Crysis 3، پلتفرم PC را به نهایت خود خواهد رساند

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
"Crysis 3 همانند جد مشهور خود خواهد بود."
این ها سخنان مدیر عامل Crytek یعنی آقای yerli است که قول داده با Crysis 3، پلتفرم PC را به نهایت حد خود برساند.

20120724crysis3.jpg

نسخه اصلی Crysis که در انحصار PC بود، به عنوان یک بنچمارک در عملکرد های گرافیکی حساب می شد و همچنین در هنگام ارتقا قطعات، جمله " آیا این سیستم می تواند Crysis را اجرا کند؟" به یک جمله متداول تبدیل شده بود.

Yerli در طول جلسه پرسش و پاسخی به میزبانی EA از Gamescom گفت: "این حرف در مورد Crysis 3 دوباره به میان آورده خواهد شد. من از این بابت کاملا مطمئن هستم."
" انتظارات سخت و زیادی در رابطه با نسخه PC این عنوان وجود دارد، پس ما قول می دهیم که PC را به نهایت خود برسانیم."

Yerli گفت که ساخت بازی برای بیش از یک پلتفرم بدین معناست که رسیدن به آن سطح گرافیکی که در نسخه اصلی شاهد بودیم، سخت خواهد بود.

او گفت: " متاسفانه همیشه در ساخت بازی های مولتی-پلتفرم عوامل و محدودیت هایی وجود داشته که مجبور بودیم با آن ها سازش کنیم. اما در این مورد، ما سعی بر این داریم که این موارد را به عقب سوق دهیم و نادیده بگیریم. پس ما سعی در این داریم که نسخه PC این بازی خارق العاده و بازی کردن آن نیز خارق العاده به نظر برسد."

"این بار ما می گوییم که: باشه، بیاییم این بار PC را با دیگر پلتفرم ها سازگار نکنیم بلکه کنسول ها را چنان به جلو سوق دهیم که چیزی در حد نسخه PC ظاهر شوند."

Yerli گفت که PC های ارتقا یافته به طور قابل توجهی از نظر قدرت و همچنین ایجاد فاصله ای بین پلتفرم ها از کنسول ها جلوتر هستند، چیزی که در زمان انتشار Crysis 2 نیز نمایان بود.

منبع

نسخه اصلی Crysis که در انحصار PC بود، به عنوان یک بنچمارک در عملکرد های گرافیکی حساب می شد و همچنین در هنگام ارتقا قطعات، جمله " آیا این سیستم می تواند Crysis را اجرا کند؟" به یک جمله متداول تبدیل شده بود.

Yerli در طول جلسه پرسش و پاسخی به میزبانی EA از Gamescom گفت: "این حرف در مورد Crysis 3 دوباره به میان آورده خواهد شد. من از این بابت کاملا مطمئن هستم."
یعنی‌ الان میخوان یه کاری کنن مثل C1 هر کی‌ بازی رو اجرا کرد احساس قهرمان بودن کنه؟

این یک پسرفت هست تا پیشرفت، گرافیک رو بکنین در حد فیلم Avatar و این حرفا، رو PC مرکز کنین بسیار عالی‌, ولی‌ اینکه بیان یه کاری کنن که فقط کسیی‌ که 580 داران بتونن بازی رو اجرا کنن نشان از ضعف داره نه قدرت.

P.S : این Demo خفن‌ترین چیزی بود که تو عمرم دیدم :دی

من از C2 انتظار یه چیزی مثه C1 در زمان عرضه داشتم :دی همچون فاصله ای میخواستم که نبود ؛ اینا جوری حرف می زنن که C3 قراره مثه C1 شه ولی عمرن :دی

کرایتک همین الانم میتونه از نظر گرافیکی فاصله ای که تو زمان کرایسیس 1 با بازیای دیگه ایجاد کرد رو ایجاد کنه و اندازه ی دو نسل فاصله بندازه اما از یه طرف کنسولا دستشو بستن از طرف دیگه ام هیچوقت نمیاد یه اشتباه رو دوبار تکرار کنه و بازیرو منتشر کنه که تو زمان عرضه فقط یه عده ی معدودی بتونن کیفیت واقعیشو ببینن و سیستم فضایی بخواد

اختلاف موقعی واقعا اشکار میشه که طراحی مدلها هم روی pc بهتر باشه.چند ضلعیهای خیلی بیشتر روی pc بعلاوه تسلایشن و نورپردازی 3d .

خیلی از شرکتا الان دارن خودشون رو برای نسل بعد اماده میکنن و میخوان رو یه سیستم قویتر تست های مورد نظر رو انجام بدن تا بتونن به حدی که برای نسل بعد کنسولها باشه نزدیک بشن.

همین مکس پین3 اگر روی dx11 با تنظیمات very high بازی میکردید کاملا متوجه میشدید طراحی و کیفیت ابجکتها بعلاوه تکسچرها یک سر و گردن بالاتر از نسخه کنسولی بود.

کرایتک هم از این قاعده جدا نیست.مطمئنن اونا هم دارن ازمایشات مربوطه برای نسل بعد رو انجام میدن چه پلتفرمی بهتر از pc که چقدرت بسیار زیادی داره برای این کار.

قانون همیشه اینطور بوده جهش گرافیکی نیازمند سخت افزار قویتر هست.انتظار نداشته باشید گرافیک نزدیک به نسل بعد رو یه 280gtx که dx11 هم پشتیبانی نمیکنه بتونه بخوبی اجرا بشه.

من نميدونم چرا اينا انقد گير دادن به گرافيك!!بابا 1ذره نوآوري داشته باشيد.خوب اين كه معلومه روPCميشه خيلي كارا كرد كه بازي گرافيك چشم گيري داشته باشه ولي همه چي گرافيك نيست!!

از یه چیز کرایتک خوشم میاد، بازی با گرافیک بسیار بالا تولید میکنه و اکثر سیستم های قوی رو به چالش میکشه از اون طرف همون بازی بسیار بهینه شدست که سیستم درپیت منم با تنظیمات متوسط و فریم خوب اجراش میکنه کاری که خیلی از شرکتها نمیتونن یا شاید نمیخوان ...

اون قضیه دزدی به فروش C2 لطمه زد ولی در کل فروش در حدی که راضیشون کنه نبود ، پس میان رو مولتی پلتفرم بودن مانور می دن.
این حرفاشونم معلوم نیست تا چه حد انجام بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or