Cyberpunk 2077 بهتر ، بزرگتر و انقلابی تر از The Witcher 3: Wild Hunt خواهد بود

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
_1622353_650x.jpg

درود

سال 2015 یکی از برترین سال های صنعت گیم بود که در ان عناوین بسیار موفق همچون بلادبورن ، فالوت 4 ، متال گیر سالید 5 و عنوان ویچیر 3 منتشر شد. عنوان ویچر 3 با اختلاف بسیار زیاد به عنوان بهترین بازی سال 2015 انتخاب شد.

در طول کنفرانس مالی استدیو CD Projekt اقایان Adam Kiciński سخنگوی استدیو و Adam Badowski رییس شرکت CD Projekt در رابطه با عنوان اینده این شرکت

Cyberpunk 2077 صحبت کردند.

این استدیو اعلام کرد که هدف ان ها در عنوان نقش افرینی علمی تخیلی رسیدن به بالاترین سطح ممکن است.به خصوص اینکه عنوان The Witcher 3: Wild Hunt موفقیتی بزرگ را بدست اورد.

CD Projekt در رابطه با Cyberpunk 2077 گفت:

عنوان Cyberpunk 2077 بسیار بهتر ، بزگتر و انقلابی تر از The Witcher 3: Wild Hunt خواهد بود.استدیو از ابتدا این هدف را در نظر گرفته و بخش زیادی از کار ما در جهت رسیدن به این هدف است.

علاوه بر این استدیو CD Projekt کارمندان خود را در اینده ای نزدیک به 800 نفر به منظور اطمینان از کیفیت بالای پروژه ها ی اتی و اینده خود خواهد رسانید

منبع

آخرین ویرایش:
The studio announced that they will further expand their workforce, and their idea is to double the current number employees from 400 to 800, in order to ensure the highest quality of its upcoming projects.

چه خبره باو :| بتزدا بنده خدا کلا تیمشون 100 نفره جدید هم یـ استدیوی 40 نفره تاسیس کرده واسه کمک ! اون وقت اینا میخوان دوبرابر کنن کارمنداشون رو ! مث چی خرج میکنن :| البته نتیجه کارشون رو هم صد درصد میبینم :bighug:

از اون بازی هایی که شخصا خیلی هایپم براش...
نه حالا صرفا بخاطر این باشه که سازنده هاش فوق العاده کارنامه ی خوبی دارن...
ولی علاوه بر اون تم بازی از اون تم هایی که خیلی منو یاد مدیا های خاطره انگیزی مثل فیلم Blade Runner و نسخه ی اول Deus Ex میندازه...

کلا این تم های Pessimistic Futuristicای خیلی حال میکنم که نشون میده تکنولوژی پیشترفت میکنه و فاز تاریک هم داره...

حالا نیدونم از برداشتم هام از خاطره ی تریلری یا عکسی که ازش دیدم بود ؟! :-"
ولی کلا به هرحال خیلی باهاش حال میکنم و مطمعنم یکی از بهترین ها میشه چون علاوه بر اینکه هایپ برانگیزه خود سازنده ها زیاد هایپش نکرده بودن که دارن میکنن..
خخخخ...
:-"

حالا یکم تمش بهش شبیه یک یادآوری از Prey 2 بکنیم که تریلر زیبایی داشت و کم حال نکردیم باهاش...
خخخخ...

^___^

800 نفر متخصص و کلی هزینه میگزارن فقط برای یک بازی! ولی ما تو ایران دولت میلیاردی خرج میکنیم برای ساخت یک سری کارخونه های از رده خارج با چندتا کارگر که عمدتا هیچ سواد و نبوغی ندارن بعد میگن چرا اکثر دانشگاهی رفته ها بیکارن!

800 نفر متخصص و کلی هزینه میگزارن فقط برای یک بازی! ولی ما تو ایران دولت میلیاردی خرج میکنیم برای ساخت یک سری کارخونه های از رده خارج با چندتا کارگر که عمدتا هیچ سواد و نبوغی ندارن بعد میگن چرا اکثر دانشگاهی رفته ها بیکارن!

و برای یک سری بازی ایدئولوژیک مسخره!:-&

والا هر چی کارمند بیشتر بشه بازی خراب تر میشه البته به CDPR اطمینان کامل دارم اما کسی تیم 600 نفره کپ کام برای بازی RE6 رو یادش هست؟

والا هر چی کارمند بیشتر بشه بازی خراب تر میشه البته به CDPR اطمینان کامل دارم اما کسی تیم 600 نفره کپ کام برای بازی RE6 رو یادش هست؟
شما هم به خراب کاری های سریالی ـه کپکام تو نسل هفت (الل خصوص در مورد RE) دقت کردید ؟
پ.ن : 800 نفر واسه یـ تک پروژه خیلی زیاده خیلی ! به احتمال زیاد قصد گسترش استدیوشون واسه کار به صورت همزمان رو چند تا پروژه رو دارن . . .

برنامه CDPR تا سال 2021 در حوزه ساخت بازی :دی

2016
عرضه دومین بسته الحاقی The Witcher 3
عرضه یک بازی متفاوت با دیگر ساخته های استودیو

2017 تا 2021
عرضه عنوان Cyberpunk 2077
عرضه یک عنوان AAA در سبک RPG

چیزی که مشخصه همزمان چند تا بازی در دست ساخت دارن، همون بسته الحاقی TW3 به نظر میاد اندازه یه بازی AAA نیرو لازم داشته باشه :دی با توجه به فروش خیلی خوب TW3 و موفقیت بسیار بالای بازی در کسب جوایز، اگه Cyberpunk 2077 کیفیتی نزدیک به TW3 داشته باشه، به یه فروش تخیلی خواهید رسید :دی

شما هم به خراب کاری های سریالی ـه کپکام تو نسل هفت (الل خصوص در مورد RE) دقت کردید ؟
پ.ن : 800 نفر واسه یـ تک پروژه خیلی زیاده خیلی ! به احتمال زیاد قصد گسترش استدیوشون واسه کار به صورت همزمان رو چند تا پروژه رو دارن . . .

احتمالا اینطور باشه.:-/
هنوز هم بعد از چندین بار تریلر این بازی رو نگاه می کنم برام تازگی داره. امیدوارم بازی خوبی بشه

احمد اسم کپکامو نیار خواهشا که حالم به هم میخوره از این شرکت! ان وقت من مجبورم دوباره...... استغفرالله!

الان 400 نفر اعضا داره... مسلما برای ساخت عنوانی بی نظیر حتی بهتر از ویچر 3 نیاز به نیروی بیشتر هم هست...ضمن اینکه می خواند بازی دیگه ای هم کنارش بسازند پس 800 نفر چندان زیاد هم نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or