ارسال پاسخ

شما خودتو زدی به اون راه !؟ در قسمت نظرات نقد بازی MW 2 شما همون فردی بودی که بار ها و بارها گفتی گرافیک mw 2 روی 60 داره اجرا می شه و کیلزون 2 رو 30 اجرا می شه و MW 2 گرافیک بیشتری داره نسبت به کیلزون 2 ! که اتفاقا اونجا هم شما و بقیه دوستانتون باز دست به دامن یک بازی مولتی پلتفرم شده بودید و اون بازی رو مستحق Goty شدن می دونستید . متاسفانه کامنت هایی که اونجا داده شد فکر نکنم الان پیدا بشه !

و همین شما بودی که گرافیک Geow رو بیشتر از Mgs 4 می دونستید و این موضوع رو فکر کنم نیما ( مدیر ) از همه بهتر یادش باشه که باز هم اونجا خیلی از سایت ها از جمله گیم اسپات بهترین گرافیک رو به mgs 4 دادن !! اتفاقا اونموقع هم مثل الان همینجوری جملات سایت ها رو در مورد گرافیک بازی Geow نقل می کردید . و هزاران جمله تاریخی دیگه از شما که در این سایت موجود هست . این که شما فن کنسولی هستی که بد جوری فقیر ظاهر شده ! توجیه خوبی برای گفتن جملات گوهر بار و به این در و اون در زدن نیست !

u.s.a

شما هم mw 2 رو مستحق goty شدن می دونستی و کامنت های شما در تاپیک هایی که در مورد انتخاب بهترین بازی سال 2009 بود موجود هست !

soheil

منم تا حدودی با شما موافقم ! ولی همونطور که IGN گفت crysis 2 on xbox 360 بهترین گرافیک هست . منم قبول دارم 360 تو این نسل چنین گرافیکی روی خودش ندیده بود . ولی نه کنسولی که سال 2009 عنوانی روش عرضه شد که به قول Alex navarro افکت برف بازی هر کسی که از تکنیک های برنامه نویسی خبر داشته باشه رو شگفت زده و متعجب می کنه !! حالا سوال من اینجاست : اگه crytek انحصاری بر روی یک پلتفرم کار می کرد ، ( مثل نسخه اول ) نمی تونست گرافیک خیلی بهتری از این رو ارائه بده !؟ و اگر انحصاری برای سونی کار می کرد وضع گرافیکی نسخه ps 3 نمی تونست از کیلزون 2 2009 و انچارتد 2 2009 ( که هنوزم از لحاظ گرافیک تکنیکی فوق العاده هستن ) خیلی بهتر باشه !؟ اونم crytek که همه در زمینه گرافیک قبولش دارن !؟ و اونموقع بهتر نمی شد درباره قدرت کنسول ها بحث کرد ؟ حرف من اینه که برای سنجش قدرت کنسول ها باید عناوین first party رو با هم مقایسه کرد که کاملا قدرت کنسول رو به نمایش می ذارن ! اگر crysis 2 انحصاری برای ps3 ساخته می شد ، شما می تونستی تضمین کنی گرافیک بازی دو برابر این نشه !؟ در مورد 360 هم تا اینجا ما ندیدیم first party که گرافیکی در حد عناوین ps3 داشته باشه .

p.s : الانم سوژه جدید دست به دامن بازی crysis 2 شدن هست ! و این داستان تا پایان این نسل ادامه خواهد داشت مسلما !

p.s 2 : بحث تاپیک منحرف شد و من دیگه ادامه می دم ! گیمر باشیم نه فن بوی !! 

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or