Crysis 2 خواهد آمد! فیلم Far Cry سال 2009!

rezaigi2004

کاربر سایت
Crytek اعلام کرد عنوان بعدی این استدیو ادامه ای بر Crysis خواهد بود که شاسد تا 2 یا 3 سال ادامه پیدا کند Yerli میگوید در آینده نزدیک استدیو Crytek رقیب جدی برای Epic Games و id Software خواهد بود و با ورود موتور CryEngine 2 به دنیای بازی ها و قابلیت اجرا در حالت multiplatform راه جدید در ساخت بازی را طی خواهد کرد در ادامه خبر و ارئه ساخت فیلم Far Cry از سوی او اعلام شد تاریخ عرضه سال 2009 در سینما ها!
Yerli اشاره میکند لیسانس نهایی ساخت فیلم ارائه شده است اما جزئیات را باز نکرد!
challenges and also is evaluating Crysis 2, but nothing can be said and announced officially

پس فعلا اشاره شده اما خبری نیست!

اما..

next game from the studio will be released in five years

:eek:

موفق باشید.

آخه چرا 5 سال؟!!!!:((:mad:مگه می خوان چی کار کنن؟اون موقع فکر کنم باید اس ال آی از نوع 7 تاییشو استفاده کنیم:biggrin1:
حالا میخندی به 7 تاییش! چند سال پیش هم همین وضعیت بود و میگفتی کو تا 2008 ! اون موقع به cpu 2 هسته ای میخندیدی الان...;)

یه اطلاعاتی هم درباره فیلم Crysis گفته بود اوممم ... داده بود
302.gif
... مثکه تا آخر سال مراحل پیش از تولید رو پشت سر قرار بزاره و ساختش شروع بشه
302.gif

3 سال که کمی خالی بندی هست چون دیگه cry engine 2 یک انجین کامل هست و ساخت crysis از 2004 تا 2007 فقط به خاطر ساخت انجین انقدر طول کشید خیلی دیگه بخواهن رو بازی کار کنن شاید 1 سال یا 1.5 طول بشکه که الان 4 ماه هم گذشته

3 سال که کمی خالی بندی هست چون دیگه cry engine 2 یک انجین کامل هست و ساخت crysis از 2004 تا 2007 فقط به خاطر ساخت انجین انقدر طول کشید خیلی دیگه بخواهن رو بازی کار کنن شاید 1 سال یا 1.5 طول بشکه که الان 4 ماه هم گذشته

جواد جان تو خبر هم گفته دقیقا 3 سال ساخت نسخه اول طول کشید اگه نسخه دومی هم باشه گفته 5 سال از اواخر 2007 یعنی تا اواخر 2012 طول خواهد گشید که به قول خودت با انجین کامل که دارن و بازی های آینده اون هم PC با قطعات جدید چیز عجیبی نیست اما مطمئنا کنسول ها دوباره خیری نمیبینن!

رضا جان شاید همین Crysis اولی برای کنسول ها هم اعلام بشه بزودی! مثل اینکه تو GDC قراره یه چیزایی رو اعلام کنن ولی هنوز معلوم نیست، خبر گیم اسپات بود یه چند روز پیش...
اره خبر رسمی هستش IGN هم تایید کرده و قراره در GDC امسال موتور Cry Engine 2 روی
کنسول PS3 و 360 به نمایش دربیاد چندتا موتور جدید هم اعلام شدن که امسال
میخوان روی کنسول ها به نمایش دربیان فقط همین Cry Engine 2 نیست

جواد جان تو خبر هم گفته دقیقا 3 سال ساخت نسخه اول طول کشید اگه نسخه دومی هم باشه گفته 5 سال از اواخر 2007 یعنی تا اواخر 2012 طول خواهد گشید که به قول خودت با انجین کامل که دارن و بازی های آینده اون هم PC با قطعات جدید چیز عجیبی نیست اما مطمئنا کنسول ها دوباره خیری نمیبینن!

جمله اینطوری بوده

Given the fact that Far Cry took three years to make and Crysis four years, Yerli joked that the next game from the studio will be released in five years.

یعنی یرلی با توجه به اینکه ساخت فارکرای 3 سال طول کشیده و ساخت Crysis چهار سال پس به شوخی گفته ساخت بازی آینده ی ما 5 سال طول میکشه که اصلا اینطور نیست ..

یرلی در مورد بازی آیندشون اینطور گفته :arrowd:

"I believe we will release our next game quicker than Crysis, so I estimate a two to three year cycle."

یعنی ما بازی آیندمون را سریعتر از Crysis منتشر می کنیم که خودش تخمین زده حدود 2 تا 3 سال ....

Crysis هم یک سه گانه است یعنی بعد از قسمت دوم قسمت سومی هم در کار خواهد بود

جمله اینطوری بوده

Given the fact that Far Cry took three years to make and Crysis four years, Yerli joked that the next game from the studio will be released in five years.

یعنی یرلی با توجه به اینکه ساخت فارکرای 3 سال طول کشیده و ساخت Crysis چهار سال پس به شوخی گفته ساخت بازی آینده ی ما 5 سال طول میکشه که اصلا اینطور نیست ..

اما یرلی در مورد بازی آیندشون اینطور گفته :arrowd:

"I believe we will release our next game quicker than Crysis, so I estimate a two to three year cycle."

یعنی ما بازی آیندمون را زودتر از Crysis منتشر می کنیم که خودش تخمین زده حدود 2 تا 3 سال ....

ممنون فرزاد جان مورد joked رو توجه نکرده بودم اما دومی رو آره اما درست برداشت نکردم خیلی ممنون از اشاره که کردی .

اره خبر رسمی هستش IGN هم تایید کرده و قراره در GDC امسال موتور Cry Engine 2 روی
کنسول PS3 و 360 به نمایش دربیاد چندتا موتور جدید هم اعلام شدن که امسال
میخوان روی کنسول ها به نمایش دربیان فقط همین Cry Engine 2 نیست
نمایش cry engine2 با اعلام کردن رسمی اینکه crysis واسه کنسول ها میاد یکم بیشتر از زیاد فرق میکنه ;)
حالا شایدم اعلام بشه :دی ولی 100% نصف نسخه pc هم نمیشه که دلیلش رو همه بهتر از من میدونن :-"

یعنی ما بازی آیندمون را سریعتر از Crysis منتشر می کنیم که خودش تخمین زده حدود 2 تا 3 سال ....

آخه با عقل جور در نمیاد.این چند ساله هر 3 گانه ای که دیدم بعد از لانچ نسخه اول کمتر از 2 یا 3 سال کار 3گانه تموم شده.
انجین که آماده هست،خط داستانی هم که معلوم،گیم پلی هم که عالیه فقط باید کمی سرعتش بیشتر بشه دیگه طراحی بقیه قضایا مگه چه قدر وقت میگیره؟ بازی که از صفر شروع شده 3 سال وقت برده بود.

نمایش cry engine2 با اعلام کردن رسمی اینکه crysis واسه کنسول ها میاد یکم بیشتر از زیاد فرق میکنه ;)
حالا شایدم اعلام بشه :دی ولی 100% نصف نسخه pc هم نمیشه که دلیلش رو همه بهتر از من میدونن :-"
.

سلام .
ببين جواد جان نميخوام بحثي در اين مورد داشته باشم .
ولي يه لطفي كن اين حرف زياد تكرار نكن يا مثلا يه 100% هم نگو . ببين وقتي يه حرفي ميزني حداقل ازش اطمينان حاصل كن و بعد بگو .
نميگم منم چنين اشتباهي كردم ;)
ولي بهتره بزاري اول crysis روي كنسولها بياد وبعد نظر بديم . crysis قرار نيست به اين زودي ها براي كنسولها بياد و من حدس ميزنم كه تا اخر سال 2008 كار داره پس مطمئنن چيزي ميسازن كه روش خوب كار ميكنند و ميتونن از حداكثر قدرت كنسولي استفاده كرده و و بازي را به خوبي روي كنسول ها بهبود بدند و ....................
من نه ميگم بهتر ميشه نسخه كنسولي و نه ميگم بدتر ميشه فقط ميشينم نگاه ميكنم ببينم نتيجه چي ميشه و بعد نظرات را بدم .

سال 2088 سال پرباري و ممكنه بازي هايي كه ازش نام برده شده و تاريخ معيني ندارند هم سال 2008 بياد . مثلا خود farcry كه قراره همين سال عرضه بشه بازي هست كه از نظر گرافيك فوق العاده بالاست و هيچ چي كم نداره اميدوارم ويدئو هايي كه اين چند وقته اومده مثل من مرتب ديده باشي ميتونم بگم چيزي هست فرارتر از فكر .

بالاخره بازي هايي هستند كه سال 2008 مياد . البته بهتره نظري در موردشون نديم نه من و نه شما ولي اين بازي ها عناويني نيستند به اين راحتي از كنارشون رد شد و همين انتظار خوبه كه نتيجه چي ميشه .

FARCRY
alan wake (البته توجه داشته باش كه 2 ساله كه هيچ خبري ازش نيست پس ميتونه پيشرفت زيادي داشته باشه )
Warhound
Dead Island
GEARS OF WAR 2 كه من خيلي احتمال ميدم اواخر سال بياد . خوب هيچ اطلاعي ازش نيست ولي خوب يه عنواني كه ميشه نام برد .
و شايد بازي rage كه خودت هم ميدوني چه كسي داره ميسازدش و البته قرار هم نيست 2008 بياد هر زمان بياد يه عنواني خارقالعاده از هر نظر همون نمايش اولش خيلي چيز هارا نشون داد كه اين بازي در چه سطحي قرار داره .
حتي خود crysis كه قراره براي كنسول ها بياد اينم منتظر بودن كار بدي نيست كه ديد چي ميشه .
اميدوارم اشتباه برداشت نكني و البته چيزي نگفتم كه برخلاف بازيت باشه فقط ميگم كمي صبر كردن خوبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or