.هورایزن یکی از بهترین گرافیک های این نسل بود.درسته گرافیک ماشین هاش از فورتزا4یه کم پایین تر بود ولی تو سبک خودش بهترینه.گرافیک محیط هم که رقیب نداره

اقا با هر چی میخاین شوخی کنین ولی با سلطان FORZA شوخی نکنین
همین کم مونده که فورزا رو هم ترول کنین)x

ماشاالله چه قدر زیادن طرفداراش :d
Forza Horizon بازی آرکید فوق العاده ای هست .اما عالی نیست . بعضی ها قبلا هم اسرار داشتن که این بازی ریسینگه ، اما اینطور نیست . این بازی یه آرکید قدرتمند و بهتر از نیفور اسپیده . همین .

من اصلا نفهمیدم خبر چی بود!:دی

مخصوصا این بخش:

دلیلی که باعث شده نتوانیم کاملا این مشکل را از بین ببریم ماشین‌ها هستند، مخصوصا آن ماشین‌هایی که دارای بادگیر در عقب خود هستند. وقتی شما واقعا یک آسمان درخشان دارید باعث می‌شود خط‌ها دندانه داشته باشند.

یکی ترجمه کنه لطفا!:دی

" ﺍﺻﻼ ﺍﺭﺯﺵ ﻧﺎﻡ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺑﻪ
ﺍﺳﻢ " ﺭﯾﺴﯿﻨﮓ " ﻭ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ
ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﯾﺮ ﺳﻮﺍﻝ ﻧﺮﻥ ، ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﺎ ﺁﺭﮐﯿﺪﻩ ! "

"
Forza Horizon ﺑﺎﺯﯼ ﺁﺭﮐﯿﺪ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﯼ
ﻫﺴﺖ .ﺍﻣﺎ ﻋﺎﻟﯽ ﻧﯿﺴﺖ"

Enough internet for today

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟