Crysis Multiplayer Beta منتشر شد !!!!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
Fileplanet نسخه ی بازی Crysis Multiplayer Beta را منتشر کرد ! شما برای دریافت این دمو به اینجا بروید و سپس ثبت نام کنید . بهتر است هر چه زودتر این کار را انجام دهید چون userbase سایت هر روز در حال افزایش هست .
برای دریافت More beta Keys به اینجا بروید .

crysis.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
سلام
چطوری بهزاد ، من الان گشتم ، همه جا Link کرده بودند به همون FilePlanet و روی جای ديگه اي نبود
تو ساعت های ديگه بزن شايد قبولت کرد
به هر حال چندتا عکس جديد ميزارم که کسانی که بازی کردن اين عکس هارو گرفتند
از بچه ها هم اگه بينتون کسی بازی کرده بياد بگه چه خبر بوده..

crysis2007091016063896go0.jpg

crysis2007091016064140es7.jpg

crysis2007091016075317uj7.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
چطوری بهزاد ، من الان گشتم ، همه جا Link کرده بودند به همون FilePlanet و روی جای ديگه اي نبود
تو ساعت های ديگه بزن شايد قبولت کرد
به هر حال چندتا عکس جديد ميزارم که کسانی که بازی کردن اين عکس هارو گرفتند
از بچه ها هم اگه بينتون کسی بازی کرده بياد بگه چه خبر بوده..

crysis2007091016063896go0.jpg

crysis2007091016064140es7.jpg

crysis2007091016075317uj7.jpg
من عکسی نمیبینم . :biggrin1:

نه اينجا کسی مجبور کرده که راهنمايی اشتباه کنی
نه اينکه اينجا تاپيک در مورد بحث اينکه کدوم Browser بهتره!
من خودم از FF استفاده ميکنم
عکس ها هم مشکلی ندارند

چون از Mozilla Firefox استفاده ميكني !! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
من ثبت نام کردم...ولی خب نمی دونم چرا اون قسمتی که می خوام دانلود کنم و یه بارکد میده واسه وارد کردن باز بر می گرده به صفحه قبلی....
نمی دونم باقی بچه ها هم تست کردن یا نه....
سلام رضا....ممنون موفق شدم و ثبت نام کردم ولی خب نشد که دانلود کنم...

انگار خیلیا با این بتا کی مشکل پیدا کردن و خیلیا هم دانلودش کردن و بتا کی ندارن خیلیا هم از بازی ناراضین و گفتن که گیم پلیش عین بتلفیلد 2 هست از گرافیکش کف کردن و گفتن که لود هر مرحله 3 دقیقه طول کشیده و فریم ریت درست حسابی نداده و در آخر هم این شاتها با 8800GTX Sliگرفتن این کل چیزیه که من تو فرومهای خارجی دیدم اگه اعضای محترم چیز دیگه ای دستگیرشون شد بگند تا ما هم استفاده کنیم.با تشکر​

فریم ریت درست حسابی نداده

واويلا:mad::( يعني بدترين خبر همينه:( لود شدنش طول هم بكشه زياد مهم نيست ولي خدا كنه تو نسخه نهايي اين فريم رو بتونن ثابت نيگه دارن افت فريم توو FPS ها يعني بدترين حل گيري ممكن:mad: (مثلا ميخواي چند نفر رو به سرعت پشت سر هم بزني بعد فريم مگه ميزاه ببيني كي رو داري ميزني:-":( كلا اين Crysis Multiplayer Beta خيلي حالگير بود اينو نميدادن بيرون بهتربود فك كنم اينجوري پيش بره تا موقع ريليس شدن بازي بعنوان تبليغ منفي ازش استفاده كنن و رو فروشش تاثيرم بزاره:-"

حالا زیاد گیر به این بتا ها ندین اگه دقت کنین تکسچر های شخصیت بازی (دستهاش) مثل اونی نیست که تو دمو ها و اسکرین شات های بازی نشون دادن یعنی تو یه مقایسه کلی گرافیکش الان تو حد و حدودای بایوشاکه (نظر شخصی) تکسچر های بایوشاک فوق العادست

حالا زیاد گیر به این بتا ها ندین اگه دقت کنین تکسچر های شخصیت بازی (دستهاش) مثل اونی نیست که تو دمو ها و اسکرین شات های بازی نشون دادن یعنی تو یه مقایسه کلی گرافیکش الان تو حد و حدودای بایوشاکه (نظر شخصی) تکسچر های بایوشاک فوق العادست

يعني گرافيك اين بتا در حد بايوشاكه؟!!!!:eek: /:) نه بابا فك كنم منظورت نسخه ي نهايي كرايسس باشه:confused: چون همونطور كه خودت گفتي تكسچر هاي بايوشاك فوق العاده بود اگه كرايسس هم در همون حد باشه ما راضي هستيم:love: ديگه بيشتر از اون فك نكنم هيچ PC بتونه بكشه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or