سلام
بحث این نیست CDP چرا اون پست رو فرستاده هرچند اون پست پست اصلی نبوده و یـ کامنت در جواب یک نفر دیگه بوده و خیلی از اکانت های تویتر خوشمزه بازی در میارند در جواب کامنت ها و این حرفا چیزی که واقعا حال بهم زن هستش برخورد بعدش هست الان متوجه شدم یکی نفر توی Resetera سعی کرده مسئولی که پشت این تویت بوده رو پیدا کنه تا بیوفتن بجونش و کاری کنن تا اخراح بشه و تا مدیر روابط عمومی CDP هم پیش رفته و لینک لینکدینش رو گذاشته ولی پستش بلافاصله پاک شده ولی بن نشده از اونور ی نفر دیگه اومد گفته من خودم ترنس هستم ولی این نوع رفتار واقعا زیاد روی و این فقط ی اشتباه بوده بعد طرف رو درجا بن کردن ینی در این حد حال بهم زن شده قضیه اونم توی فروم گیمینگ ! حالا بماند که تویتر شده یـ جای به شدت سمی و خطر ناک و محل جولون داده این افراد افراطی که همین چند وقت پیش حمله کردن به یـ سلبریتی و کاری کردن که طرف اکانتش رو کامل پاک کنه الانم دارن همون بلا رو سر CDP میارن نکته جالبش اینه که یـ سری منتقد و خبرنگار گیمینگ هم به چشم میخوره توی این افراد
بحث Resetear نیست بحث ورود پیدا کردن به صنعت گیمینگه دیگه بدتر اون که ناشرای ژاپنی که بی پروا کاراکتر زن توی بازیاشون نشون میدادن کم مونده چادر تن طرف کنن الان 
! MGS V اگه الان منتشر میشد سران Konami رو به خاطر پوشش Quiet دار میزدن تو فصای مجازی
! پای ویچر 3 رو به خاطر این مسئله کشیدن وسط این همه مدت یادشون نبود ولی الان برچسب چپ و راست نثار CDP میکنن ! قشنگ موقع انتشار CP2077 با این اوصاف بدتر از اینا اتفاق میوفته
#یک_مشت_افراطی