Crysis Special Edition Pack

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از crysisboards.com:
در حالي كه پيش فروش پك Limited Edition بازي Crysis آغاز شده سازندگان پك Special Edition بازي را نيز معرفي كردند.محتويات اين پك به اين شرح است:
- پشت صحنه ساخت بازي
-تصاويري كه به شما اجازه مي دهد سازندگان بازي در شركت‌Crytek را ببينيد.
-32 صفحه Art Book از صحنه هاي موجود در بازي
- تمام تريلرها ، ويديو ها و ... كه از روز اول اعلام ساخت بازي تاكنون پخش شده در اين پك موجود است.
-تمام Soundtrack هاي بازي كه توسط Inon Zur ساخته شده براي گوش دادن در اين پك موجوده .

قيمت اين پك مشخص نيست و هنوز عكسي از آن پخش نشده.

از قیمتش اطلاعی ندارید؟

سلام

نمیخوام جواب این سوال رو با اطمینان بدم. ولی معمولا بازی هایی که دو تا ورژن دارن قیمت هاشون هم تا حدودی مشخصه.

مثلا بازی که اوریجینال می خرین اگه نسخه عادیشو بخرین قیمتش حدود 50 دلار هستش. البته میگن 49.99$.

ولی نسخه Special بازی ها معمولا 10 $ بیشتر از نسخه عادی هستش. که میشه حدودا 60 دلار.

البته ندیدم که مثلا نسخه ویژه یه بازی بشه 70$. من یعنی ندیدم.

که اگه بخواین این نسخه Special رو توی تهران بگیرین میشه حدود 100000 تومن.

خداحافظ

سلام

نمیخوام جواب این سوال رو با اطمینان بدم. ولی معمولا بازی هایی که دو تا ورژن دارن قیمت هاشون هم تا حدودی مشخصه.

مثلا بازی که اوریجینال می خرین اگه نسخه عادیشو بخرین قیمتش حدود 50 دلار هستش. البته میگن 49.99$.

ولی نسخه Special بازی ها معمولا 10 $ بیشتر از نسخه عادی هستش. که میشه حدودا 60 دلار.

البته ندیدم که مثلا نسخه ویژه یه بازی بشه 70$. من یعنی ندیدم.

که اگه بخواین این نسخه Special رو توی تهران بگیرین میشه حدود 100000 تومن.

خداحافظ

محمد رضا جان 60 دلار قيمت بازي درست ما هم ميگيم 60 ولي اين مخلفات هم داره:biggrin1: ببين:

- پشت صحنه ساخت بازي
-تصاويري كه به شما اجازه مي دهد سازندگان بازي در شركت‌Crytek را ببينيد.
-32 صفحه Art Book از صحنه هاي موجود در بازي
- تمام تريلرها ، ويديو ها و ... كه از روز اول اعلام ساخت بازي تاكنون پخش شده در اين پك موجود است.
-تمام Soundtrack هاي بازي كه توسط Inon Zur ساخته شده براي گوش دادن در اين پك موجوده .
:love: اينا رو صلواتي نميدن كه؟:biggrin1: ميدن؟/:) فك كنم از 100 دلار بالاتر قيمتش بشه وقتي هم كه اومد تهران فرشنده هاي عزيز مخلفاتشو بر ميدارن بعد گيم رو ميفروشن 100 هزار تومن (همون طوري كه تو گفتي) مخلفاتشم جدا ميفروشن:biggrin1::-"

آخرین ویرایش:
محمد رضا جان 60 دلار قيمت بازي درست ما هم ميگيم 60 ولي اين مخلفات هم داره:biggrin1: ببين:

:love: اينا رو صلواتي نميدن كه؟:biggrin1: ميدن؟/:) فك كنم از 100 دلار بالاتر قيمتش بشه وقتي هم كه اومد تهران فرشنده هاي عزيز مخلفاتشو بر ميدارن بعد گيم رو ميفروشن 100 هزار تومن (همون طوري كه تو گفتي) مخلفاتشم جدا ميفروشن:biggrin1::-"

سلام

انگار شما متن منو درست نخوندی !!!

من همین الان 3 تا بازی Special دارم. همین بندو بساطی هم که شما میگی توش هست.

Quake 4- Quake3- Myst V :revelation

این 3 تا بازی که برات اینجا نام بردم همشون همین مخلفات رو به قول شما توش داره و قیمت اون هم 60 دلار بود که اگه ضربدر 1250 تومن بکنی و پول حمل و نقل میشه همین 100 تومن.

منم می دونم اینا رو صلواتی نمی دن. این مخلفات به قول شما قیمتش 10 دلاره. 10 دلارم خیلی کم نیستا.

در مورد قیمت این محصول مطمئن باش. مگر اینکه EA باز بانبول در بیاره.

این محصولا کلا این قیمت رو داره. در ضمن تمام این مخلفات روی یک DVD جای میگیره و میشه دقیقا مثل پکی که برای Quake4 من خریدم. 2 تا DVD. و 60 دلار قیمتش.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or